Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
10 kwietnia 2025r. o 11:36
Janusz dzwoniłem do Przemka, dał krótką odpowiedź, " ja tego człowieka nie chcę widzieć, tym bardziej w moim domu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 11:51
w sumie mi to pasuje...
bo patrzeć na tego łgarza to żadna przyjemność...
a nie dziwię się łgarzowi że tak reaguje...pokazał bym i jemu to co wypisywał ,jak publikował tu moje dane i tylko przez litość nie powlokłem go i nie przeczołgałem przez korytarz sądowy jak jego koleżkę ....
oszczerca boi się konfrontacji z faktami które też mam na papierze...

powiedz mi tylko skąd nagle wynalazłeś nowy wątek z tym co go kostucha ciach -ciach że niby ja tego typa oszukałem na kasę ...pytam bo dopiero dzisiaj się o tym dowiedziałem...
na marginesie przypomnę ci że to nie kto inny a skorn pisał tu do pzd że aby nie podskakiwał bo ''odnajdzie wszystkich tych których oszukałes na kasę'' ....
ale ty oczywiście nic o tym tez nie wiesz...;D

teraz tenis...
Rublow tak jak przewidywałem przegrał pierwszego seta a dziwi mnie tylko że Drapper się aż tak męczy ...
14240
M21W2
10 kwietnia 2025r. o 11:59
Teraz od siebie, zaskoczyła mnie twoja propozycja spotkania z Przemkiem, obrabiasz jemu tyłek, wyzywasz, na co liczysz, stanie w twojej obronie. Janusz ja z Przemkiem bardzo się rużnimy w wielu sprawach, to nas nie dzieli, wyznajemy zasadę, jesteśmy przede wszystkim ludźmi których wymiana poglądów nigdy nie powinna podzielić. Kim ty jesteś, dałeś się poznać na komendzie . Ja dwukrotnie przepraszałam za twoje zachowanie i knajacki język. Dziwne że dyżurny policjant nie zareagował na twoje wrzaski i wyzwiska. Zapraszasz na komendę na rozmowę w obecności Pani Komisarz a zrobiłeś wszystko aby do tego nie doszło .Ty który mnie wyzywasz od tchórzy, kim w takim razie ty jesteś.

Dopisane 10.04.2025r. o godz. 11:59:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): w sumie mi to pasuje...
a nie dziwię się łgarzowi że tak reaguje...pokazał bym i jemu to co wypisywał ,jak publikował tu moje dane i tylko przez litość nie powlokłem go i nie przeczołgałem przez korytarz sądowy jak jego koleżkę ....

powiedz mi tylko skąd nagle wynalazłeś nowy wątek z tym co go kostucha ciach -ciach że niby ja tego typa oszukałem na kasę ...pytam bo dopiero dzisiaj się o tym dowiedziałem...
na marginesie przypomnę ci że to nie kto inny a skorn pisał tu do pzd że aby nie podskakiwał bo ''odnajdzie wszystkich tych których oszukałes na kasę'' ....

teraz tenis...
Rublow tak jak przewidywałem przegrał pierwszego seta a dziwi mnie tylko że Drapper się aż tak męczy ...

Tym wpisem udowodniłeś mi że Przemek miał rację, doszłoby do tego w czym jesteś mistrzem " pyskówki"
~~aby uniknąć manipulacji Pis niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 13:01
,, Pis - stan umysłu '': właściwie to im brak umysłu. W amerykańskiej kampanii wyborczej wszystko robiliby wygrał Trump, człowiek nieobliczalny by nie nazwać go inaczej, po wygranych wyborach piali z zachwytu, skandowali w jego czapeczkach, jak między innymi nam wprowadził cła chwalili i usprawiedliwiali jego decyzję. A teraz Trump o takich mówi krótko: liżą mi tyłek ich stan umysłu jest gorszy, jak PZPR wobec ZSRR. To dobre te cła dla Polaków czy nie?, jak na razie to chyba sam Trump dochodzi do tego że ,, wypowiedział wojnę " całemu światu z wyjątkiem Rosji, Białorusi to wiele mówi w którą stronę Pis po drodze.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 13:27
M21W2 napisał(a): Teraz od siebie, zaskoczyła mnie twoja propozycja spotkania z Przemkiem, obrabiasz jemu tyłek, wyzywasz, na co liczysz, stanie w twojej obronie. Janusz ja z Przemkiem bardzo się rużnimy w wielu sprawach, to nas nie dzieli, wyznajemy zasadę, jesteśmy przede wszystkim ludźmi których wymiana poglądów nigdy nie powinna podzielić. Kim ty jesteś, dałeś się poznać na komendzie . Ja dwukrotnie przepraszałam za twoje zachowanie i knajacki język. Dziwne że dyżurny policjant nie zareagował na twoje wrzaski i wyzwiska. Zapraszasz na komendę na rozmowę w obecności Pani Komisarz a zrobiłeś wszystko aby do tego nie doszło .Ty który mnie wyzywasz od tchórzy, kim w takim razie ty jesteś.Dopisane 10.04.2025r. o godz. 11:59:~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): w sumie mi to pasuje...

teraz tenis...

Tym wpisem udowodniłeś mi że Przemek miał rację, doszłoby do tego w czym jesteś mistrzem " pyskówki"

dalej robisz to co zwykle czyli zwykłe pieprzenie...
wymiana poglądów z nim? ...przypomnij sobie co o nim sam pisałeś czyli myślałeś że skończy z opluwaniem ''s'' i to co o nim pisałeś..
dałem się poznać? ...wrzaski?
tylko wprost powiedziałem że mam cię za frajera i łgarza...dowodem było to co ci pokazałem a ty nawet swoje wpisy poddawałeś w wątpliwości...;D
nawet te gdzie używałeś moich danych...to były niezłe ''jaja'' jak cię po tym zatkało...;D

''Ja dwukrotnie przepraszałam za twoje zachowanie i knajacki język. Dziwne że dyżurny policjant nie zareagował na twoje wrzaski i wyzwiska.''
mam teraz gdzieś te twoje niby przeprosiny...''mleko się wylało'' ...pokazałem ci papiery z prokuratury ...policjan mial reagować? .. widocznie nie widzial potrzeby więc co tu wymyślasz z tymi ''wrzaskami''...;D

ja cię zapraszałem na komendę ?...przypomnij sobie swoje własne wpisy i jak mi proponowałeś tam spotkanie..
wyjaśnij mi CO JA ZROBIŁEM BY DO NIE DOSZŁO DO SPOTKANIA Z PANIĄ KOMISARZ?
to przecież ona zadecydowała o tym że zamieni ze mną kilka słów a nie ja...
więc co to ja niby zrobiłem?...wymusiłem to? ;D

na koniec bo wracam przed tivi...
pamiętasz moją chwilę zastanowienia czy jechać do grubasa?...co wtedy powiedziałeś?...że zabrakło mi odwagi?
a ja tylko nie chciałem ci dać mojego numeru telefonu mówiąc że bez problemu mogę jechać o ile będzie to natychmiast więc sam dzwoniłeś do łgarza...

i co ?
teraz mi pisałeś że nie chce spotkania...więc kto tu nie ma ''jaj''?...komu brakuje odwagi?
tłumaczenie że nie chce mnie widzieć w domu to zwykła ucieczka od konfrontacji z faktami ...
mógł się pokazać na ławce przed domem ...
rzucił bym mu w gębę kopie jego postów chociażby te z moimi danymi tak jak zrobiłem to i z tobą ...
więc nie jęcz i nie brnij w kolejne swoje łgarstwa...
powiedziałem ci gdzie będziesz się tłumaczył...

teraz nie mam czasu na kolejne twoje popierdółki bo wracam do tenisa bo trzy sety już mam tak jak chciałem a teraz chce by Drapper wygrał cały mecz ...
14240
M21W2
10 kwietnia 2025r. o 15:20
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dalej robisz to co zwykle czyli zwykłe pieprzenie...
wymiana poglądów z nim? ...przypomnij sobie co o nim sam pisałeś czyli myślałeś że skończy z opluwaniem ''s'' i to co o nim pisałeś..
dałem się poznać? ...wrzaski?
tylko wprost powiedziałem że mam cię za frajera i łgarza...dowodem było to co ci pokazałem a ty nawet swoje wpisy poddawałeś w wątpliwości...;D
nawet te gdzie używałeś moich danych...to były niezłe ''jaja'' jak cię po tym zatkało...;D

''Ja dwukrotnie przepraszałam za twoje zachowanie i knajacki język. Dziwne że dyżurny policjant nie zareagował na twoje wrzaski i wyzwiska.''
mam teraz gdzieś te twoje niby przeprosiny...''mleko się wylało'' ...pokazałem ci papiery z prokuratury ...policjan mial reagować? .. widocznie nie widzial potrzeby więc co tu wymyślasz z tymi ''wrzaskami''...;D

ja cię zapraszałem na komendę ?...przypomnij sobie swoje własne wpisy i jak mi proponowałeś tam spotkanie..

Nie wiem czy ty myślisz zanim coś napiszesz czy masz jakieś problemy ze zrozumieniem co się do ciebie pisze , powtórzę dużymi literami , może do ciebie dotrze że przepraszałem ludzi obecnych w poczekalni .

JA DWÓKROTNJIE PRZEPRASZAŁEM ZA TWOJE ZACHOWANIE I KNAJACKI JĘZYK . DZIWNE ŻE POLICJANT DYŻURNY NIE ZAREAGOWAŁ NA TWOJE WRZASKI I WYZWISKA .
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dalej robisz to co zwykle czyli zwykłe pieprzenie...

Przemek pisał swoje opinie ja swoje , na tym polega dyskusja , to nie pogorszyło naszych relacji pomimo często
ostrej wymiany zdań , tak jest też obecnie jak ze sobą dyskutujemy na Fb.

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ja cię zapraszałem na komendę ?...przypomnij sobie swoje własne wpisy i jak mi proponowałeś tam spotkanie..

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): koniecznie musisz to zgłosić ''pani komisarz''...;D
może wpadniemy tam razem?...ty ze swoimi 25-a ''teczkami'' ja ze swoim ''kapownikiem''...;D
co ty na to Lucusiu?.,....

..~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no to dawaj...
jedziemy do ''pani komisarz''?

dawaj bo jadę zaraz do STS-u ale jak odważysz się na spotkanie na komendzie to odpuszczę STS...

jutro około dziesiątej tam będę ...
wpadnij...;D
~~Z boku patrząc niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 15:48
Kto wpadł na pomysł abyście obaj jechali do panaem ? A on o tym wie ? Stęskniliście się obaj za jego komentarzami ?
Nie wierzę żeście wymyślili takie goowno. Po co tam niby jechać . Co on wam doradzi ? No chyba żebyście se dali po ryjach.
~~Złota Katalpa niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 16:29
Czy pucia Nowogrodzki przestraszył się debaty z Rafałem Trzaskowskim ? Nie dziwię się bo marny intelekt Karolka zostałby zaorany a wczoraj taki wyszczekany był.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza