Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Rudoczerwona Aralia niezalogowany
31 marca 2023r. o 19:12
https://www.youtube.com/live/p7peNJNuwlk?feature=share
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
31 marca 2023r. o 19:14
Ten PRL to jakaś marionetka. Co drugi dzień zmienia poglądy. Raz głosuje na Kukiz'15 później się wstydzi . Następnie cytuje Winnickiego a później śledzi faszystów. Kresy raz dobre a później "bee". Najgorsze jest to że ma wąchania nastroju. Jak bawi się w podpisywanie i naśladowanie innych to uważa że jest wesoły - całymi dniami nie loguje się na forum. Jak ktoś podpisze się podobnie do niego to wyskakuje jak zająć z kapelusza :D
Pacynka całą gębą :D
18442
PIS-PO-PRL
31 marca 2023r. o 19:23
:D
Hehe
Chyba mam psychofana… z naciskiem na psycho :D

PIS=PO=PRL
~~ niezalogowany
31 marca 2023r. o 19:29
PIS-PO-PRL napisał(a): :D
Hehe
Chyba mam psychofana… z naciskiem na psycho :D

Piesek zdążył się wybiegać w 7 minut ? Widzę potrzeby małe jak u właściciela......hehe.
~~ niezalogowany
31 marca 2023r. o 19:32
PIS-PO-PRL napisał(a): domyślam się, kto podpisuje się tak jak ja i rżnie głupa... choć mogę się mylić i to może być równie dobrze kazimierz.

Podejrzewasz Kazimierza o włamanie na konto, logowanie w twoim imieniu i umieszczanie wpisów ? ....odważne stwierdzenie. Głupie ale odważne ....: D

11445
PanM
31 marca 2023r. o 19:37
Wbrew pozorom wysoka inflacja oraz wzrost zarobków może przyśpieszyć przyjęcie przez Polskę waluty € .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~PIS-PO-PRL niezalogowany
31 marca 2023r. o 19:40
~~Rudoczerwona Aralia napisał(a): Coraz więcej hałasu w USA, że mają wprowadzić limit wyciągania pieniędzy z kont bankowych.
- Rząd Arabii Saudyjskiej, zatwierdził członkostwo w Shanghai Cooperation Organization, jest to międzynarodowy blok wspólnego bezpieczeństwa pod przywództwem Chin i Rosji, czytaj, Arabia Saudyjska zrywa swoje układy z USA.

- po serii nieudanych prób z rakietami hipersonicznymi, Lockheed Martin ogłosi że kończy cały program naukowy związany z projektem rakiet hipersonicznych.
- Lloyd Austin, podczas przesłuchań w amerykańskim kongresie powiedział, że budżet amerykański na zbrojenia powinien się podwoić, ze względu na zagrożenie ze strony Rosji. Czytaj, pan Austin myślał, że Ukraina wygra wojnę, a okazało się, że jest ciężko.
Problem polega na tym, że USA nie stać na dodatkowe pieniądze na wojsko i obronę, USA jest w olbrzymich finansowych problemach i dodatkowych pieniędzy na obronę nie będzie, bo Chińczycy i Arabii nie będą już kupować amerykańskiego długu, zostanie im tylko monetyzacja FEDu, czyli kupowanie własnego długu przez swój bank centralny (co już zresztą robią), ale i to się kończy.
- dedolaryzacja, to słowa które będzie się teraz powtarzać coraz częściej, czytaj więcej i więcej krajów będzie porzucać USD jako środka wymiany handlowej, to może spowodować panikę, szczególnie jak wiele krajów nagle ogłosi swoje intencje. Dzisiaj rano, złoto przebiło poziom $2000 za uncje, wartość dolara na DXY spadła.
Kalbarczyk Artur

Ty się nie bój o dolara ! Polska zaczyna ratować kurs i znaczenie tej waluty w naszym kraju ! Resort finansów dokonał wyceny obligacji 10-letnich i 30-letnich, nominowanych w dolarach USA. Wartość nominalna wyniosła 5 mld dol. Czyli zadłuża się na 5 mld dolarów dla dobra sami wiecie kogo.
18442
PIS-PO-PRL
31 marca 2023r. o 19:42
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): domyślam się, kto podpisuje się tak jak ja i rżnie głupa... choć mogę się mylić i to może być równie dobrze kazimierz.

Podejrzewasz Kazimierza o włamanie na konto, logowanie w twoim imieniu i umieszczanie wpisów ? ....odważne stwierdzenie. Głupie ale odważne ....: D

Głupie to jest 20 lat frajerzenia się.
I gdzie coś o włamaniu na konto było?
Wtórny analfabetyzm też jest głupi… ale to pewnie pokłosie tych 20 lat :D
Noo… fafik nie znalazł krecika.
Wracamy ;))

Dopisane 31.03.2023r. o godz. 19:42:

Ps
Jak wrócę to na granie w grę się umówiłem.
Możesz sobie poużywać mojego nicku.
Wiem że go lubisz… lubiiiiiiisz toooo :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza