~~Czerwona Wiekuistka napisał(a): Mówcie co chcecie, ale poziom propagandy w Nowogrodźcu wchodzi na wyższy poziom. Link do wspomnianej wyżej komiski na swojej stronie opatrzyli tytułem ROTTERDAM W NOWOGRODŹCU. To chyba przytyk do SŁÓW prezeski veto co się tam wypowiadała. Powinni napisać MIŃSK W NOWOGRODŹCU albo PJONGIANG W NOWOGRODŹCU.
~~Czerwona Wiekuistka napisał(a): Mówcie co chcecie, ale poziom propagandy w Nowogrodźcu wchodzi na wyższy poziom. Link do wspomnianej wyżej komiski na swojej stronie opatrzyli tytułem ROTTERDAM W NOWOGRODŹCU. To chyba przytyk do SŁÓW prezeski veto co się tam wypowiadała. Powinni napisać MIŃSK W NOWOGRODŹCU albo PJONGIANG W NOWOGRODŹCU.
~Ciemnoniebieski Goździk napisał(a): Dobre o tej soli a kto to podpisał, ten wzór podpisu ale to już w kwietniu sąd rozstrzygnie.
~~Herbaciany Bratek napisał(a):~~Czerwona Wiekuistka napisał(a): Mówcie co chcecie, ale poziom propagandy w Nowogrodźcu wchodzi na wyższy poziom. Link do wspomnianej wyżej komiski na swojej stronie opatrzyli tytułem ROTTERDAM W NOWOGRODŹCU. To chyba przytyk do SŁÓW prezeski veto co się tam wypowiadała. Powinni napisać MIŃSK W NOWOGRODŹCU albo PJONGIANG W NOWOGRODŹCU.
Dlaczego kłamiesz, sprawdziłem a na ich stronie niczego takiego nie ma.
Powinni teraz zrobić zapis ekranu i podać o zniesławienie.
~Ciemnoniebieski Goździk napisał(a): Dobre o tej soli a kto to podpisał, ten wzór podpisu ale to już w kwietniu sąd rozstrzygnie.