qwex dla mnie politycy ani forumowicze nie są autorytetami w temacie nosić czy nie maseczki - przeczytaj wypowiedź fachowca w tej dziedzinie i nie dyskutujmy kto ma klapy na oczach a kto nie .
to że będziesz jechał na ograniczeniu do 40km/h i będziesz jechał zgodnie z przepisem nie uchroni cię od tego że ktoś będzie popierdzielał 80 km/h i w ciebie przypierdzieli ...
dlatego trzeba zachowywać ostrożność ...
inaczej- ''na zimne dmuchać''
a skoro piszesz że maseczka nic nie daje to dlaczego ta twoja ''konfederacja'' nie pieprznie na stół wnioskiem że należy bezwzględnie zamknąć wszystko na trzy spusty a ludzi ''osadzić '' na ''prewencyjnych kwarantannach''?;)
powiedz mi dlaczego urzędy są zamykane, dlaczego przychodnie z lekarzami pracują zdalnie a te popieprzone siłownie czy baseny mogą pracować?
dlaczego szkoły ,przedszkola mogą funkcjonować?
powiedz mi co za idio.ta wyraził zgodę na utworzenie ''izolatorium'' w Elit w bliskim sąsiedztwie sporego osiedla...dlaczego więc nie w hotelu przy Orce?
moje zdanie jest takie- Elit to hotel prywatny ledwo ''zipiący'' więc kolega -koleżce podaje pomocną dłoń ...;)
Orka to obiekt miejski który funkcjonuje tylko dzięki funduszom ''miasta'' czyli ...twoich ,moich ....pana Zenia i pani Gieni...
''swoje '' i tak dostanie ...;)
Dopisane 11.10.2020r. o godz. 12:04:
jadę do miasta ...popatrzeć na efekty obostrzeń...hahaha
#Pannazdzieckiem nieaktywny 11 października 2020r. o 12:19
Bogu w maseczce rusza w żółtą sferę , a ja chleję dalej :D Przez maseczkę nie da się pić :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Biskupi Pustynnik niezalogowany 11 października 2020r. o 13:20
Dla wyznawców telewizora i dyżurnych virusologów w niej występujących , wypowiedź telewizyjnego virusologa prof.Guta. Nosząc maseczkę na powietrzu zbierasz na nią wszystkie okoliczne wirusy i roznosisz je na niej gdziekolwiek pójdziesz oraz do domu do rodziny.Tak więc covidowcy zanim was zaszczepią i wyślą do 2 metrowego dołu pozarażacie trochę innych i swoje rodziny .amen
https://youtu.be/BEVh5bnle2c
M21W2 napisał(a): qwex dla mnie politycy ani forumowicze nie są autorytetami w temacie nosić czy nie maseczki - przeczytaj wypowiedź fachowca w tej dziedzinie i nie dyskutujmy kto ma klapy na oczach a kto nie .
Ale wytłumacz mi kto jest w tym artykule tym "autorytetem"
Występują tam dwa nazwiska:
1. Katarzyna Pinkosz - dziennikarka medyczna
2. Tadeusz Jędrzejczyk - lekarz i głównie urzędnik państwowy
To są ci fachowcy w dziedzinie covidu? ;)
o maseczkach tu się wypowiada prawdziwy autorytet:
Dopisane 11.10.2020r. o godz. 14:13:
Horus napisał(a):
dlatego trzeba zachowywać ostrożność ...
inaczej- ''na zimne dmuchać''
Do kiedy będzie więc chodził potulnie w tej maseczce??
Prawidłowa odpowiedź to:
"Do samego końca, mojego lub covida" ;)
Obostrzenia dopiero się zaczynają. Jutro władza pozwoli ci raz dziennie z domu wyjść i to tylko na zakupy.
I też będziesz bredził: "a co wam to przeszkadza"?? ;)
Naprawdę miło jest patrzeć jak wesoło "merdasz ogonem" na decyzje "znienawidzonego" PISu ;)
„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.