Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Leśna jagoda niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 14:17
M21W2 napisał(a): ~~Leśna jagoda napisał(a): Jak ty z tyldami nie dyskutujesz to na jakiego xuja odpisujesz frajerze? A z kim zamierzasz pisać jak tu praktycznie same tyldy?
Opowiadaj jak cię Jan wczoraj stłamsił na komendzie. ;]
Opowiadaj jak to on według ciebie wrzeszczał a policjant nie wyskoczył i go nie zakuł w kajdany albo nie spałował by ciebie bronić.
Ty lubisz takie zomowskie metody a esbeckie wręcz kochasz. A policjant cię olał. ;]]

Ty nie jesteś tylna ty jesteś Jagoda. nie denerwuj się Jagódko, wczoraj bałem się że Janowi serce stanie, był mocno nabuzowany, wrzeszczł wyzywał, machał rękami, udało mi się jego uspokoić. Dbaj o siebie Jagódko, masz takie dobre serduszko, tak jak ja martwisz się o Jana, dzięki.Dopisane 11.04.2025r. o godz. 13:29:Tylda
Trudno jest nie być nabuzowanym widząc twoją zakłamaną mordę.
No popatrz ty popatrz. Ty uspokoiłeś Jana? Żaliłeś się że policjant nie reagował bo nie było potrzeby a ty Jana uspokoiłeś.
A on ,,wrzeszczł'' ;]
Ty się teraz martw o siebie bo jak się będziesz tłumaczył w sądzie?
I uspokój się frajerze bo jak nie ,,tylna'' to piszesz że ktoś ,,wrzeszczł'' ;D
I policjant cię olał i ,,pani komisarz'' a ty taki biedny i pokrzywdzony .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
11 kwietnia 2025r. o 15:40
~~Leśna jagoda napisał(a): Ty się teraz martw o siebie bo jak się będziesz tłumaczył w sądzie?
I uspokój się frajerze bo jak nie ,,tylna'' to piszesz że ktoś ,,wrzeszczł'' ;D
I policjant cię olał i ,,pani komisarz'' a ty taki biedny i pokrzywdzony .

Wyjdź z lasu , styl zmieniasz słownictwo jak było ubogie tak jest , nie potrafisz zrozumieć co kto pisze . Dyżurny policjant obsługiwał klientów , to ja powinienem zamiast uspakajać mocno nabuzowanego Jana powinienem poprosić aby
przysłał do poczekalni policjanta celem uspokojenia wrzeszczącego awanturnika .
Awanturnik jak zobaczył że wyszła prowadząca sprawę Pani Komisarz szybko poszedł do niej , zamknął drzwi abym ja tam nie mógł wejść , inna sprawa że awanturnik zapowiedział tylko siebie , po kilku minutach jak szybko wszedł z papierami w garści tak szybko wyszedł , został przyjęty na korytarzu . Jest korzyść z mojej wizyty , Janusz wygadał się
kim jest jego " sygnalista " który łże na mój i Jurka temat , na temat całej mojej rodziny .
Plotkarz Janusz dodaje do tego coś od siebie jak to plotkarze potrafią i mam to co mam , KRETYŃSKIE ataki i oszczerstwa naczelnego hejtera na Bolcu . Za literówki zapomniałeś mnie zwyzywać od nieuków czy wiejskiego tłuka , nie zapominaj się , bądź sobą .

Dopisane 11.04.2025r. o godz. 15:40:

Hejterze " Jagodo " na dziś starczy karmy , jutro głodówka 4, 30 wyjazd do Warszawy na marsz PATRIOTÓW z okazji
1000 lecia Królestwa polskiego i 500 lecia Hołdu pruskiego .
~~wstyd niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 15:51
Pisie mają taki umysł, że zrywają plakaty tylko Trzaskowskiego a zostawiają tylko Nawrockiego i Mentzena , ale to nie my. Bydło.
~~Sinoniebieski Wilczomlecz niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 17:57
Lucek od kiedy to obchodzimy 1000 lat królestwa polskiego?
raczej 1000 lat Państwa polskiego
~~Benito niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 18:13
W 2025 roku dla Polski wypadają dwie wyjątkowe rocznice: 1000-lecia Królestwa Polskiego oraz 500 lat od Hołdu Pruskiego. 18 kwietnia 1025 roku nastąpiła bowiem koronacja pierwszego króla Polski Bolesława Chrobrego, a 10 kwietnia 1525 roku - Hołd Pruski. Od tych wydarzeń mija zatem kolejno 1000 i 500 lat.
~~RACJA niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 20:56
Trybunał Konstytucyjny, Sąd Najwyższy i niezależność sądownictwa zniszczyli w Polsce Zbigniew Ziobro, który dziś ucieka przed zeznawaniem przed komisją śledczą, oraz Andrzej Duda. Naprawa tego stanu potrwa długo - stwierdził Szymon Hołownia i ma 100 procentowq RACJĘ
~~Ruski mir niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 22:21
Hołownia zaorał Nawrockiego pytaniem o premierów Litwy, Łotwy, Estoni i Węgier… Sutener ma ZERO kompetencji a wiedzę czerpie z rosyjskiej propagandy
~~Super debta niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 23:44
~~Ruski mir napisał(a): Hołownia zaorał Nawrockiego pytaniem o premierów Litwy, Łotwy, Estoni i Węgier… Sutener ma ZERO kompetencji a wiedzę czerpie z rosyjskiej propagandy

Debata super. Kandydaci prawicy dno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza