Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Wiesiołek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): przyznasz ?
Tacy jak ty toksyczni ludzie tworzą niepotrzebne konflikty.Nie mieszaj się tutaj do rozmowy, wypad do swojego szatana gło.m.bie.
zapewne nie zauazyłes ''wesołku'' ze mnie tu nie było a kolega...przyjaciel ;D ''drogiej miss'' : D sam mnie zaczepił chyba w dwóch czy trzech postach...
dzisiaj popisując sobie ze ''smagliczką'' tez nie może się powstrzymać by o mnie nie wspomnieć...
popatrz na to co pise ''droga miss''
ona już też ma dosyć tego trolla o czym wspomniała ... dyskretnie...
a ''wypad'' to ty sobie możesz pisać do swoich kolesi...;D
Parówa ty mnie już nie powstrzymasz . Kiedy obieram cel , to jestem jak światło w tunelu , czyli pędzący parowóz .
Kiedy i gdzie dupku ?
Założyłem ci temat " Falco i jego problemy z Bolecnautami i Bolecnautkami "
Czego qurwa tutaj szukasz ?
A wracając do Jeruszaleim Droga Miss to jeszcze to chciałbym Ci przedstawić :
Miłego popołudnia i wieczoru Droga Miss :)
Dopisane 26.05.2021r. o godz. 18:26:Pannazdzieckiem napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Wiesiołek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): przyznasz ?
Tacy jak ty toksyczni ludzie tworzą niepotrzebne konflikty.Nie mieszaj się tutaj do rozmowy, wypad do swojego szatana gło.m.bie.
zapewne nie zauazyłes ''wesołku'' ze mnie tu nie było a kolega...przyjaciel ;D ''drogiej miss'' : D sam mnie zaczepił chyba w dwóch czy trzech postach...
dzisiaj popisując sobie ze ''smagliczką'' tez nie może się powstrzymać by o mnie nie wspomnieć...
popatrz na to co pise ''droga miss''
ona już też ma dosyć tego trolla o czym wspomniała ... dyskretnie...
a ''wypad'' to ty sobie możesz pisać do swoich kolesi...;D
Parówa ty mnie już nie powstrzymasz . Kiedy obieram cel , to jestem jak światło w tunelu , czyli pędzący parowóz .
Kiedy i gdzie dupku ?
Założyłem ci temat " Falco i jego problemy z Bolecnautami i Bolecnautkami "
Czego qurwa tutaj szukasz ?
A wracając do Jeruszaleim Droga Miss to jeszcze to chciałbym Ci przedstawić :
Miłego popołudnia i wieczoru Droga Miss :)
Coś spierdzieliłem z cytowaniem , ale pomarańcze w Jeruzalem , to jest właśnie ten cel , gdzie chciałbym dotrzeć ... miłość ta prawdziwa ... chciałbym , aby Małgorzata moich snów nago tańczyła na balu u szatana.
Droga Miss każdy fragment naszej Duszy jest inny . Nie wiem dlaczego Stwórca tak zrobił , ale jednego jestem pewien ... dalej " bendziemy wpychać kije w szprychy galopującej aspiracji Horusa " :)
Qurde , czy ktoś to czyta ?
Pannazdzieckiem napisał(a): I tak trzymać Droga Miss ... podoba mi się ten pazur Jaszczurzycy :)
Nie wszystko może być piękne :)
Ciebie jeszcze nie znam w realu , ale wciąż mam nadzieję :)
Horus napisał(a): kolejne ''wypierdal.aj''