Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Recenzja niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 3:37
~~Super debta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ruski mir napisał(a): Hołownia zaorał Nawrockiego pytaniem o premierów Litwy, Łotwy, Estoni i Węgier… Sutener ma ZERO kompetencji a wiedzę czerpie z rosyjskiej propagandy

Debata super. Kandydaci prawicy dno.

Na oko najbardziej wiarygodne wrażenie zrobił marszałek sejmu. Wygląda że jemu na serio zależy na zmianach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~klucznik -tucznik niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 3:58
~~Ruski mir napisał(a): Hołownia zaorał Nawrockiego pytaniem o premierów Litwy, Łotwy, Estoni i Węgier… Sutener ma ZERO kompetencji a wiedzę czerpie z rosyjskiej propagandy

W części pytań od kontrkandydatów po pytaniu Szymona Hołowni Karol Nawrocki mówi, że pytania uczestnikom debaty zadają dziennikarze a nie inni kandydaci. Co za katastrofa.
Karol Nawrocki: Polska ma 300 lat relacji z USA.
Kurczę. Chyba na historii mnie coś źle uczyli. Czyli Stany Zjednoczone powstały 50 lat wcześniej niż jest to we wszystkich podręcznikach? Kto by pomyślał?
Pogłoski o tym, że ten gość jest inteligenty w nieco inny sposób niż się to tradycyjnie przyjmuje okazały się prawdziwe.“Osoba Karola Nawrockiego” przegrała tę debatę. Drewniany i tępy jak kołek.
~~Jasne niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 4:24
~~klucznik -tucznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ruski mir napisał(a): Hołownia zaorał Nawrockiego pytaniem o premierów Litwy, Łotwy, Estoni i Węgier… Sutener ma ZERO kompetencji a wiedzę czerpie z rosyjskiej propagandy

W części pytań od kontrkandydatów po pytaniu Szymona Hołowni Karol Nawrocki mówi, że pytania uczestnikom debaty zadają dziennikarze a nie inni kandydaci. Co za katastrofa.
Kurczę. Chyba na historii mnie coś źle uczyli. Czyli Stany Zjednoczone powstały 50 lat wcześniej niż jest to we wszystkich podręcznikach? Kto by pomyślał?
Pogłoski o tym, że ten gość jest inteligenty w nieco inny sposób niż się to tradycyjnie przyjmuje okazały się prawdziwe.“Osoba Karola Nawrockiego” przegrała tę debatę. Drewniany i tępy jak kołek.

100/100
Kołek tu wygrywa

14240
M21W2
12 kwietnia 2025r. o 8:12
~~Pozłocisty Śnieżnik napisał(a): policjantka zasugerowała mi abym cię mówiąc kolokwialnie ''olał'' ...stąd też od czasu do czasu tu zaglądam nie reagując ...
ale trudno jest przejść obok kiedy ty każdego dnia mnie zaczepiasz i wypisujesz te swoje brednie...;D

W autobusie podczas jazdy źle jest pisać, bredzisz w swoim stylu więc brednie pomijam , mnie pani komisarz po przesłuchaniu, powiedziała , " ma pan podstawy aby pozwać tego człowieka do sądu, dodała, ale czy warto na takiego trać czas. " Zgadzam się z tym w 100 % . Miłego dnia.
~~ niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 8:19
Ty jesteś chory z nienawiści . Nawet w autobusie musisz o tym pisać? Skoro tak ci powiedziano to dlaczego tego nie robisz tylko zalewasz to forum swoją nienawiścią i jadem sfrustrowanego człowieka .
14240
M21W2
12 kwietnia 2025r. o 8:24
~~Sinoniebieski Wilczomlecz napisał(a): Lucek od kiedy to obchodzimy 1000 lat królestwa polskiego?
raczej 1000 lat Państwa polskiego

Otrzymałeś odpowiedź od Benito, ja rozumiem twoje pytanie, wiedziałeś ale zapomniałeś.

Dopisane 12.04.2025r. o godz. 08:24:

~~ napisał(a): Ty jesteś chory z nienawiści . Nawet w autobusie musisz o tym pisać? Skoro tak ci powiedziano to dlaczego tego nie robisz tylko zalewasz to forum swoją nienawiścią i jadem sfrustrowanego człowieka .

~~ napisał(a): Ty jesteś chory z nienawiści . Nawet w autobusie musisz o tym pisać? Skoro tak ci powiedziano to dlaczego tego nie robisz tylko zalewasz to forum swoją nienawiścią i jadem sfrustrowanego człowieka .

Jestem litościwym człowiekiem, karmię ciebie Trollu. Nie denerwuj się, dbaj o serce . Miłego dnia.
~~ niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 8:25
Wiesz co to jest nadinterpretacja? Nie wiesz bo skąd masz wiedzieć?
Po prostu ,,myślisz'' tak jak ci się każe poprzez przekazy internetowe.
Wytłumacz mi więc jak ty rozumiesz ,,królestwo polskie'' i w jakim ono trwało okresie.
~~Pozłocisty Śnieżnik niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 8:33
~~klucznik -tucznik napisał(a):

historia potrafi zaskakiwać...;D
kiedyś Witek też oznajmiła że ''wiedzę '' a Katyniu posiadła z ''przedwojennych książek''...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza