Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasza Jerozolima.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 maja 2021r. o 19:20
Kiedy i gdzie bogu ?

Przestań Kocham Bolec.Info ić farmazony , tylko odpowiedz na pytanie. Kiedy i gdzie będę miał okazję skłonić się przed tobą ... bogu ?

A wracając do Jeruszaleim Droga Miss to jeszcze to mi się podoba :

Lecę dzisiaj po kabaretach , bo Smagliczka próbuje mnie uszlachetnić , a Janusz T. nie chce mnie znać ... ale przerąbane :D
W lokalnej Społeczności Bolesławca znam kilka osób , mógłbym sypnąć nazwiskami , ale z Diabołem zamierzam jeszcze wódę wychlać ... z Mieciem też , a mój kumpel Tolo , ten od Rycha Głupia Parówo , to równy facet jest .

Nie boi się podać mi ręki , pomimo koronaświrusa :)

Dopisane 25.05.2021r. o godz. 19:20:

... nie mówiąc o kumplu Kuternodze z Bielskiej , ... no ten co ma lornetkę Drogi Lucjanie :D

... to właśnie moja Jeruszaleim Droga Miss :) . Ma prawo Ci się nie podobać , ale nic co ludzkie nie jest mi obce :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
26 maja 2021r. o 8:03
Horus napisał(a): jak widzisz -albo nie widzisz :D - twoje ''nauki '' poszły w pis-du...

przypadek nieuleczalny...:D
po raz kolejny napiszesz że typa prowokuję?

ja sobie leżę oglądając filmik a tego aż nosi ...:D

Dopisane 25.05.2021r. o godz. 21:55:'''gdzie oni są ...ci wszyscy moi ...elelele...
pożarła ich galopująca prostytucja ...'

łucja,łucja,łucja...'' :D

Wbrew pozorom Głupia Parówo ... mam jeszcze kilku . Ty pochwal się swymi , ... ale to na pewno nie jest Droga Miss :D

Miłego Droga Miss :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
26 maja 2021r. o 8:18
Pannazdzieckiem napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bordowa Smagliczka napisał(a): "Chleję , za babami patrzam , nikotynizuję się i myślę po swojemu ..." - i tu mamy całe sedno. Także zarówno u ciebie i jak i u całej rzeszy innowierców. Dokładnie tak. Mam swoje grzeszne życie i poszukam sobie jakiegoś (jakiegokolwiek, nawet najmniej logicznego) uzasadnienia, by żyć jak żyję i udowodnić sobie, że to właściwa droga. To nie "dziwność" Biblii jest problemem. Nie zaszłości w przedstawianiu przykazań. Problemem jest przede wszystkim przywiązanie do grzechu. Nie mówię że wszyscy mamy natychmiast stać się święci. Chodzi tylko o to byśmy sami przestali mydlić sobie oczy. Stanęli w prawdzie, spojrzeli na siebie i przyznali - tak jestem grzesznikiem, a czy nim pozostanę zależy tylko ode mnie. A nie jakieś tam fraktale, apokryfy, JHW czy inne cuda. Te tylko dają ci ułudę komfortu. A jak mimo to zacznie coś cię uwierać to znieczulisz się alkoholem i po problemie. Czy tędy droga?

Nie irytuj mnie . Czy słyszysz co do Ciebie mówię ? Nie możesz mnie umoralnić , ponieważ mam tylko sześć wybranych , własnych autorytetów . KK nigdy nie był mi autorytetem , ani Mondra Książka . A JHWH z greki znaczy Tetragramatron i ma coś wspólnego z antygrawitacją .
Będę chlał tak długo jak będę chciał ... wolna wola Stwórcy ... lecz kiedy przyjdzie pokłonić się przed Stwórcą i prosić o następne wcielenie , to mam już Partnerkę do nowego życia .

Dzisiaj myślę sobie :
... ile jeszcze razy będę musiał się pomylić w kole reinkarnacji , żeby nauczyć się i doznać prawdziwej miłości . Może to jest okrutne , ale tak właśnie jest :)

Nie umoralniam cię. Stawiam tylko diagnozę. Jest to o tyle łatwe, że nie jesteś osamotniony. Wielu jest myślących tak jak ty. Szukamy przyczyny poza sobą. A to ksiądz niedobry. A to w Biblii bajania. A to sąsiad kawał dziada, pomimo że w kościele klęczy. A to twoje "autorytety" :D :D :D
Dla mnie jedynym autorytetem jest Bóg, Jego słowo, Jego prawo. Potem jestem ja i moja relacja z Bogiem, z bliźnimi... Taką mam listę priorytetów. Jeśli cokolwiek w niej zmienię, to zacznę stąpać po kruchym lodzie. Ty już od dawna dryfujesz na krze. A słoneczko grzeje, grzeje, grzeje...
26 maja 2021r. o 8:24
Pannazdzieckiem napisał(a):
Dzisiaj myślę sobie :
... ile jeszcze razy będę musiał się pomylić w kole reinkarnacji , żeby nauczyć się i doznać prawdziwej miłości . Może to jest okrutne , ale tak właśnie jest :)

I tu znów uzależniasz wszystko od tego co jest poza tobą. Twoje pomyłki nie wynikają z tego że partnerki dobierasz nieodpowiednie. Raczej z tego że ty nie dojrzałeś do prawdziwej miłości. Jak będziesz gotowy, to i ta druga połówka cię odnajdzie. A może już nie będzie Ci potrzebna?
4335
26 maja 2021r. o 9:04
I tu się też muszę z Tobą zgodzić Smagliczka ... uzależnienie od miłości .. ach te narkotyki :D

Ale wracaj do sprawy , być może nie dojrzałem , ale jednego jestem pewien , Kolega Jahwe nie jest bogiem , podobnie jak Kolega Janusz T. zwany samozwańczo Horusem :)

Druga połówka jest bezwzględnie potrzebna Kolego bez Imienia . Bez drugiego fragmentu własnej Duszy nie dotrzesz do Źródła . Do tego właśnie jest reinkarnacja ... Jezus gadał już cirka dwa tysiące lat temu :) Ale w Ewangeliach Starego i Nowego Testamentu nie ma nic o słowach Jezusa ... tylko chrześcijańska propaganda .

Mój idol Smoleń ... świętej pamięci mawiał :

Smagliczka , gościu bez Imienia , nie oglądaj telewizji , bo " bendziesz " miał w głowie glizdy , jak Janusz T. :D

W następnym wcieleniu poszukam Promienia . Stwórca mi pozwoli , jestem pewien :)

26 maja 2021r. o 10:06
chyba nie doczytałeś na poprzedniej stronie. A kra coraz to mniejsza...
~~Kasztanowatordzawy Wiesiołek niezalogowany
26 maja 2021r. o 11:43
Horus napisał(a): przyznasz ?

Tacy jak ty toksyczni ludzie tworzą niepotrzebne konflikty.Nie mieszaj się tutaj do rozmowy, wypad do swojego szatana gło.m.bie.
15845
#MissWiedzyUczuc nieaktywny
26 maja 2021r. o 12:04

Do przodu Kochani, do przodu .........Nie rozpraszajcie się życiowymi trolami :):):):):):):)

kochaj, a będziesz kochany...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.