Zimowid, nie widzę powodu zgłaszać cokolwiek do moderacji , przyznałeś rację Horusowi ja też to zrobię , Horus masz rację, są granice po przekroczeniu których należy skorzystać z obowiązującego prawa , mam na myśli RODO.
~~Lucjan napisał(a): Zimowid, nie widzę powodu zgłaszać cokolwiek do moderacji , przyznałeś rację Horusowi ja też to zrobię , Horus masz rację, są granice po przekroczeniu których należy skorzystać z obowiązującego prawa , mam na myśli RODO.
~~Lucjan 48 min. temu
Do redakcji , to co napisane na czerwono do czegoś zobowiązuje, czekam na reakcję na ostatnie dwa wpisy. Po daniach wolnych przyjdę, może wspólnie znajdziemy sposób jak z Bolca usunąć wpisy rodem z pod budki z piwem. Rozumiem ostrą wiosnę poglądów, muszę doprowadzić do zakończenia chamskich ataków na moich braci, szczególnie tego który nie bierze udziału w dyskusji.
to co ''napisano na czerwono'' to min. przez takich jak ty więc nie jęcz ...''kryształowy''
fajnie że używasz zwrotu który ja lata wstecz przypisałem min. takim jak ty...a chodzi właśnie o ''język spod budki z piwem'' ;D
zauważyłeś nagle że miałem rację co do tego że '' są granice po przekroczeniu których należy skorzystać z obowiązującego prawa , mam na myśli RODO.''
no to ci przypomnę -a wiesz że piszę prawdę - że sam łamałeś tu prawo w odniesieniu do RODO ...
sam wiesz jak używałeś tu zwrotów nie tylko chamskich a wręcz obelżywych...więc nie jęcz...
teraz nagle ''kryształowy'' chcesz tu ''wspólnie szukać'' sposobów na usunięcie jakichś wpisów ?...jakich i dlaczego takich które mają dotyczyć ''twoich braci'' ?...czy to są jakieś ''święte krowy''? ;D
to dzięki tobie a nie komuś dowiedziałem się że któryś z twoich braci jest niepełnosprawny...sam o tym napisałeś na forum...
teraz nagle RODO ci się przypomniało a nie kto inny jak ty sam swoje posty wielokroć podpisywałeś swoim pełnym nazwiskiem...ba...ty nawet swojego emaila tu podałeś ...;D
i teraz nagle RODO? ;D
mnie już tutaj raczej nic nie zdziwi bo po tylu ''fantazyjach'' jakie o sobie czytałem zastanawiam się kiedy zostanę gwałcicielem ,złodziejem czy mordercą ...;D
bo przecież pisano tutaj że widziano jakiegoś golasa nad Bobrem i mnie on przypomina...;D
widziano ponoć mnie siedzącego w aucie pod jakąś szkołą czychającego na dzieci...
no i ''znajomy'' widział mnie w jakimś markecie...zapewne też w jakichś niecnych czynach tam przebywałem...;D
PIS-PO-PRL napisał(a):
;)Dopisane 13.08.2022r. o godz. 09:04:Baa… sam o wielu rzeczach napisałeś :D
No ale… co wolno to oe to nie nam… prawda? ;)
to co sam napisałem możesz cytować do woli...
to co pisałem jest na tyle nieistotne że ani mnie to ziębi ani parzy...
jedno jest pewne ...rozbudza to nie tylko wyobraźnię ale i fantazje komuś np. takiemu jak ty...;D
Dopisane 13.08.2022r. o godz. 09:19:
PIS-PO-PRL napisał(a): To żadne wywody… takie fakty.
Lubisz wywlekać różne sprawy o których ktoś „anonimowo” napisał, a ty tylko pytasz, ale tak właściwie to masz to gdzieś…
:DZastosowana autokorekta
nie ''gdzieś ''tylko ''daleko w tyle'' ;D
ja ''wywlekam''?...inni nie?
14240
M21W2 13 listopada 2020r. o 19:20
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .
Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest Falco , chciałem nr.telefonu Falco -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .
''Lucjan- gdyby nie twoje wpisy nikt by tu nie wiedział że byłeś u mnie ,że był Janusz i Piotrek''
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.