Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Horus niezalogowany
18 kwietnia 2023r. o 16:00
a ty kim jesteś by teraz się wtrącać i ...zadawać pytania?
jesteś taki kozaczek to odpowiedz na nie cienki bolusiu...;D
a jak nie to wracaj do norki...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Yogi niezalogowany
18 kwietnia 2023r. o 16:10
Oj nie obrażaj Bubiego który wraz z robotnikiem i inteligentem pracującym jest zdrową ą siłą ą narodu! No.......
~~Horus niezalogowany
18 kwietnia 2023r. o 16:57
nie pal głupa...;D
razem z nim tworzycie zorganizowaną grupę przestępczą okradających ludzi z ich piknikowych koszyczków...
teraz przymieracie głodem bo pogoda niezbyt sprzyja piknikom a więc pozostaje wam tylko to co zaserwuje wam jakaś jadło-podajnia...;D
~~Rafał niezalogowany
18 kwietnia 2023r. o 17:12
CZAS zrobić loda .
14240
M21W2
18 kwietnia 2023r. o 18:10
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Twoja obsesja i nienawiść do PiS jest równa Twojej nienawiści do Janusza i Janusza do Ciebie .

nie odpowiadałbym na ten post ale właśnie przysiadłem na kawę i czytam co tu dzisiaj się dzieje...
wszystko po staremu ale jednak muszę coś sprostować w twojej wypowiedzi ...

ja tego kłamliwego łgarza i zadymiarza nie nienawidzę ...
ja się tylko nad nim odrobinę lituję ...

odrobinę ...;D
a szalony antek ''dron''?
zadałem tu wcześniej kilka pytań na temat tego szaleńca...
nikt-w tym też i ty- słowem na to nie odpowiedział...

Tobie odpowiada dyskusja o Macierewiczu mnie o katastrofie i pierwszych dniach po niej , to wtedy zapadły decyzje
o oddaniu śledztwa Rosjanom , to wtedy Putin i Szojgiu podali Tuskowi przyczyny katastrofy , do tego się nie odniesiesz .

" Jak Tusk oddał śledztwo Putinowi: Przez kilka tygodni po katastrofie smoleńskiej "Polska była bezwolnym wykonawcą rosyjskich poleceń"
Poszukaj , poczytaj , TVN tego nie powie .

" Kancelaria premiera Donalda Tuska zamówiła analizę, z której wynikało, że w sprawie katastrofy smoleńskiej nie trzeba było stosować prawa, które oddało śledztwo w ręce Rosjan - informuje tygodnik "Do Rzeczy", który dotarł do nowych dokumentów.
Jak podkreśla gazeta, jednym z nich jest pismo z 19 września 2011 r., skierowane przez byłego szefa KPRM Tomasza Arabskiego do warszawskiej prokuratury okręgowej. Stanowi ono część materiału dowodowego w śledztwie w sprawie „zdrady dyplomatycznej”, które toczy się obok głównego postępowania dotyczącego przyczyn katastrofy smoleńskiej."

Dopisane 18.04.2023r. o godz. 18:10:

W 2010 r. Sejm, glosami PO, Lewicy i PSL, odrzucił wniosek o przekazanie smoleńskiego śledztwa stronie polskiej. Trzeba o tym pamiętać
~~Horus niezalogowany
18 kwietnia 2023r. o 18:20
czy ty Lucjan rozumiesz że daleko w dupce mam ten Smoleńsk?
a dlatego że praktycznie od początku zrobione z tego polityczną ''szopkę'' w której główne skrzypeczki grał szalony antonio ''brzoza''
w normalnym kraju za to co zrobił zaraz po tym wypadku i tym co później robił , facet byłby przegrany ...po prostu byłby skończony ...uważam go za nie tylko politycznego oszołoma ale i za idio.tę....
bo tylko idio.ta może polskiej prokuraturze podsyłać wniosek by ta zatrzymał i aresztowała jakichś tam dwóch rosyjskich kontrolerów lotów ...
uważasz że może lepiej było wysłać list gończy na skrzynkę mejlową Władimira ? ;D
14240
M21W2
18 kwietnia 2023r. o 18:32
Janusz ty dalej swoje , dziś za wszystkie złe decyzje oskarżasz rządzących i tak powinno być .
Za to co działo się za rządów PO-PSL odpowiadają oni , to oni o wszystkim decydowali , to oni mieli narzędzia aby dogłębnie
wyjaśnić przyczyny a nie oddać własnych kompetencji Rosjanom .
Na tym kończę , nie masz nic do powiedzenia , żadnych konkretów tylko pustosłowie .
W normalnym kraju każdy ma prawo do własnych opinii w tym Macierewicz , w normalnym kraju żaden rząd
nie oddałby śledztwa po katastrofie państwu na terenie którego do niej doszło , znasz taki przypadek ? ja nie .
~~Bubu niezalogowany
18 kwietnia 2023r. o 20:16
Samolot wazy 55 ton przy ładowaniu ma prędkość koło 300 km/h i uderza w brzozę grubości mojej nogi i rozlatuje się na 60 tys kawałków !! Jakim de…by…lem trzeba być żeby w to uwierzyć
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza