~~ten sam blondyn napisał(a): Dalej bronisz? Szukasz usprawdiedliwienia dla swojego kolegi?
No to podaj przykłady chamstwa Horusa. Przypomnij sobie post PRL bo ja go czytałem. Przez wiele lat Horus go ani nie zwyzywał czy też nie obrażał .Dlaczego? Dlaczego nikt ze stałych bywalców tego forum nie ma pretensji do Horusa o jakieś wyzwiska ? Czyżby tego nie doświadczyli?
Zasłaniasz się teraz tym ze pisze się o dziecku zabranym pannie do tego sierocińca .Nic nie dzieje się bez przyczyny a ten fakt jest tu znany jak i imiona dzieci panny które tu sam podał jak i imiona wnuków.
Krótkie pytanie- czy publikowanie nazwiska Horusa przez tego pannę jest zgodne z prawem?
Czy wzwiska i obelżywe określenia są zgodne z prawem?
Idziesz w zaparte nie wiem z jakiego powodu ale bronisz przegranej sprawy.
Ten fakt jest znany, bo Horus spod tyldy o tym napisał a później sam siebie cytował zacieszając się z tego . Kto normalny tak robi ? Za co miał obrażać PRL ? Za to, że ten na każdym kroku podkreśla jak to lubi Horusa ? :D Stałych bywalców ? Czyli kogo ? :D Tu praktycznie już nikt nie pisze ze starych użytkowników :D A jak Horus próbował zagadać na bajaniu, to nikt się do niego nie odezwał, tylko jego posty zostały usunięte, jak myślisz, dlaczego ? :D