~~Mowa salonowa napisał(a): Janusz T napisał :
bo ja powiedziałem to - ''jesteś gnidą i szmatą i jesteście siebie warci''
jestem w każdej chwili stanąć przed tym oszczercą i powiedzieć mu w gały to samo co powiedziałem przed chwilą o tobie...
w odpowiedzi na twój post napiszę to co już kiedyś tu napisałem...
nie mam zamiaru oglądać tej kłamliwej ,oślinionej wiecznie ,obleśnej mordy...
nie obawiam się żadnej konfrontacji zarówno z m21 jak i z tamtym kłamliwym grubasem bo ja mam kopie ich obelżywych postów a tym nie da rady zaprzeczyć...
Fajnie się to czyta . Gościu w niewybrednych słowach obraża swoich interlokutorów a jednocześnie się żali że oni go obrażają. Niech to zostanie do oceny każdemu wedle swego uznania.
~~ napisał(a): Zaloguj się ty ,,interlokutorze'' Dlaczego wymiękłeś mientka fajo?
Bałeś się słów prawdy o sobie?
Teraz nachy ci falują i już tylko Janusz T. Siedź na tej swojej dorożce i nie szukaj tu ,,interlokutorów''
Dopisane 02.03.2021r. o godz. 20:55:
... ale , ale Przemo , abstrahując od małpek masz jeszcze trochę samogonu , bo smaczny ? . Nie mówiąc o serkach :)
chcesz jeszcze wspomnienie o tym że ''wędzi i pędzi''? ;D
chcesz innych DOWODÓW?
Znam sprawę . Ten majster ostro pił i podpijał u gospodarza alkohol z barku.
Pozostawienie alkoholu w barku to zwykła prowokacja polityczna.Znam Przemka i on jest do tego zdolny.Niedawno ,kogoś kogo nie lubi oskarżył o wystawienie lewych zwolnień lekarskich.Chodzi konkretnie o doktora Chudybe z Warty Bolesławieckiej.Ten gościu z Koziej Górki widać jest zdolny do wszystkiego.I pomyśleć że startował w wyborach na prezydenta Bolesławca i jednak zdobył kilka głosów naiwnych wyborców.Atrakcje turystyczne w BolesławcuBolesławiec pottery
Można tu jeszcze przypomnieć jak prowadził dochodzenie kto to zasypał jakiś staw na terenie ogródków działkowych. Gdzie tylko może tam wciśnie swoją mordę by węszyć.
~~Mowa salonowa napisał(a): Fajnie się to czyta . Gościu w niewybrednych słowach obraża swoich interlokutorów a jednocześnie się żali że oni go obrażają. Niech to zostanie do oceny każdemu wedle swego uznania.
~~Mowa salonowa napisał(a): Janusz T napisał :
bo ja powiedziałem to - ''jesteś gnidą i szmatą i jesteście siebie warci''
jestem w każdej chwili stanąć przed tym oszczercą i powiedzieć mu w gały to samo co powiedziałem przed chwilą o tobie...
w odpowiedzi na twój post napiszę to co już kiedyś tu napisałem...
nie mam zamiaru oglądać tej kłamliwej ,oślinionej wiecznie ,obleśnej mordy...
nie obawiam się żadnej konfrontacji zarówno z m21 jak i z tamtym kłamliwym grubasem bo ja mam kopie ich obelżywych postów a tym nie da rady zaprzeczyć...
Fajnie się to czyta . Gościu w niewybrednych słowach obraża swoich interlokutorów a jednocześnie się żali że oni go obrażają. Niech to zostanie do oceny każdemu wedle swego uznania.