Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Mowa salonowa niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 20:29
Janusz T napisał :
bo ja powiedziałem to - ''jesteś gnidą i szmatą i jesteście siebie warci''
jestem w każdej chwili stanąć przed tym oszczercą i powiedzieć mu w gały to samo co powiedziałem przed chwilą o tobie...
w odpowiedzi na twój post napiszę to co już kiedyś tu napisałem...
nie mam zamiaru oglądać tej kłamliwej ,oślinionej wiecznie ,obleśnej mordy...
nie obawiam się żadnej konfrontacji zarówno z m21 jak i z tamtym kłamliwym grubasem bo ja mam kopie ich obelżywych postów a tym nie da rady zaprzeczyć...
Fajnie się to czyta . Gościu w niewybrednych słowach obraża swoich interlokutorów a jednocześnie się żali że oni go obrażają. Niech to zostanie do oceny każdemu wedle swego uznania.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 20:53
Zaloguj się ty ,,interlokutorze'' Dlaczego wymiękłeś mientka fajo?
Bałeś się słów prawdy o sobie?
Teraz nachy ci falują i już tylko Janusz T. Siedź na tej swojej dorożce i nie szukaj tu ,,interlokutorów''

Dopisane 02.03.2021r. o godz. 20:55:

... ale , ale Przemo , abstrahując od małpek masz jeszcze trochę samogonu , bo smaczny ? . Nie mówiąc o serkach :)

chcesz jeszcze wspomnienie o tym że ''wędzi i pędzi''? ;D
chcesz innych DOWODÓW?

Znam sprawę . Ten majster ostro pił i podpijał u gospodarza alkohol z barku.

Pozostawienie alkoholu w barku to zwykła prowokacja polityczna.Znam Przemka i on jest do tego zdolny.Niedawno ,kogoś kogo nie lubi oskarżył o wystawienie lewych zwolnień lekarskich.Chodzi konkretnie o doktora Chudybe z Warty Bolesławieckiej.Ten gościu z Koziej Górki widać jest zdolny do wszystkiego.I pomyśleć że startował w wyborach na prezydenta Bolesławca i jednak zdobył kilka głosów naiwnych wyborców.Atrakcje turystyczne w Bolesławcu

Można tu jeszcze przypomnieć jak prowadził dochodzenie kto to zasypał jakiś staw na terenie ogródków działkowych. Gdzie tylko może tam wciśnie swoją mordę by węszyć.
~~A MOŻE JAKIEŚ KONKRETY niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 20:53
~~Mowa salonowa napisał(a): Janusz T napisał :
jestem w każdej chwili stanąć przed tym oszczercą i powiedzieć mu w gały to samo co powiedziałem przed chwilą o tobie...
nie obawiam się żadnej konfrontacji zarówno z m21 jak i z tamtym kłamliwym grubasem bo ja mam kopie ich obelżywych postów a tym nie da rady zaprzeczyć...
Fajnie się to czyta . Gościu w niewybrednych słowach obraża swoich interlokutorów a jednocześnie się żali że oni go obrażają. Niech to zostanie do oceny każdemu wedle swego uznania.

Chętnie poczytamy co Jan ma konkretnie przeciw obu panom. Jeśli tak ostro i niewybrednymi słowami ich atakuje musi mieć jakieś konkretne zarzuty. Fakty a nie tylko swoje niejasne żółcie.
~~Piotr Tabor niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 21:10
~~ napisał(a): Zaloguj się ty ,,interlokutorze'' Dlaczego wymiękłeś mientka fajo?
Bałeś się słów prawdy o sobie?
Teraz nachy ci falują i już tylko Janusz T. Siedź na tej swojej dorożce i nie szukaj tu ,,interlokutorów''

Dopisane 02.03.2021r. o godz. 20:55:

... ale , ale Przemo , abstrahując od małpek masz jeszcze trochę samogonu , bo smaczny ? . Nie mówiąc o serkach :)

chcesz jeszcze wspomnienie o tym że ''wędzi i pędzi''? ;D
chcesz innych DOWODÓW?

Znam sprawę . Ten majster ostro pił i podpijał u gospodarza alkohol z barku.

Pozostawienie alkoholu w barku to zwykła prowokacja polityczna.Znam Przemka i on jest do tego zdolny.Niedawno ,kogoś kogo nie lubi oskarżył o wystawienie lewych zwolnień lekarskich.Chodzi konkretnie o doktora Chudybe z Warty Bolesławieckiej.Ten gościu z Koziej Górki widać jest zdolny do wszystkiego.I pomyśleć że startował w wyborach na prezydenta Bolesławca i jednak zdobył kilka głosów naiwnych wyborców.Atrakcje turystyczne w BolesławcuBolesławiec pottery

Można tu jeszcze przypomnieć jak prowadził dochodzenie kto to zasypał jakiś staw na terenie ogródków działkowych. Gdzie tylko może tam wciśnie swoją mordę by węszyć.

Zapomniałem się zalogować ale podpisuję .
~~umorusany czajnik niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 22:16
~~Mowa salonowa napisał(a): Fajnie się to czyta . Gościu w niewybrednych słowach obraża swoich interlokutorów a jednocześnie się żali że oni go obrażają. Niech to zostanie do oceny każdemu wedle swego uznania.

Typowy wyborca Trzaskowskiego. Nic poza pianą z pyska.
~~Mientka faja niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 22:25
~~Mowa salonowa napisał(a): Janusz T napisał :

Jan komentuje czy unika . Konkrety misiu konkrety.
~~Morus niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 22:35
Z czym się kojarzy morus ? Może to imię psa łańcuchowego a może pseudo pieniacza JTDM52 ?
~~Jan niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 22:36
Nieprawda bo JTDM52 to uczciwy i porządny facet. W przeciwieństwie do tych obleśniaków.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo