~~Leśna jagoda napisał(a): Ty się teraz martw o siebie bo jak się będziesz tłumaczył w sądzie?
I uspokój się frajerze bo jak nie ,,tylna'' to piszesz że ktoś ,,wrzeszczł'' ;D
I policjant cię olał i ,,pani komisarz'' a ty taki biedny i pokrzywdzony .
Wyjdź z lasu , styl zmieniasz słownictwo jak było ubogie tak jest , nie potrafisz zrozumieć co kto pisze . Dyżurny policjant obsługiwał klientów , to ja powinienem zamiast uspakajać mocno nabuzowanego Jana powinienem poprosić aby
przysłał do poczekalni policjanta celem uspokojenia wrzeszczącego awanturnika .
Awanturnik jak zobaczył że wyszła prowadząca sprawę Pani Komisarz szybko poszedł do niej , zamknął drzwi abym ja tam nie mógł wejść , inna sprawa że awanturnik zapowiedział tylko siebie , po kilku minutach jak szybko wszedł z papierami w garści tak szybko wyszedł , został przyjęty na korytarzu . Jest korzyść z mojej wizyty , Janusz wygadał się
kim jest jego " sygnalista " który łże na mój i Jurka temat , na temat całej mojej rodziny .
Plotkarz Janusz dodaje do tego coś od siebie jak to plotkarze potrafią i mam to co mam , KRETYŃSKIE ataki i oszczerstwa naczelnego hejtera na Bolcu . Za literówki zapomniałeś mnie zwyzywać od nieuków czy wiejskiego tłuka , nie zapominaj się , bądź sobą .
Dopisane 11.04.2025r. o godz. 15:40:
Hejterze " Jagodo " na dziś starczy karmy , jutro głodówka 4, 30 wyjazd do Warszawy na marsz PATRIOTÓW z okazji
1000 lecia Królestwa polskiego i 500 lecia Hołdu pruskiego .