Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
VE-TO nie chce galerii
~~Żółtawobrunatny Jałowiec niezalogowany
8 lutego 2021r. o 14:54
Jeden wielki cyrk w tej gminie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Śliwkowa Krokosmia niezalogowany
8 lutego 2021r. o 15:03
I jeszcze ja się poddam badaniom bo już tabletki mi się kończą i nie wyrabia mi psychika i czuję, że mam świra . Tak mam świra emocjonalnego z powodu klaustrofobii pandemicznej i braku kontaktu z normalnymi ludźmi. Pandemiczny świr lękowy idę się badać może dostanę rentę.
~~Pistacjowa Goryczka niezalogowany
8 lutego 2021r. o 15:15
A kto kandydował oprócz obecnej radnej na to stanowisko? Inni kandydaci rozumiem, że wysławialiby się wzorowo? Uprzedzam, to jest retoryczne pytanie gdyby ktoś nie zrozumiał. Z tego co powszechnie wiadomo, ranczo nie jest własnością radnej z Milikowa, więc co to za przytyk? Ludzie nierzadko biorą kredyty, żeby zainwestować w biznes, siedzisz im w portfelu i wiesz o nieoczywistych sprawach czy po prostu zazdrościsz? Czy burmistrz udostępnia ofertę rancza na stronie Urzędu lub na gminnym fb? Czy może na swoim prywatnym koncie? Bo jeśli w grę wchodzi ta druga opcja, to jak każdy użytkownik portalu ma prawo publikować to na co ma ochotę, jeśli to jest zgodne z regulaminem. Czy może jego ta zasada nie dotyczy? Może zacznijmy rozliczać każdego z pracowników gminy, każdej placówki podległej, co udostępnia na swoich kontach? Jakie firmy, co poleca itp. Każdy jest wolny, może mieć swoje zdanie, poglądy i upodobania. Uważasz inaczej?
~~Mlecznobiały Barwinek niezalogowany
8 lutego 2021r. o 16:38
~~Pistacjowa Goryczka napisał(a): A kto kandydował oprócz obecnej radnej na to stanowisko? Inni kandydaci rozumiem, że wysławialiby się wzorowo? Uprzedzam, to jest retoryczne pytanie gdyby ktoś nie zrozumiał. Z tego co powszechnie wiadomo, ranczo nie jest własnością radnej z Milikowa, więc co to za przytyk? Ludzie nierzadko biorą kredyty, żeby zainwestować w biznes, siedzisz im w portfelu i wiesz o nieoczywistych sprawach czy po prostu zazdrościsz? Czy burmistrz udostępnia ofertę rancza na stronie Urzędu lub na gminnym fb? Czy może na swoim prywatnym koncie? Bo jeśli w grę wchodzi ta druga opcja, to jak każdy użytkownik portalu ma prawo publikować to na co ma ochotę, jeśli to jest zgodne z regulaminem. Czy może jego ta zasada nie dotyczy? Może zacznijmy rozliczać każdego z pracowników gminy, każdej placówki podległej, co udostępnia na swoich kontach? Jakie firmy, co poleca itp. Każdy jest wolny, może mieć swoje zdanie, poglądy i upodobania. Uważasz inaczej?

Czy już zapomniałeś o tym że radna zapomniała wpisać dwie słynne działki obok boiska w Milikowie do Oświadczenia majątkowego w poprzedniej kadencji ,,co do słowotoku to uważam ,że kontrkandydat radnej wysławiał się logiczniej .
~~Zielonożółty Grzybień niezalogowany
8 lutego 2021r. o 17:20
Nie każdy ma ochotę słuchać, ale poświęciłem się i dotrwałem prawie do końca, tu jest link do tego momentu gdzie burmistrz mówi o tej drugiej działce -
#t=53m45s

Przecież on mówi, że jest jeszcze ktoś inny i chce sprzedać swoją działkę inwestorowi, który chce kupić plac w centrum. A najlepsze jest to, że twierdzi że na tej innej działce ma być galeria handlowa a na placu nie może powstać galeria. To co ten inwestor w końcu chce zrobić budować galerię gdzieśtam na jakiejś działce czy zrobić galerię w centrum (której tam przecież zrobić nie może). O co mu chodzi?
~~Zielonożółty Grzybień niezalogowany
8 lutego 2021r. o 17:23
~~Zielonożółty Grzybień napisał(a): Nie każdy ma ochotę słuchać, ale poświęciłem się i dotrwałem prawie do końca, tu jest link do tego momentu gdzie burmistrz mówi o tej drugiej działce -
#t=53m45s

Przecież on mówi, że jest jeszcze ktoś inny i chce sprzedać swoją działkę inwestorowi, który chce kupić plac w centrum. A najlepsze jest to, że twierdzi że na tej innej działce ma być galeria handlowa a na placu nie może powstać galeria. To co ten inwestor w końcu chce zrobić budować galerię gdzieśtam na jakiejś działce czy zrobić galerię w centrum (której tam przecież zrobić nie może). O co mu chodzi?

Coś nie pykło: 53 minuta 45 sekunda
~~Rezedowa Gailadia niezalogowany
8 lutego 2021r. o 17:26
~~Zielonożółty Grzybień napisał(a): Nie każdy ma ochotę słuchać, ale poświęciłem się i dotrwałem prawie do końca, tu jest link do tego momentu gdzie burmistrz mówi o tej drugiej działce -
#t=53m45s

Przecież ten człowiek dawno stracił kontakt z rzeczywistością ,dajcie mu podwyżkę bo jak mawiał klasyk za 10 tys to tylko Idiota będzie pracować.
~~Czerwona Wiekuistka niezalogowany
8 lutego 2021r. o 17:35
Mówcie co chcecie, ale poziom propagandy w Nowogrodźcu wchodzi na wyższy poziom. Link do wspomnianej wyżej komiski na swojej stronie opatrzyli tytułem ROTTERDAM W NOWOGRODŹCU. To chyba przytyk do SŁÓW prezeski veto co się tam wypowiadała. Powinni napisać MIŃSK W NOWOGRODŹCU albo PJONGIANG W NOWOGRODŹCU.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.