Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Zielonkawobłękitny Rozwar niezalogowany
31 marca 2023r. o 19:44
PIS-PO-PRL napisał(a): I gdzie coś o włamaniu na konto było?

To jak się podpisał za "Ciebie" ? Dałeś mi upoważnienie do logowania ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
31 marca 2023r. o 19:51
~~Zielonkawobłękitny Rozwar napisał(a): To jak się podpisał za "Ciebie" ? Dałeś mi upoważnienie do logowania ?

PIS-PO-PRL napisał(a): domyślam się, kto podpisuje się tak jak ja

wtórny analfabetyzm nie boli... całe szczęście
bo bardzo byś cierpiał :))

PIS=PO=PRL
~~Hehe niezalogowany
31 marca 2023r. o 19:55
PIS-PO-PRL napisał(a): Głupie to jest 20 lat frajerzenia się.
I gdzie coś o włamaniu na konto było?
Wtórny analfabetyzm też jest głupi… ale to pewnie pokłosie tych 20 lat :D

-Odprawa mieszkaniowa skasowana !
- odprawa za wysługę - 6 miesięczne pobory skasowana!
- ekwiwalent za niewykorzystane urlopy wpadł !
- Emerytura wprawdzie naradzie nie duża bo 5300 zł na rękę jest ale wzrośnie jak dopracuję te kilka lat......
- praca na C+E jest
- mieszkania dzieciom kupione więc jak skończą się uczyć to mają gdzie mieszkać,
- skończą studia wychodzę z " kabiny" i żyje......
A ty kmiotku ?
18442
PIS-PO-PRL
31 marca 2023r. o 19:57
hehe
nie wytrzymał... hehe :D
a tak jęczał jak to go 20 lat w du... kopali i teraz dorabiać za kółkiem musi

z naciskiem na "psycho" i do DUŻYM ;))

PIS=PO=PRL
~~ZABLOKOWANY niezalogowany
31 marca 2023r. o 19:58
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): domyślam się, kto podpisuje się tak jak ja i rżnie głupa... choć mogę się mylić i to może być równie dobrze kazimierz.

Podejrzewasz Kazimierza o włamanie na konto, logowanie w twoim imieniu i umieszczanie wpisów ? ....odważne stwierdzenie. Głupie ale odważne ....: D

myślę że technicznie jest to możliwe...technicznie podkreślam bo sam się z czymś takim nie spotkałem by pod moim nickiem pojawił się kiedykolwiek tekst którego bym nie napisał...a pamięć mam dobrą i pamiętam co piszę ...
wiem jedno ...kiedyś za dobrych czasów pewna osoba napisała mi w komentarzu w jednym z tematów , dosłownie coś takiego-''przestań obserwować temat''
a faktycznie obserwowałem temat z pewnych względów...obserwowałem chociaż w nim nie pisałem...
to dało mi wtedy do myślenia a później pewien moderator mi tą sprawę wyjaśnił...;D
18442
PIS-PO-PRL
31 marca 2023r. o 19:58
albo jakaś "schizo" czy coś
ale to już lekarz powinien się wypowiedzieć :D

hehe... no gamoń jakich mało ;))

PIS=PO=PRL
~~Cynamonowy Jaśminowiec niezalogowany
31 marca 2023r. o 20:01
~~Hehe napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Głupie to jest 20 lat frajerzenia się.
I gdzie coś o włamaniu na konto było?
Wtórny analfabetyzm też jest głupi… ale to pewnie pokłosie tych 20 lat :D

-Odprawa mieszkaniowa skasowana !
- odprawa za wysługę - 6 miesięczne pobory skasowana!
- ekwiwalent za niewykorzystane urlopy wpadł !
- Emerytura wprawdzie naradzie nie duża bo 5300 zł na rękę jest ale wzrośnie jak dopracuję te kilka lat......
- praca na C+E jest
- mieszkania dzieciom kupione więc jak skończą się uczyć to mają gdzie mieszkać,
- skończą studia wychodzę z " kabiny" i żyje......
A ty kmiotku ?

Otwiera bramę byś mógł wjechać na parking.
18442
PIS-PO-PRL
31 marca 2023r. o 20:01
~~ZABLOKOWANY napisał(a): myślę że technicznie jest to możliwe...technicznie podkreślam bo sam się z czymś takim nie spotkałem

janie... tu chodzi o tych łosi, co to cudzych nicków używają jako tyldy i zacieszają jak kierowca...
nie podejrzewam że kaźmirz włamy na konto robi...; chyba nie robi... mam nadzieję że nie robi ;)
co zrobisz że ubogi... umysłowo. Bo co do finansów już zmienił narrację. Sra pieniędzmi :D

hehe... a tak jojczał
łojoj hehe. Ubawił mnie gamoń :))

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.