Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
VE-TO nie chce galerii
~Ceglastoróżowa Gailadia niezalogowany
8 lutego 2021r. o 20:07
Rotterdam? To mam jeden pomysł:-) zielono będzie :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Celestynowy Powojnik niezalogowany
8 lutego 2021r. o 20:21
~Ceglastoróżowa Gailadia napisał(a): Rotterdam? To mam jeden pomysł:-) zielono będzie :D

Tak i wtedy uzasadniona by była rozkmina czy ten inwestor co chciał coffee shop na placu Wróblewskiego ale wcale go tam nie mógł zrobić chciał go też na innej działce od kogoś innego. A być może chodziło tu tylko o samą działkę bo tak się zapętlił w tym wszystkim, że jak to mawiają w TV to nie była jedna działka ani nawet dwie tylko 100 porcji.
~~Brudny Kosaciec niezalogowany
8 lutego 2021r. o 20:35
Czyżby wszyscy zapomnieli jak to Gmina drogo sprzedaje swoje dobra ,Szkoła 640 m2 w Parzycach wraz z przepiękną działką wielkości 1 HEKTARA została sprzedana za 130 tys nie wiem czy powinniśmy się śmiać czy płakać .
~~Czerwona Runianka niezalogowany
8 lutego 2021r. o 20:47
~~Brudny Kosaciec napisał(a): Czyżby wszyscy zapomnieli jak to Gmina drogo sprzedaje swoje dobra ,Szkoła 640 m2 w Parzycach wraz z przepiękną działką wielkości 1 HEKTARA została sprzedana za 130 tys nie wiem czy powinniśmy się śmiać czy płakać .

A działka w centrum coś koło 10.000
~~Srebrzystobiały Sundaville niezalogowany
9 lutego 2021r. o 10:02
~~Mlecznobiały Barwinek napisał(a):
~~Pistacjowa Goryczka napisał(a): A kto kandydował oprócz obecnej radnej na to stanowisko? Inni kandydaci rozumiem, że wysławialiby się wzorowo? Uprzedzam, to jest retoryczne pytanie gdyby ktoś nie zrozumiał. Z tego co powszechnie wiadomo, ranczo nie jest własnością radnej z Milikowa, więc co to za przytyk? Ludzie nierzadko biorą kredyty, żeby zainwestować w biznes, siedzisz im w portfelu i wiesz o nieoczywistych sprawach czy po prostu zazdrościsz? Czy burmistrz udostępnia ofertę rancza na stronie Urzędu lub na gminnym fb? Czy może na swoim prywatnym koncie? Bo jeśli w grę wchodzi ta druga opcja, to jak każdy użytkownik portalu ma prawo publikować to na co ma ochotę, jeśli to jest zgodne z regulaminem. Czy może jego ta zasada nie dotyczy? Może zacznijmy rozliczać każdego z pracowników gminy, każdej placówki podległej, co udostępnia na swoich kontach? Jakie firmy, co poleca itp. Każdy jest wolny, może mieć swoje zdanie, poglądy i upodobania. Uważasz inaczej?

Czy już zapomniałeś o tym że radna zapomniała wpisać dwie słynne działki obok boiska w Milikowie do Oświadczenia majątkowego w poprzedniej kadencji ,,co do słowotoku to uważam ,że kontrkandydat radnej wysławiał się logiczniej .

Który, bo było dwóch? Logiczniej? W logikę wypowiedzi wchodzi jeszcze jej poprawność, sorry, nie rozśmieszaj mnie tym porównaniem któregokolwiek z tych panów do poprawności i logiki wypowiedzi. Ale o gustach się nie dyskutuje, skoro masz taki marny, to nie mój problem. Nie ma argumentów, więc najlepiej wyjechać z tekstem o niewpisaniu jakichś działek, co to ma do czegokolwiek wyżej napisanego przeze mnie? Co te działki do tego mają. Ranczo jest w Gościszowie, działki w Milikowie, w czym problem?
~~Rdzawobrązowa Aukuba niezalogowany
9 lutego 2021r. o 11:53
I co wiadomo już co Burmistrz miał na myśli, bo nie ogarniam?
~~Jaskrawozielony Nawłoć niezalogowany
9 lutego 2021r. o 12:39
VE-TO z zasady jest przeciwko wszystkiemu, co powie burmistrz. nawet jakby miał dawać kasę mieszkańcom za nic, to i tak będzie źle.
~~Terakotowa Petunia niezalogowany
9 lutego 2021r. o 13:06
~~Jaskrawozielony Nawłoć napisał(a): VE-TO z zasady jest przeciwko wszystkiemu, co powie burmistrz. nawet jakby miał dawać kasę mieszkańcom za nic, to i tak będzie źle.

Przecież to złotówa więc to porównanie nietrafione :-D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.