PIS-PO-PRL napisał(a): Na każdym kroku?
Ty lnica to albo krótko tu jesteś, albo mój psychiatra za ciebie będzie sie musiał zabrać :)
Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Konopna Lnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): a ja chciałbym prośbę ...
odnajdź post emema w którym odpowiadając tej całej ''miss'' zapowiada że po zakończeniu ''zmian'' konta pzd i Horusa zostaną na tydzień zablokowane...
no chyba że zaprzeczysz że emem kiedykolwiek cokolwiek takiego napisał ...
czyżby więc emem sam siebie też ''zmoderował'' czy tylko wprowadził ...korektę?...hahaha
Ktoś napisał: emem napisał(a): Ktoś napisał: MissWiedzyUczuc napisał(a): Przecież ten horus miał być zablokowany? tak? to dlaczego dalej wszędzie ciągle się awanturuje? Nie potraficie zrobić z nim porządek?
Jak skończymy wprowadzać zmiany na forum, to go zblokujemy.
czytam ...nie myślcie że nie czytam ...:D
''lnico'' ja prosiłem o odszukanie posta emema gdzie pisze o zablokowaniu konta pzd i mnie ...
a nie TYLKO mnie...
odnajdziesz?
wklejasz post gdzie tylko ja jestem wymieniony ...
Pisał to w temacie technicznym, którego na razie nie ma. I nie kierował tam posta do "miss" tylko ogólnie napisał.
PIS-PO-PRL napisał(a): Tutaj taka moda. Psioczyć na Horusa. Połowa nie wie nawet czemu to robi, tak wypada i już.
A jak masz inne zdanie to ci ortografy wytykać będą :D
A na koniec, skoro tylu "szlachetnych rycerzy" i szeryfów tutaj, uszanujcie wolę założycielki tematu... Aby wypowiadali się tu tylko zalogowani :D
Żegnajcie kwiatuszki :D
PIS-PO-PRL napisał(a): Tutaj taka moda. Psioczyć na Horusa. Połowa nie wie nawet czemu to robi, tak wypada i już.
A jak masz inne zdanie to ci ortografy wytykać będą :D
A na koniec, skoro tylu "szlachetnych rycerzy" i szeryfów tutaj, uszanujcie wolę założycielki tematu... Aby wypowiadali się tu tylko zalogowani :D
Żegnajcie kwiatuszki :D
~~Konopna Lnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~ten sam blondyn napisał(a):
Krótkie pytanie- czy publikowanie nazwiska Horusa przez tego pannę jest zgodne z prawem?
Czy wzwiska i obelżywe określenia są zgodne z prawem?
Idziesz w zaparte nie wiem z jakiego powodu ale bronisz przegranej sprawy.
Ten fakt jest znany, bo Horus spod tyldy o tym napisał a później sam siebie cytował zacieszając się z tego . Kto normalny tak robi ? Za co miał obrażać PRL ? Za to, że ten na każdym kroku podkreśla jak to lubi Horusa ? :D Stałych bywalców ? Czyli kogo ? :D Tu praktycznie już nikt nie pisze ze starych użytkowników :D A jak Horus próbował zagadać na bajaniu, to nikt się do niego nie odezwał, tylko jego posty zostały usunięte, jak myślisz, dlaczego ? :D
Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Konopna Lnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ten sam blondyn napisał(a):
Krótkie pytanie- czy publikowanie nazwiska Horusa przez tego pannę jest zgodne z prawem?
Idziesz w zaparte nie wiem z jakiego powodu ale bronisz przegranej sprawy.
Ten fakt jest znany, bo Horus spod tyldy o tym napisał a później sam siebie cytował zacieszając się z tego . Kto normalny tak robi ? Za co miał obrażać PRL ? Za to, że ten na każdym kroku podkreśla jak to lubi Horusa ? :D Stałych bywalców ? Czyli kogo ? :D Tu praktycznie już nikt nie pisze ze starych użytkowników :D A jak Horus próbował zagadać na bajaniu, to nikt się do niego nie odezwał, tylko jego posty zostały usunięte, jak myślisz, dlaczego ? :D
bzdury piszesz bo nie ja pisałem tutaj ''zapytaj go skąd przychodzi w odwiedziny jego syn''
ale to jest przecież proste do zweryfikowania zwłaszacza po tym że ten cały panna sam tu pisał o swoich ''kumplach hakerach''...niech sprawdzą...hahaha
ty mi tu nie pisz o jakiejś normalności bo sama masz z tym poważny problem co ci opisano we wcześniejszych postach...
ty teraz uczepisz się PRL bo ani on mnie ani ja jegoo-jak mniemam- nie obraziłem co jest dla ciebie ''cierniem w oku''
ale tak właśnie wygląda NORMALNOŚĆ ...ale co ty o tym wiesz...
mało wiesz o ''bajaniu'' ...dla wyjaśnienia więc ...
obiecałem temu chamowi że każdy post gdzie będzie zaczepiał swoje dawne znajome lub je obrażał poddam pod moderację ...
i tak było i będzie...
czy jakiś post gdzie pisze normalnie zniknął ?...nie ...
a moje posty zniknęły bo kilka z nich sam poddałem pod moderację ...
masz problem ze zrozumieniem tego pisz pytania do admina...może powie prawdę...hahaha
zadano ci tu pytania...dlaczego nie odpowiadasz na żadne z nich?
przypomnę więc...
''Krótkie pytanie- czy publikowanie nazwiska Horusa przez tego pannę jest zgodne z prawem?
Idziesz w zaparte nie wiem z jakiego powodu ale bronisz przegranej sprawy.''
Nie podniecaj się tak :D Ja się czepiam PRL ? Gdzie ? Kto chciał z tobą gadać na bajaniu ? Kto w ogóle z zalogowanych użytkowników chce z tobą gadać ? Pisała ci "miss", żebyś omijał ten temat, to po co tu wchodzisz i śmiecisz ?