~~Różowy Len napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): Skornik podobnie , jak ja , Przemo i Lucjan , nigdy nie pisze z pod tyldy . Mój Młody Padawan :)
Pudło Debecja :D Nie pytaj skąd wiem :)
Czytając większość komentarzy, odnoszę wrażenie, że pisze tu sama "bimbaza".
Takie jest główne motto większości wypowiedzi. Minimum argumentów, brak odniesienia do wypowiedzi innych osób. No chyba że w grę wchodzą wycieczki personalne, to wtedy wypominacie sobie każdy przecinek.
Ogólnie rzecz ujmując, jedno szczeniackie bicie piany.
I bez urazy Inni bardziej wpisują się w to, co tu opisałem.
A Ty odnosisz się do tematu ?
Odpowiadasz na pytania ? / szósty raz o barbażyńskiej ustawie o ochr zycia poczętego /
Wygłaszasz swoje filozofia jako niezaprzeczalne prawdy . A tu lipa i bajeczki.
Odnosisz się jedynie do tego co Ci pasuje .
Religia to Twoja sprawa . Nie indoktrynuj otoczenia. Boga nie ma i nikt Cię z tego powodu nie poniża że wierzysz w nic.
Napisz nam w jakim celu kościół wymusił na władzy uchwalenie ustawy o " UCZUCIACH RELIGIJNYCH " ?
Kogo obchodzą Wasze uczucia poza tymi którym je wyznajecie ?
P.S --odnieś się też do prac boga bo tam chronologia się nie zgadza o 9 miliardów lat świetlnych.
Odnieś się dlaczego niby wszechmogący tylko na malusienkiej Ziemi ma władze nad częścią bardzo w niego wierzących katolików.
Wiesz ile we wszechświecie jest galaktyk ? Wiesz jaki jest wymiar naszej ?
Może zaprzeczysz że historia człowieka to max 2,5 miliona lAT A WSZECHŚWIATA PRAWIE 14 MILIARDÓW.?
Przy okazji przypomnę Ci dlaczego jesteś anonimowy.
Bo każdy normalny wstydził by sięotwarcie pisać takie babole. Gdybyś miał władzę to --- wiem wiem.[img=1602777090_s3ty7zl.jpg]
Dopisane 15.10.2020r. o godz. 18:24:
Tak przy okazji Lnie -- napisz nam po co Twemu bogu potrzebni są ludzie . ?
Nawet z dwojgiem sobie nie poradził . A teraz kilka miliardów " LEWAKÓW "[img=1602779097_nmb6yhu.jpg]