~~Poziomkowa Czereśnia napisał(a):~~Różowy Len napisał(a):Horus napisał(a): skup się na słowie ''dziecko''...;)
ale wcześniej poczytaj czym jest zarodek ,zygota ,embrion ...
kolejność sam sobie ustaw...;)
A te cechy letalne to się stwierdza na etapie zarodka, embrionu czy zygoty?
Bo mi się zdaje że na etapie dziecka. Które ma już praktycznie wszystkie organy. Nawet widać kiedy się uśmiecha.
Tylko tak jak ty , nie mam mózgu .Daj se już siana, nudzisz się adoptuj downa .
~~Groszkowy Pomidor napisał(a):MissWiedzyUczuc napisał(a): [img=1604687633_d55eblr.jpg]Dopisane 06.11.2020r. o godz. 19:35:MissWiedzyUczuc napisał(a): [img=1604683304_e857hj6.jpg]
[img=1604687704_uqumkxr.jpg]
M21W2 napisał(a): Panie M - Przemku pisząc takie brednie - cytuję -Lucjanie , stajesz do walki o plemniki a masz gdzieś życie narodzone ? ...
Brak słów aby odpowiedzieć , jakie jeszcze niedorzeczne pytania mi zadasz , jakie jeszcze głupoty w stylu - stajesz do walki o plemniki - będziesz mi zarzucał .
Gdyby nie było olbrzymiego zagrożenia dla zdrowia i życia Polaków , gdyby nie pandemia i poważne zagrożenie niewydolności służby zdrowia niech protestują , o takie prawa walczono w okresie PRL .
Piszesz o życiu narodzonym , dziś ponad 400 osób je straciło ile straci na skutek hucpy hołoty nikt nie jest w stanie przywidzieć , szacunki mówią o 3 do 4 tyś .
ladaco napisał(a): apeluję do wszystkich biorących udział w tych śmierćspacerach:
NOŚCIE MASKI Z TYM HITLEROWSKIM SYMBOLEM NA CODZIEŃ..
dajcie normalnym ludziom szansę na omijanie was szerokim łukiem..
nawet najbardziej śmiercionośne gady ostrzegają sykiem lub grzechotaniem przed atakiem..[img=1604691172_fjfil1s.jpg]