~~Pistacjowa Goryczka napisał(a): A kto kandydował oprócz obecnej radnej na to stanowisko? Inni kandydaci rozumiem, że wysławialiby się wzorowo? Uprzedzam, to jest retoryczne pytanie gdyby ktoś nie zrozumiał. Z tego co powszechnie wiadomo, ranczo nie jest własnością radnej z Milikowa, więc co to za przytyk? Ludzie nierzadko biorą kredyty, żeby zainwestować w biznes, siedzisz im w portfelu i wiesz o nieoczywistych sprawach czy po prostu zazdrościsz? Czy burmistrz udostępnia ofertę rancza na stronie Urzędu lub na gminnym fb? Czy może na swoim prywatnym koncie? Bo jeśli w grę wchodzi ta druga opcja, to jak każdy użytkownik portalu ma prawo publikować to na co ma ochotę, jeśli to jest zgodne z regulaminem. Czy może jego ta zasada nie dotyczy? Może zacznijmy rozliczać każdego z pracowników gminy, każdej placówki podległej, co udostępnia na swoich kontach? Jakie firmy, co poleca itp. Każdy jest wolny, może mieć swoje zdanie, poglądy i upodobania. Uważasz inaczej?
~~Zielonożółty Grzybień napisał(a): Nie każdy ma ochotę słuchać, ale poświęciłem się i dotrwałem prawie do końca, tu jest link do tego momentu gdzie burmistrz mówi o tej drugiej działce -#t=53m45s
Przecież on mówi, że jest jeszcze ktoś inny i chce sprzedać swoją działkę inwestorowi, który chce kupić plac w centrum. A najlepsze jest to, że twierdzi że na tej innej działce ma być galeria handlowa a na placu nie może powstać galeria. To co ten inwestor w końcu chce zrobić budować galerię gdzieśtam na jakiejś działce czy zrobić galerię w centrum (której tam przecież zrobić nie może). O co mu chodzi?
~~Zielonożółty Grzybień napisał(a): Nie każdy ma ochotę słuchać, ale poświęciłem się i dotrwałem prawie do końca, tu jest link do tego momentu gdzie burmistrz mówi o tej drugiej działce -#t=53m45s
Przecież on mówi, że jest jeszcze ktoś inny i chce sprzedać swoją działkę inwestorowi, który chce kupić plac w centrum. A najlepsze jest to, że twierdzi że na tej innej działce ma być galeria handlowa a na placu nie może powstać galeria. To co ten inwestor w końcu chce zrobić budować galerię gdzieśtam na jakiejś działce czy zrobić galerię w centrum (której tam przecież zrobić nie może). O co mu chodzi?