Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Nasza Jerozolima.

~~Konopna Lnica niezalogowany
23 maja 2021r. o 18:16
~~tajemniczy blondyn napisał(a): Nie ma to jak stosować zasłonę dymną by problem jaki ma ze sobą czy to ten panna czy ci którzy usiłują bagatelizować jego chamstwo o którym tu już jest na tyle głośno że warto się nad tym zastanowić .Jeden z ostatnich postów tego chama to ponowny wpis z ''męską kur-wą'' skierowany bezpośrednio do wiadomego odbiorcy.Nie oszukujmy się że poprzez jakiś głupi wybieg algorytm tego nie wyłapie bo post pójdzie z wiadomym zadaniem.
Kiedy więc czyta się taki chamski wpis to można się dziwić już nie tylko temu pannie ale i tym którzy ani słowem nie odnoszą się do jego zachowania. Warto też pomyśleć co na to administratorzy forum bo przecież te wpisy pojawiają się nie sporadycznie a dosyć regularnie.
Kogo więc może dziwić że Horus skierował sprawę do sądu?

Gdyby horus był w porządku i nie reagował podobnym chamstwem na jego posty to by nie dziwiło. Jest jednak inaczej, wchodzi na tematy gdzie panna pisze i podkręca go jeszcze bardziej. Do tego miesza w to jego dzieciaka nabijając się na forum z niego, że przez ojca jest w Domu Dziecka, co jest poniżej jakiegokolwiek poziomu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
23 maja 2021r. o 18:19
Tutaj taka moda. Psioczyć na Horusa. Połowa nie wie nawet czemu to robi, tak wypada i już.
A jak masz inne zdanie to ci ortografy wytykać będą :D

A na koniec, skoro tylu "szlachetnych rycerzy" i szeryfów tutaj, uszanujcie wolę założycielki tematu... Aby wypowiadali się tu tylko zalogowani :D

Żegnajcie kwiatuszki :D

PIS=PO=PRL
~~ten sam blondyn niezalogowany
23 maja 2021r. o 18:30
Dalej bronisz? Szukasz usprawdiedliwienia dla swojego kolegi?
No to podaj przykłady chamstwa Horusa. Przypomnij sobie post PRL bo ja go czytałem. Przez wiele lat Horus go ani nie zwyzywał czy też nie obrażał .Dlaczego? Dlaczego nikt ze stałych bywalców tego forum nie ma pretensji do Horusa o jakieś wyzwiska ? Czyżby tego nie doświadczyli?
Zasłaniasz się teraz tym ze pisze się o dziecku zabranym pannie do tego sierocińca .Nic nie dzieje się bez przyczyny a ten fakt jest tu znany jak i imiona dzieci panny które tu sam podał jak i imiona wnuków.
Krótkie pytanie- czy publikowanie nazwiska Horusa przez tego pannę jest zgodne z prawem?
Czy wzwiska i obelżywe określenia są zgodne z prawem?
Idziesz w zaparte nie wiem z jakiego powodu ale bronisz przegranej sprawy.
22258
#Horus nieaktywny
23 maja 2021r. o 18:33
~~Konopna Lnica napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): a ja chciałbym prośbę ...
odnajdź post emema w którym odpowiadając tej całej ''miss'' zapowiada że po zakończeniu ''zmian'' konta pzd i Horusa zostaną na tydzień zablokowane...
no chyba że zaprzeczysz że emem kiedykolwiek cokolwiek takiego napisał ...
czyżby więc emem sam siebie też ''zmoderował'' czy tylko wprowadził ...korektę?...hahaha

Ktoś napisał: emem napisał(a): Ktoś napisał: MissWiedzyUczuc napisał(a): Przecież ten horus miał być zablokowany? tak? to dlaczego dalej wszędzie ciągle się awanturuje? Nie potraficie zrobić z nim porządek?
Jak skończymy wprowadzać zmiany na forum, to go zblokujemy.

czytam ...nie myślcie że nie czytam ...:D
''lnico'' ja prosiłem o odszukanie posta emema gdzie pisze o zablokowaniu konta pzd i mnie ...

a nie TYLKO mnie...
odnajdziesz?

wklejasz post gdzie tylko ja jestem wymieniony ...
14505
DP
23 maja 2021r. o 18:36
Każda religia prowadzi do duchowej upadłości chociaż tego faktu tak się nie nazywa.
~~Konopna Lnica niezalogowany
23 maja 2021r. o 18:37
~~ten sam blondyn napisał(a): Dalej bronisz? Szukasz usprawdiedliwienia dla swojego kolegi?
No to podaj przykłady chamstwa Horusa. Przypomnij sobie post PRL bo ja go czytałem. Przez wiele lat Horus go ani nie zwyzywał czy też nie obrażał .Dlaczego? Dlaczego nikt ze stałych bywalców tego forum nie ma pretensji do Horusa o jakieś wyzwiska ? Czyżby tego nie doświadczyli?
Zasłaniasz się teraz tym ze pisze się o dziecku zabranym pannie do tego sierocińca .Nic nie dzieje się bez przyczyny a ten fakt jest tu znany jak i imiona dzieci panny które tu sam podał jak i imiona wnuków.
Krótkie pytanie- czy publikowanie nazwiska Horusa przez tego pannę jest zgodne z prawem?
Czy wzwiska i obelżywe określenia są zgodne z prawem?
Idziesz w zaparte nie wiem z jakiego powodu ale bronisz przegranej sprawy.

Ten fakt jest znany, bo Horus spod tyldy o tym napisał a później sam siebie cytował zacieszając się z tego . Kto normalny tak robi ? Za co miał obrażać PRL ? Za to, że ten na każdym kroku podkreśla jak to lubi Horusa ? :D Stałych bywalców ? Czyli kogo ? :D Tu praktycznie już nikt nie pisze ze starych użytkowników :D A jak Horus próbował zagadać na bajaniu, to nikt się do niego nie odezwał, tylko jego posty zostały usunięte, jak myślisz, dlaczego ? :D
18442
PIS-PO-PRL
23 maja 2021r. o 18:42
Na każdym kroku?
Ty lnica to albo krótko tu jesteś, albo mój psychiatra za ciebie będzie sie musiał zabrać :)

PIS=PO=PRL
~~Kaczor niezalogowany
23 maja 2021r. o 18:43
Mitomania i Narcyzm to cechy charakterów naszych trzech muszkieterów
Bolesławieckich ,Horus , PRL-ek oraz PanM.

Prawdopodobnie każdy z nas przerabiał na lekcji języka polskiego grecki mit o Narcyzie – mężczyźnie nadzwyczajnej urody, który zakochał się we własnym odbiciu, a nie mogąc go dotknąć, przestał pić i jeść, co doprowadziło do jego śmierci. Psychologiczne ujęcie narcyzmu czerpie poniekąd ze starożytnej opowieści – jest to zaburzenie osobowości, a w wersji łagodnej – cecha charakteru polegająca na tym, że dana osoba ma nieustanną potrzebę bycia lepszą, szanowaną, nie potrafi postawić się na czyimś miejscu czy wykazać współczucia. Osoba mająca skłonności narcystyczne potrafi być snobistyczna, arogancka i egocentryczna, gdyż ma poczucie, że została obdarzona wyjątkowymi zdolnościami czy talentami. Paradoksalnie jest też wrażliwa, a krytyka, nawet konstruktywna, skutkuje wycofaniem i wyparciem negatywnej opinii ze świadomości narcyza.

A teraz konkrety „Muszkieterzy „
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!