~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): Panie M - Przemku pisząc takie brednie - cytuję -Lucjanie , stajesz do walki o plemniki a masz gdzieś życie narodzone ? ...
Brak słów aby odpowiedzieć , jakie jeszcze niedorzeczne pytania mi zadasz , jakie jeszcze głupoty w stylu - stajesz do walki o plemniki - będziesz mi zarzucał .
Gdyby nie było olbrzymiego zagrożenia dla zdrowia i życia Polaków , gdyby nie pandemia i poważne zagrożenie niewydolności służby zdrowia niech protestują , o takie prawa walczono w okresie PRL .
Piszesz o życiu narodzonym , dziś ponad 400 osób je straciło ile straci na skutek hucpy hołoty nikt nie jest w stanie przywidzieć , szacunki mówią o 3 do 4 tyś .
Kogo nazywasz hołotą ?
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a):
''....hucpy hołoty .......................
Kogo nazywasz hołotą ?
M21W2 napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): Panie M - Przemku pisząc takie brednie - cytuję -Lucjanie , stajesz do walki o plemniki a masz gdzieś życie narodzone ? ...
Brak słów aby odpowiedzieć , jakie jeszcze niedorzeczne pytania mi zadasz , jakie jeszcze głupoty w stylu - stajesz do walki o plemniki - będziesz mi zarzucał .
Gdyby nie było olbrzymiego zagrożenia dla zdrowia i życia Polaków , gdyby nie pandemia i poważne zagrożenie niewydolności służby zdrowia niech protestują , o takie prawa walczono w okresie PRL .
Piszesz
o życiu narodzonym , dziś ponad 400 osób je straciło ile straci na skutek hucpy hołoty nikt nie jest w stanie przywidzieć , szacunki mówią o 3 do 4 tyś .
Kogo nazywasz hołotą ?
Tych wszystkich którzy bezmyślnie narażają rodaków i Polskę na nieobliczalne
skutki wojny którą mają na sztandarach .
MissWiedzyUczuc napisał(a): [img=1604691684_t0szbkj.jpg]
A to co jest?
Horus napisał(a):
co to jest?
pokaz twojej głupoty...ot co...
:)