Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jeszcze policja czy już milicja ?

~~Żółtoruda Miechunka niezalogowany
9 lutego 2021r. o 21:45
Zmieni nazwę na pisomilicja
od razu wiadomo czyja
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
9 lutego 2021r. o 22:01
Horus napisał(a): o proszę ...
wznawia działalność kółeczko wzajemnej adoracji...hahaha

powodzenia...:]
czy będziecie sobie mówili prawdę o sobie i o tym co jeden z drugim mówił o nim za plecami?

wątpię ...

teraz przecież jesteście po raz wtóry przyjaciółmi a więc o sobie cicho sza...
kiedy spotkanko w PATIO?...hahaha

mam dla was propozycję ...
zaproście do towarzystwa skorna...będziecie w komplecie :]

ja tam wolę książkę niż pisanie z wami a więc do niej wracam a wy sobie dogadzajcie do woli...:]

Janusz , zaplanowałeś to wszystko.?
Okłamywałeś mnie od początku ?
Skąd te wszystkie dziwne wywody ?[img=1612904468_ivc7iyd.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Ceglastobrązowy Bratek niezalogowany
9 lutego 2021r. o 22:06
Horus napisał(a): o

Skorn jest 1000 razy madrzejszy od ciebie judaszu.
22258
#Horus nieaktywny
9 lutego 2021r. o 22:50
PanM napisał(a):

czy będziecie sobie mówili prawdę o sobie i o tym co jeden z drugim mówił o nim za plecami?

wątpię ...

ja tam wolę książkę niż pisanie z wami a więc do niej wracam a wy sobie dogadzajcie do woli...:]

Skąd te wszystkie dziwne wywody

a co miałem ''zaplanować''?

dałeś mi po prostu do myślenia tym co tu mi publicznie zarzucałeś i tym co zacząłeś wypisywać o Hegemonie...
Hegemona zawsze poważałem chociaż nie widziałem go na oczy a ty tu zacząłeś coś insynuować ...
nie ,nie ...nie ma mojej zgody na takie twoje zagrywki...

a z czym cię okłamywałem?
prosto w oczy ci mówiłem co myślę i co tobie ewidentnie się nie podobało ...

więc w czym cię okłamywałem ?

''dziwne wywody''?
tak to nazywasz?

do żadnego z nich się jasno nie odniosłeś ...jak widzę przerasta cię nawet to by pewne sprawy tu wyprostować ...
a ja piszę otwartym tekstem ...
dlatego ci których znam mi ufają i wiedzą że za ich plecami nie będę prowadził jakiejkolwiek ''brudnej gry''

jak to mi odpowiedziałeś kiedy powiedziałem ci w oczy że jesteś ''miękiszonem'' ?
że lubisz spokój i nie zamierzasz sprawy ciągnąć?
to baw się teraz ze starymi -nowymi przyjaciółmi bo jak tu czytałem macie dzisiaj ''gorącą linię'' :]

tylko teraz pilnuj się jak się odzywasz do żony bo kiedyś po raz kolejny twój przyjaciel napisze tu - jak jeszcze niedawno to zrobił na forum - jak to się do niej odzywasz...
Przemek ...ja mam dobrą pamięć ...;)
teraz zapraszaj swojego przyjaciela od truskawek :) ale też się pilnuj bo jak mu coś się nie spodoba to napisze ponownie o tobie jaki to jesteś ''fałszywy kolega'' ;)

to nie są moje kolejne ''wywody'' tylko materiał który powinieneś przemyśleć...

może nawet zrobisz to wspólnie z przyjaciółmi ...
jeden z nich tak bardzo chciał się czegoś o mnie dowiedzieć że nawet się wprosił na spotkanie...
teraz ma szansę ...;)
oj Przemek ...nie wyciągasz żadnych wniosków jak widzę ...
ale to twoja sprawa...

20886
#Jurko61 nieaktywny
9 lutego 2021r. o 23:45
"Zapowiadanie koalicji bez najmniejszego uzgodnienia tego z potencjalnymi koalicjantami jest co najmniej niepoważne":):)
Platforma Obywatelska "zajmuje się rozgrywkami parlamentarnymi i zastanawianiem się, jak przejąć władzę bez wyborów parlamentarnych".
- To jest właśnie Koalicja 276. Tylu posłów jest potrzebnych do przełamania prezydenckiego weta. Co ciekawe, już się pojawiły w mediach społecznościowych głosy na przykład ze strony Lewicy, że ich logo zostało użyte na konwencji PO w sposób nieuprawniony. Ale to już zostawiamy kolegom z opozycji, żeby rozstrzygnęli to między sobą:):)[img=1612910125_gwrmdgn.jpg]

Dopisane 09.02.2021r. o godz. 23:45:

[img=1612910726_ix6c6da.jpg]
~~Amarantowy Mamutowiec niezalogowany
10 lutego 2021r. o 1:43
Horus napisał(a):
PanM napisał(a):

wątpię ...

Skąd te wszystkie dziwne wywody

a co miałem ''zaplanować''?

dałeś mi po prostu do myślenia tym co tu mi publicznie zarzucałeś i tym co zacząłeś wypisywać o Hegemonie...
Hegemona zawsze poważałem chociaż nie widziałem go na oczy a ty tu zacząłeś coś insynuować ...
nie ,nie ...nie ma mojej zgody na takie twoje zagrywki...

a z czym cię okłamywałem?
prosto w oczy ci mówiłem co myślę i co tobie ewidentnie się nie podobało ...

więc w czym cię okłamywałem ?

''dziwne wywody''?
tak to nazywasz?

do żadnego z nich się jasno nie odniosłeś ...jak widzę przerasta cię nawet to by pewne sprawy tu wyprostować ...
a ja piszę otwartym tekstem ...
dlatego ci których znam mi ufają i wiedzą że za ich plecami nie będę prowadził jakiejkolwiek ''brudnej gry''

jak to mi odpowiedziałeś kiedy powiedziałem ci w oczy że jesteś ''miękiszonem'' ?
że lubisz spokój i nie zamierzasz sprawy ciągnąć?
to baw się teraz ze starymi -nowymi przyjaciółmi bo jak tu czytałem macie dzisiaj ''gorącą linię'' :]

tylko teraz pilnuj się jak się odzywasz do żony bo kiedyś po raz kolejny twój przyjaciel napisze tu - jak jeszcze niedawno to zrobił na forum - jak to się do niej odzywasz...
Przemek ...ja mam dobrą pamięć ...;)
teraz zapraszaj swojego przyjaciela od truskawek :) ale też się pilnuj bo jak mu coś się nie spodoba to napisze ponownie o tobie jaki to jesteś ''fałszywy kolega'' ;)

to nie są moje kolejne ''wywody'' tylko materiał który powinieneś przemyśleć...

może nawet zrobisz to wspólnie z przyjaciółmi ...
jeden z nich tak bardzo chciał się czegoś o mnie dowiedzieć że nawet się wprosił na spotkanie...
teraz ma szansę ...;)
oj Przemek ...nie wyciągasz żadnych wniosków jak widzę ...
ale to twoja sprawa...

Ty wyciągasz wnioski? Całkiem zdrowy to ty nie jesteś.
~~Szarawozielony Miłorząb niezalogowany
10 lutego 2021r. o 9:51
No przeciez policja jest dobra bo nikogo jeszcze nie zabila.
~~Cynamonowa Jeżyna niezalogowany
10 lutego 2021r. o 9:52
No doczekałeś się pan panie em. Jeszcze chwil kilka a ta znajomość z misiem pysiem będzie wstydliwa.Nawtykał panu niedawny koleżka jak wszystkim.Trza uważać kogo sie zaprasza do domu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza