Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Heil Musk niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 16:28
Musk musi zdecydować czy chce być biznesmenem czy chce być politykiemnktóry razem z Trumpem niszczy Europe
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~sąsiad za płota niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 19:26
Jak Lucjan wróci ze spaceru to wam pokaże. ''Kundle'' i ''gnidy''. ;]]
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 19:43
''Chcę powiedzieć, iż to działanie, które tutaj jest charakteryzowane pana Donalda Tuska, w sposób wyraźny, nadal wspiera przestępców i nadal wspiera te zespoły rządowe, które w jego imieniu dążą do likwidacji demokracji i niepodległości polskiej – powiedział były szef MON.''
no to pozostanie ci Antonie Antonowyczu Macjarewyczu tylko wy(trwam) i СПУТНИК ..;D
~~Z boku patrząc niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 20:15
~~bolecnauta z długim stażem napisał(a):
M21W2 napisał(a):.............. ....
Przemku nie rozumiem Ciebie co chcesz zyskać bezczelnie atakując ludzi Wolności i Solidarności , mnie nie przeszkadzają
Zajmij się swoją aferą czajnikowa , ostrzegałem i prosiłem , skończ z wycieczkami osobistymi , oszuście , jak pisałeś oszczerstwa o fuszerkach Janusza milczałem wiedząc że kłamiesz , przypomnę Tobie tylko jedno co mówiłeś - Janusz to dobry fachowiec , wywaliłem Sp. Piotra bo był bardzo niesolidny , spaprał mi robotę , pokazywałeś pokoje w których Janusz zrobił solidne poprawki .
jak to skomentujesz ?
nie skomentujesz kłamliwy frajerze...;D

Lucjan totalnie zaorany. Tego już nie da rady obronić . Te dwa posty pokazują ,,samozaoranie '' się M21

Przecież któryś z was pisał kiedyś inaczej.
Ten PZD ponoć chlał i sam się nie pojawił w pracy.Więc nie spaprał tylko zostawił niedokończoną. Tą robotę i kilka innych drobnych skończył Jan i wtedy zajumał czajnik. O fuszerkach Jana pisał tu jego kolega z młodości a nie panem. Obaj mieszacie fakty. A te drobne różnice zmieniają sens wypowiedzi.
A ten Janusz namawiał aby zorganizować spotkanie w tajemnicy przed tym Lucjanem. Tak tu pisaliście . Teraz każdy z was odwraca kota ogonem. A ten em milczy.
~~Prawda niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 0:25
~~ napisał(a): To typowy dupowłaz i on teraz nic złego nie napisze na grubasa któremu sam dupę obrabiał.

Nie tylko on. Jego Jorgen też. Udawali kolegów a wyszło kim są.
~~Z boku patrząc niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 0:45
Wniosek z tego taki że z Janem nawet niebezpiecznie razem coś znaleźć. Bo potem on z zawiści zapaskudzi człowiekowi resztę życia. Jego zachowania świadczą o słabości i frustracji. Łaknie rozgłosu . Większego niż ten z okienka na poddaszu.
Do tej pory jego zasługi to same minusy. Zdrada swojej uroczej żony z jedną taką. Zakapowanie do sądu alkoholika za pyskówki. Nieudany telemark w czasie pracy na czarno w Zgorzelcu. Zajumanie i umorusanie czajnika. Wykluczenie z oficjalnych polemik na portalu po banie od red/kaz. Wykluczenie w środowisku portalowych pyskaczy.
~~Skorn niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 6:26
PiS w ostatnich podrygach jeszcze liczył na Trumpa, że wjedzie do Polski i intronizuje Kaczora. Okazuje się, że pomarańczowy de^bil ma ich głęboko w dupie i sam za chwilę polegnie.
PiS nie ma już nic, oprócz poparcia około 20% biednych, sfrustrowanych i zagubionych fanatyków, którym pozostało gmeranie rękami w nocniku.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 6:37
patrzysz z boku więc niewiele wiesz...
a wiesz tyle w ile chcesz wierzyć i w tyle do czego chcesz tu innych przekonać...;D
patrzysz z boku ?....patrzysz jednostronnie i tylko na to co tobie pasuje i do czego sam siebie chcesz przekonać...

więc pajacu nie patrz z boku tylko patrz na to co wypisujesz bo to nie kto inny a tych dwóch frajerów często tu wypisują że ktoś tam wchodzi z butami w ich życie...

a co ty teraz robisz? ...robisz się taki sam dupku...
przeczytaj swój post a może zrozumiesz że wszystko co wypisałeś jest tylko przejawem twojej wyimaginowanej przez samego siebie ''wielkości''...
a przecież jest całkiem inaczej...
jesteś ''ZEREM'' ..trzęsącym się ze strachu i tylko fałszywie pojmowana anonimowość pozwala ci tu na takie akty ''odwagi'' jaką wczoraj pokazałeś ...
a w sumie co?....marna ,tchórzliwa frajerzyna i nic więcej...aha- no i głupiec...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.