Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA CER-FAR zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Trudno nadążyć niezalogowany
18 kwietnia 2023r. o 23:15
PanM napisał(a): M21W2 napisał(a): Janusz ty dalej swoje , dziś za wszystkie złe decyzje oskarżasz rządzących i tak powinno być .
Za to co działo się za rządów PO-PSL odpowiadają oni , to oni o wszystkim decydowali , to oni mieli narzędzia aby dogłębnie
wyjaśnić przyczyny a nie oddać własnych kompetencji Rosjanom .
Na tym kończę , nie masz nic do powiedzenia , żadnych konkretów tylko pustosłowie .
W normalnym kraju każdy ma prawo do własnych opinii w tym Macierewicz , w normalnym kraju żaden rząd
nie oddałby śledztwa po katastrofie państwu na terenie którego do niej doszło , znasz taki przypadek ? ja nie .

Lucjanie co innego jest prawo do własnego zdania a co innego wydanie na " WŁASNE ZDANIE" kilkudziesięciu publicznych milionów / jak nie więcej/ Co innego prezentowanie własnego zdania nawet publicznie a co innego przy użyciu administracji państwa stwierdzanie jako prawdy rzeczy nie dowiedzionych.
Co innego wskazywanie niepodważalnych dowodów a co innego wyssanych z palca konfabulacji.
Co innego prowadzenie rzetelnego śledztwa a co innego wymuszanie konkretnych decyzji od konkretnych prokuratorów.
Tych którzy prowadzili śledztwo w pierwszej fazie Macierewicz zgnoił i wysłał na prowincje.
Pisałeś tu wcześniej że nasz komisja oddała śledztwo Ruskim.
Podaj materiały źródłowe . Konkrety a nie domysły.
Przez 13 lat nie ma żadnego niepodważalnego dowodu a tymczasem Jarosław Kaczyński / formalnie rządzący Polską/ ogładza oficjalną wersję że to było morderstwo. Czy tak ma wyglądać w Polsce Prawo i sprawiedliwość ?
Na niepodważalne dowody odpisujesz Lucjanie " KŁAMSTWO"
Podaj swoją prawdę.
Na lotnisku w Smoleńsku nie ma systemu ILS / SPRAWDŹ SOBIE CO TO JEST./
O tym wypadku zdecydował ostatnie 5 sekund.
Kapitan Protasiewicz włączył automatyczne odejście . A ten system działa tylko wtedy gdy na lotnisku jest ILS . Ponieważ tam go nie był automatyczne odejście się nie włączyło.
Kapitan zorientował się o te 5 sekund za późno.Gdyby nie to odlecieli by i nie było by problemu.
Poczytaj Lucjanie co w języku lotniczym znaczy krytyczna sekunda.
Prawo lotnicze to prawo krwią pisane. Krwią Lucjanie a nie rękoma Anodiny lub Macierewicza.
P.S - Lucjanie dlaczego Ty nie dajesz wiary oczywistym faktom a przyjmujesz jako fakty wymyślone cudze filozofie ?
Napisałeś powyżej że nie ma co ze mną rozmawiać. Dopisz proszę dlaczego. Konkrety fakt po fakcie.
Odpowiedz na pytanie
Co by był gdyby kapitan Protasiewicz zdążył odlecieć na drugi krąg . To tylko 1 lub 2 sekundy szybsza decyzja.
O wypadku w Oświęcimiu nawet nie wspominam .Wszyscy wiedzą czyja wina oprócz Ciebie.
Tam winę ponosił kierowca pierwszej limuzyny bo to on podjął złą decyzje o zmianie pasa ruchu i nie miał włączonego sygnału dźwiękowego.

Dopisz jeszcze, że Putin nie byłby zdolny do takiej zbrodni.
Że to nie leży w jego naturze
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurko61 niezalogowany
19 kwietnia 2023r. o 4:56
Wszystkiemu jest winny ten lokalny kacyk z Żoliborza, człowieczek malutki, nic nie znaczący w polityce międzynarodowej, nie nadający się na żadne państwowe stanowisko, pseudo-katolik, mistrz w skłócaniu narodu, daje na stanowiska idiotów, z polskiego rządu i sejmu śmieją się prawie na całym świecie. Murzyn mówi do murzyna: jest taki kraj Polska, gdzie ludzie są ponoć ciemniejsi od nas.
~~Jurko61 niezalogowany
19 kwietnia 2023r. o 7:26
~~Jurko61 napisał(a): Wszystkiemu jest winny ten lokalny kacyk z Żoliborza, człowieczek malutki, nic nie znaczący w polityce międzynarodowej, nie nadający się na żadne państwowe stanowisko, pseudo-katolik, mistrz w skłócaniu narodu, daje na stanowiska idiotów, z polskiego rządu i sejmu śmieją się prawie na całym świecie. Murzyn mówi do murzyna: jest taki kraj Polska, gdzie ludzie są ponoć ciemniejsi od nas.

O piątej rano budzisz się puszczając bączka
jako Jurko , on chyba jak mara nocna dusi takiego dyletanta ….

~~Horus niezalogowany
19 kwietnia 2023r. o 7:55
jest tu jeden lepszy o niebo...;D
ten to nawet i o drugiej w nocy i czwartej nad ranem mnie wspomina...;D
~~Bubu niezalogowany
19 kwietnia 2023r. o 8:12
Renciści cierpią na bezsenność to kto im zabroni
cała nockę w klawiaturę stukać …
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
19 kwietnia 2023r. o 11:03
~~Jurko61 napisał(a): Wszystkiemu jest winny ten lokalny kacyk z Żoliborza, człowieczek malutki, nic nie znaczący w polityce międzynarodowej, nie nadający się na żadne państwowe stanowisko, pseudo-katolik, mistrz w skłócaniu narodu, daje na stanowiska idiotów, z polskiego rządu i sejmu śmieją się prawie na całym świecie. Murzyn mówi do murzyna: jest taki kraj Polska, gdzie ludzie są ponoć ciemniejsi od nas.

Taaa, on nawet marynarki nie potrafi podać starszemu
~~donek niezalogowany
19 kwietnia 2023r. o 11:32
O to to, chcą mnie na powrót w Brukseli bo tak jak ja podawałem to nikt tam nie umie:)
~~Cyrvana zviezda niezalogowany
19 kwietnia 2023r. o 11:52
~~donek napisał(a): O to to, chcą mnie na powrót w Brukseli bo tak jak ja podawałem to nikt tam nie umie:)

Chcą bo tamtejsza prokuratura węszy,a ktoś przecież musi beknąć
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.