Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Nasza Jerozolima.

20886
#Jurko61 nieaktywny
23 maja 2021r. o 19:36
Tak oczywiście , Jurko jest pod każdym kwiatkiem PRL-ku ,
I atakuje z pod tyldy , a opłacany jest przez znienawidzony PiS,
po ostrzeżeniu z twojej strony iż mnie na hajs wyrobić chcesz ,
ukrywam się pod kwiatkami ze strachu;);)
Ja już raz się określiłem (zapomniałeś ??)
Z koniem się nie będę kopał , a z tobą dyskutował bezowocnie.
Nie zaprzeczam czytam wpisy , lecz argumentując moją abstynencje
wywiesiłem białą flagę w pisaniu .
Za dużo osobistych wycieczkowiczów /kwiatków .
A po modernizacji strona pozostawia wiele do rzyczenia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Gregorytoors niezalogowany
23 maja 2021r. o 19:37
~~Adriansok niezalogowany
23 maja 2021r. o 19:37
~~Konopna Lnica niezalogowany
23 maja 2021r. o 19:43
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Konopna Lnica napisał(a): ODPOWIADAM

Panna za podanie twojego nazwiska przepraszał, ta sprawa już jest załatwiona, sędzia uznał, że za to co zrobił ma przez tydzień pisać przeprosiny i to zrobił. Brzmiało to trochę jak żart, ale jak widać sędzia miał poczucie humoru.

Wyzwiska nie są w porządku, dlatego powinieneś odpowiedzieć za nazwanie go "skur.wielem" i "szmatą w ludzkiej skórze".

Teraz ty odpowiedz.

Ja się czepiam PRL ? Gdzie ? Kto chciał z tobą gadać na bajaniu ? Kto w ogóle z zalogowanych użytkowników chce z tobą gadać ? Pisała ci "miss", żebyś omijał ten temat, to po co tu wchodzisz i śmiecisz ?

co za bzdury tu piszesz?
on przepraszał za podanie tutaj mojego nazwiska?
kosmiczna bzdura...
za to on dopiero odpowie...:D
uważasz to za ''żart sędziego''?
kolejna bzdura ale może sam pzd opisze ci co ja sam zrobiłem kiedy podałem pewną kartkę sędziemu i co ja sam z nij wykreśliłem po pewnej sugestii sędziego...
więc jeśli nie znasz szczegółów tej sytuacji powstrzymaj się przynajmniej o jej komentowania...

a teraz napisz skąd pojawiło się u mnie takie określenie tego typa...
bo to jakby ci umyka...;)

gdzie się czaepiasz PRL-a ?
chociażby tam gdzie wspominasz to i traktujesz jako zarzut , że mnie lubi czy coś w tym stylu ...jeden z twoich ostatnich postów ..łatwo odszukać...

czy ktoś chciał ze mną pisać na ''bajaniu''?a czy ja o to gdzieś jednym słowem prosiłem?
napisz ty bystra obserwatorko poczynań Falco ile lat mnie tam nie było?

czy nie dlatego że sam tam napisałem że nie pasuje mi towarzystwo gdzie pod wielkimi słowami o ''przyjaźni'' ukryty jest fałsz i obłuda?
kto z zalogowanych chce ze mną rozmawiać?
uważasz że od tego jest tylko forum? gdzie takie osoby jak ty zaraz zaczną swoją ''jazdę '' jak teraz to robisz z PRL-em?
naiwniaczka...

a co do tej ''miss''
a kim ona jest że będzie tu decydować czy w dany temat MOGĘ czy NIE MOGĘ wchodzić ?....a czy ona pytała mnie o zgodę :D kiedy wbijała się na MÓJ :D temat o ''szatanie''?...;D

Ja robię jazdę PrLowi ? :D Ty się dobrze czujesz ? :D NIKT nie chciał z tobą gadać na bajaniu, bo każdy wiedział, że włazisz tam po to, żeby prowokować pannę, żeby też wszedł a potem zgrywałeś rycerza, który broni tego tematu przed nim. Ciebie nie chcą tu w temacie i też masz to gdzieś. Ty jak wyzywasz pannę, nabijasz się z jego dzieciaka to w porządku, ale jak on wyzywa ciebie to obraza majestatu. Zejdź na ziemię i spuść powietrze, bo pękniesz w końcu :D.
20886
#Jurko61 nieaktywny
23 maja 2021r. o 19:43
Jurko61 napisał(a): Tak oczywiście , Jurko jest pod każdym kwiatkiem PRL-ku ,
I atakuje z pod tyldy , a opłacany jest przez znienawidzony PiS,
po ostrzeżeniu z twojej strony iż mnie na hajs wyrobić chcesz ,
ukrywam się pod kwiatkami ze strachu;);)
Ja już raz się określiłem (zapomniałeś ??)
Z koniem się nie będę kopał , a z tobą dyskutował bezowocnie.
Nie zaprzeczam czytam wpisy , lecz argumentując moją abstynencje
wywiesiłem białą flagę w pisaniu .
Za dużo osobistych wycieczkowiczów /kwiatków .
A po modernizacji strona pozostawia wiele do rzyczenia.

i widzisz PRL-ku ,ledwo coś nabazgrałem , i już babol ortograficzny życzenia przez „ rz”
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 maja 2021r. o 19:47
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a): Bogu ... bardzo Cię proszę ... wypierdalaj , ja tu łaszę się do Nowej Laski a ty mi bruździsz :D

Idź na bajanie , pogadaj z byłym moim promieniem . :)

widzisz chamie jak twoje prostactwo tu wychodzi?
jesteś ruiną ...;D

Widzę bogu ... ale kiedy i gdzie spotkanie przyjaciół ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
15845
#MissWiedzyUczuc nieaktywny
24 maja 2021r. o 10:40
emem napisał(a): napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: MissWiedzyUczuc napisał(a): Przecież ten horus miał być zablokowany? tak? to dlaczego dalej wszędzie ciągle się awanturuje? Nie potraficie zrobić z nim porządek?

Jak skończymy wprowadzać zmiany na forum, to go zblokujemy.

Pięknie dziękuję Panie Marcinie:):):):):):;)::) Bardzo proszę o komentarze w temacie dziękuję :):):;;):0:):)

Dopisane 24.05.2021r. o godz. 10:23:

Miłego pełnego słońca i uśmiechu:):)::):):)

Dopisane 24.05.2021r. o godz. 10:40:

Pannazdzieckiem napisał(a): ja tu łaszę się do Nowej Laski a ty mi bruździsz :D

Idź na bajanie :)

Pannozdzieckiem łaszenie nie jest najlepszym sposobem na "podryw"............ najlepiej używać w tym celu inteligencji i kultury, czasami romantyzm pomaga i znajomość życia......... mądrość życiowa to jest to czego Ci życzę :):):):))):):)) I nie ulegaj emocjom, oraz nałogom :;):0)0;;0):):) Nie ulegaj prowokacjom słabym i niskim ludzikom-bambikom;0;00;):):):):) hihihi pozdrawiam

kochaj, a będziesz kochany...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 maja 2021r. o 10:43
Marcin trzymamy za słowo :)

A tak nawiasem Droga Miss ostatnio podobają mi się banderowcy :

Była przyjaciółka lubiła kiedyś w oryginale ten kawałek , ale gusta się zmieniają , jak moda .

Miłego . Idę po kołacze :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza