Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
11 kwietnia 2025r. o 11:20
P.S . Tyldo tuż pod swoim wpisem masz dowód kto jest mistrzem włażenia ze swoją " mordeczką " w życie innych .

Dopisane 11.04.2025r. o godz. 11:20:

~~Leśna jagoda napisał(a): O proszę . Już dał głos.

Widzę odszczekałeś .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~wężykiem do chama niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 11:26
M21W2 napisał(a): P.S . Tyldo tuż pod swoim wpisem masz dowód kto jest mistrzem włażenia ze swoją " mordeczką " w życie innych .Dopisane 11.04.2025r. o godz. 11:20:
Ktoś napisał: ~~Leśna jagoda napisał(a): O proszę . Już dał głos.

Widzę odszczekałeś .

M21W2................................29 lipca 2021r. o 18:10
PIS-PO-PRL napisał(a): Pan ma jeden problem... myśli Pan, że wszyscy którzy mają inne zdanie niz Pan zwyczajnie kłamią...
No cóż... Patrząc na Pana eabeckie metody zdobywania informacji o onnych, nie dziwię się że ocenia Pan wszystkich swoją miarą ;)

W radiu tak mówili :D

Po co te nerwy , świetnie wychodzi Panu słodzenie kłamcy Ho...r...u....sowi , jest to Pańska wartość dodana .
Dla miernot mogę być gorszy od SS-manów , mogę być zamordystą faszystą .
Dla Pana mogę być tym co stosuje esbeckie metody i wszystkim złem jakie Pan łyknie od de ,bila Ho...r....u...sa , przepraszam miało być Pańskiego idola forumowego geniusza od stawiania byłego kolegi przed sądem .

14240
M21W2
11 kwietnia 2025r. o 11:48
Jaśminowiec się rozmnaża przez pączkowanie .
"Pączkowanie lub blastogeneza – rodzaj rozmnażania bezpłciowego " .

Czas na przerwę , z bezpłciowymi się nie dyskutuje .
~~Leśna jagoda niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 11:58
Jak ty z tyldami nie dyskutujesz to na jakiego xuja odpisujesz frajerze? A z kim zamierzasz pisać jak tu praktycznie same tyldy?
Opowiadaj jak cię Jan wczoraj stłamsił na komendzie. ;]
Opowiadaj jak to on według ciebie wrzeszczał a policjant nie wyskoczył i go nie zakuł w kajdany albo nie spałował by ciebie bronić.
Ty lubisz takie zomowskie metody a esbeckie wręcz kochasz. A policjant cię olał. ;]]
~~Bławatek zdobny niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 12:52
Czyli już w 2021 roku Lucjan w chamski sposób odnosił się do tych którzy krytykowali jego esbeckie metody jakie stosował. No tale czego się po takim spodziewać jak jego Solidarność nafaszerowana był agentami SB niczym keks wielkanocny rodzynkami. On tak lubi walczyć teraz z wymyślonymi komuchami a Piotrowicz to kto? A Kujda ?
Jego towarzysze broni ?
~~Marchewkowy Głóg niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 12:55
Za Pisu tobyło jajka 1 zł ,szynka 35 zł ,benzyna 6,80 zł ,pietruszka 12 zł.
14240
M21W2
11 kwietnia 2025r. o 13:29
~~Leśna jagoda napisał(a): Jak ty z tyldami nie dyskutujesz to na jakiego xuja odpisujesz frajerze? A z kim zamierzasz pisać jak tu praktycznie same tyldy?
Opowiadaj jak cię Jan wczoraj stłamsił na komendzie. ;]
Opowiadaj jak to on według ciebie wrzeszczał a policjant nie wyskoczył i go nie zakuł w kajdany albo nie spałował by ciebie bronić.
Ty lubisz takie zomowskie metody a esbeckie wręcz kochasz. A policjant cię olał. ;]]

Ty nie jesteś tylna ty jesteś Jagoda. nie denerwuj się Jagódko, wczoraj bałem się że Janowi serce stanie, był mocno nabuzowany, wrzeszczł wyzywał, machał rękami, udało mi się jego uspokoić. Dbaj o siebie Jagódko, masz takie dobre serduszko, tak jak ja martwisz się o Jana, dzięki.

Dopisane 11.04.2025r. o godz. 13:29:

Tylda
~~czas do celi niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 14:05
Pisowce to oszuści, kłamcy i rabusie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza