~~Super debta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ruski mir napisał(a): Hołownia zaorał Nawrockiego pytaniem o premierów Litwy, Łotwy, Estoni i Węgier… Sutener ma ZERO kompetencji a wiedzę czerpie z rosyjskiej propagandy
Debata super. Kandydaci prawicy dno.
~~Ruski mir napisał(a): Hołownia zaorał Nawrockiego pytaniem o premierów Litwy, Łotwy, Estoni i Węgier… Sutener ma ZERO kompetencji a wiedzę czerpie z rosyjskiej propagandy
~~klucznik -tucznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ruski mir napisał(a): Hołownia zaorał Nawrockiego pytaniem o premierów Litwy, Łotwy, Estoni i Węgier… Sutener ma ZERO kompetencji a wiedzę czerpie z rosyjskiej propagandy
W części pytań od kontrkandydatów po pytaniu Szymona Hołowni Karol Nawrocki mówi, że pytania uczestnikom debaty zadają dziennikarze a nie inni kandydaci. Co za katastrofa.
Karol Nawrocki: Polska ma 300 lat relacji z USA.
Kurczę. Chyba na historii mnie coś źle uczyli. Czyli Stany Zjednoczone powstały 50 lat wcześniej niż jest to we wszystkich podręcznikach? Kto by pomyślał?
Pogłoski o tym, że ten gość jest inteligenty w nieco inny sposób niż się to tradycyjnie przyjmuje okazały się prawdziwe.“Osoba Karola Nawrockiego” przegrała tę debatę. Drewniany i tępy jak kołek.
~~Pozłocisty Śnieżnik napisał(a): policjantka zasugerowała mi abym cię mówiąc kolokwialnie ''olał'' ...stąd też od czasu do czasu tu zaglądam nie reagując ...
ale trudno jest przejść obok kiedy ty każdego dnia mnie zaczepiasz i wypisujesz te swoje brednie...;D
~~Sinoniebieski Wilczomlecz napisał(a): Lucek od kiedy to obchodzimy 1000 lat królestwa polskiego?
raczej 1000 lat Państwa polskiego
~~ napisał(a): Ty jesteś chory z nienawiści . Nawet w autobusie musisz o tym pisać? Skoro tak ci powiedziano to dlaczego tego nie robisz tylko zalewasz to forum swoją nienawiścią i jadem sfrustrowanego człowieka .
~~ napisał(a): Ty jesteś chory z nienawiści . Nawet w autobusie musisz o tym pisać? Skoro tak ci powiedziano to dlaczego tego nie robisz tylko zalewasz to forum swoją nienawiścią i jadem sfrustrowanego człowieka .
~~klucznik -tucznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ruski mir napisał(a): Hołownia zaorał Nawrockiego pytaniem o premierów Litwy, Łotwy, Estoni i Węgier… Sutener ma ZERO kompetencji a wiedzę czerpie z rosyjskiej propagandy
Karol Nawrocki: Polska ma 300 lat relacji z USA.
Kurczę. Chyba na historii mnie coś źle uczyli. Czyli Stany Zjednoczone powstały 50 lat wcześniej niż jest to we wszystkich podręcznikach? Kto by pomyślał?
Pogłoski o tym, że ten gość jest inteligenty w nieco inny sposób niż się to tradycyjnie przyjmuje okazały się prawdziwe.“Osoba Karola Nawrockiego” przegrała tę debatę. Drewniany i tępy jak kołek.