Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ZABLOKOWANY niezalogowany
31 marca 2023r. o 20:02
''Porażka matki Zbigniewa Ziobry w Strasburgu. Trybunał zadecydował ws. śmierci jego ojca
Europejski Trybunał Praw Człowieka odmówił ponownego zajęcia się sprawą śmierci Jerzego Ziobry, ojca obecnego ministra sprawiedliwości – podaje "Gazeta Wyborcza". Odrzucenie skargi wniesionej przez Krystynę Kornicką-Ziobro, matkę Zbigniewa Ziobry, ostatecznie kończy rozpatrywanie tej sprawy w Strasburgu.''

HAHAHAHA...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
31 marca 2023r. o 20:03
ale
idę grać w grę zaraz

więc do zobaczenia za 15 minut :D
;)

PIS=PO=PRL
31 marca 2023r. o 20:10
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): myślę że technicznie jest to możliwe...technicznie podkreślam bo sam się z czymś takim nie spotkałem

janie... tu chodzi o tych łosi, co to cudzych nicków używają jako tyldy i zacieszają jak kierowca...
nie podejrzewam że kaźmirz włamy na konto robi...; chyba nie robi... mam nadzieję że nie robi ;)
co zrobisz że ubogi... umysłowo. Bo co do finansów już zmienił narrację. Sra pieniędzmi :D

hehe... a tak jojczał
łojoj hehe. Ubawił mnie gamoń :))

a co mnie to mogło przeszkadzać że nawet kiedy sami ogłupiali się podpisując się moim nickiem kiedy miałem jeszcze możliwość podpisywać się jako zalogowany?...robili z siebie idio.t.ów a ja miałem tym większy ubaw...
teraz ''podpisuję'' się jako ZABLOKOWANY i też już zauważyłem że było kilka wpisów tak podpisanych...;D
jak to mówią -''wali mnie to'' ;D

ale pamiętam czasy kiedy admini zachęcali do rejestrowania się bo chyba jeszcze wtedy na czymś im zależało...
dzisiaj mamy ''nowy ład'' i nowe ''zwyczaje'' ;D
''zwyczaje'' na miarę czasów i ....poglądów moderatora...;D
~~Chorąży niezalogowany
31 marca 2023r. o 20:14
PIS-PO-PRL napisał(a): hehe
nie wytrzymał... hehe :D

Ty siedzisz w ukryciu jak szczur może nawet piszesz za innych . Kiedy chcę sprawdzić kto pisze w ostatnim czasie jako J23 wpisuję co trzeba i wskakujesz jak gumka z majtek - oczywiście zalogowany. Przypadek ?
Czasem kilka dni nie piszę ale ktoś podpisuje się jako J23 lub naśladuje mój styl pisania. Czy nie wytrzymałem ? A jakie to ma znaczenie ?.....hehe.... Oby twój pies wytrzymał jak wieczorny spacer trwał 7 minut :D.
~~Zielonkawobłękitny Rozwar niezalogowany
31 marca 2023r. o 20:24
-Odprawa mieszkaniowa skasowana !
- odprawa za wysługę - 6 miesięczne pobory skasowana!
- ekwiwalent za niewykorzystane urlopy wpadł !
- Emerytura wprawdzie naradzie nie duża bo 5300 zł na rękę jest ale wzrośnie jak dopracuję te kilka lat......
- praca na C+E jest
- mieszkania dzieciom kupione więc jak skończą się uczyć to mają gdzie mieszkać,
- skończą studia wychodzę z " kabiny" i żyje......
A ty kmiotku ?

PIS-PO-PRL napisał(a): hehe
nie wytrzymał... hehe :D
a tak jęczał jak to go 20 lat w du... kopali i teraz dorabiać za kółkiem musi

A ty uważasz że dorosły mężczyzna powinien się cieszyć z takich pieniędzy za służbę dla kraju i narażanie życia ?
31 marca 2023r. o 20:29
~~Zielonkawobłękitny Rozwar napisał(a):

A ty uważasz że dorosły mężczyzna powinien się cieszyć z takich pieniędzy za służbę dla kraju i narażanie życia ?

a za jakie pieniądze pracują ludzie po tych ''ekonomicznych strefach''?

i wtedy zadaj sobie pytanie- dla kogo są one ''ekonomiczne'' ;D
18442
PIS-PO-PRL
31 marca 2023r. o 20:31
~~Chorąży napisał(a): Ty siedzisz w ukryciu jak szczur może nawet piszesz za innych

Nie... ale nie mam wpływu na to, co tam sobie uroiłeś więc myśl co chcesz ;))
~~Chorąży napisał(a): Czy nie wytrzymałem ? A jakie to ma znaczenie ?

żadnego... to było nawet urocze. jednym wpisem naprawiłeś 20 lat życia. Można?
można
:D

a pies latał dłużej... ogród też ma niczego sobie (łups... przechwalanie się)... ruchu mu nie brakuje ;))

~~ZABLOKOWANY napisał(a): ale pamiętam czasy kiedy admini zachęcali do rejestrowania się bo chyba jeszcze wtedy na czymś im zależało...

nie... wtedy ta opcja działała, a teraz może być z tym róznie ;))

~~Zielonkawobłękitny Rozwar napisał(a): A ty uważasz że dorosły mężczyzna powinien się cieszyć z takich pieniędzy za służbę dla kraju i narażanie życia ?

a ty uważasz, że powinno siedzieć się w robocie 20 lat i zastanawiać się, czemu mi źle płacą?
on uważał to za słuszną strategię widać :D
jego problem...
choć jak widzimy, już kokosy na tym zarobił. Zmienny ten nasz żołnierz w poglądach :D

PIS=PO=PRL
~~Fiołkowa Puszkinia niezalogowany
31 marca 2023r. o 20:35
Znowu ten niedobry Owsiak nazbierał 243 miliony co jest nowym rekordem ,co o tym myślicie PISowcy ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza