Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
VE-TO nie chce galerii
~~Liliowoniebieska Bergenia niezalogowany
8 lutego 2021r. o 17:43
~~Czerwona Wiekuistka napisał(a): Mówcie co chcecie, ale poziom propagandy w Nowogrodźcu wchodzi na wyższy poziom. Link do wspomnianej wyżej komiski na swojej stronie opatrzyli tytułem ROTTERDAM W NOWOGRODŹCU. To chyba przytyk do SŁÓW prezeski veto co się tam wypowiadała. Powinni napisać MIŃSK W NOWOGRODŹCU albo PJONGIANG W NOWOGRODŹCU.

Gdyby ta PANI nie patrzyła na łapki tym szkodnikom to już dawno był by tu PJONGJANG.Dlatego jest solą w oku Relicha .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ciemnoniebieski Goździk niezalogowany
8 lutego 2021r. o 17:46
Dobre o tej soli a kto to podpisał, ten wzór podpisu ale to już w kwietniu sąd rozstrzygnie.
~~Marengo Scewola niezalogowany
8 lutego 2021r. o 17:50
A po co na głównej stronie urzdu jest zdjęcie burmistrza? To już mu FB nie wystarcza? To trąci prywatą, aż oczy bolą.
~~Herbaciany Bratek niezalogowany
8 lutego 2021r. o 17:51
~~Czerwona Wiekuistka napisał(a): Mówcie co chcecie, ale poziom propagandy w Nowogrodźcu wchodzi na wyższy poziom. Link do wspomnianej wyżej komiski na swojej stronie opatrzyli tytułem ROTTERDAM W NOWOGRODŹCU. To chyba przytyk do SŁÓW prezeski veto co się tam wypowiadała. Powinni napisać MIŃSK W NOWOGRODŹCU albo PJONGIANG W NOWOGRODŹCU.

Dlaczego kłamiesz, sprawdziłem a na ich stronie niczego takiego nie ma.

Powinni teraz zrobić zapis ekranu i podać o zniesławienie.
~~Hebanowy Hibiskus niezalogowany
8 lutego 2021r. o 17:52
~Ciemnoniebieski Goździk napisał(a): Dobre o tej soli a kto to podpisał, ten wzór podpisu ale to już w kwietniu sąd rozstrzygnie.

Sąd sądem, ale sprawiedliwość będzie po naszej stronie
~~Jasnolawendowy Modrzew niezalogowany
8 lutego 2021r. o 17:56
~~Herbaciany Bratek napisał(a):

Dlaczego kłamiesz, sprawdziłem a na ich stronie niczego takiego nie ma.

Powinni teraz zrobić zapis ekranu i podać o zniesławienie.

Ołpen jor ajs
Jest na pierwszej stronie w wiadomościach na nowogrodziec.pl
~Ciemnoniebieski Goździk niezalogowany
8 lutego 2021r. o 18:07
A na czym to zniesławienie miałoby polegać?
~~Zielonkawobrązowy Grujecznik niezalogowany
8 lutego 2021r. o 18:09
~Ciemnoniebieski Goździk napisał(a): Dobre o tej soli a kto to podpisał, ten wzór podpisu ale to już w kwietniu sąd rozstrzygnie.

Pewnie, że dobre bo tu nie chodzi o sól w oku tylko o sól naszej ziemii, nasze Dziecko Słońce z PJONGJANG
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy