Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Prośba do zwolenników obecnej opozycji.

~~Mieszkaniec Bolesławca niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 8:37
Szanowni Państwo, jestem tzw. zwykłym człowiekiem. Mam prośbę do zwolenników obecnej opozycji wobec rządu i w Sejmie. Poinformujcie mnie w jaki sposób polepszy się moje życie, to takie codzienne, gdy w nadchodzących wyborach zagłosuję na inną opcję niż Zjednoczona Prawica. Z tego, co czytam i słyszę, obecna opozycja co najwyżej mówi, że niczego nie zabierze z obecnych świadczeń pomocowych typu 500+, wyprawka szkolna czy np. 13 i 14 dla emerytów i rencistów. Nie rozumiem po co głosować na inną opcję niż obecnie rządząca, skoro te jej przeciwne, nawet nie obiecują społeczeństwu, że za ich rządów będzie mu lepiej (społeczeństwu). Być może czegoś nie wiem i stąd jakoś nie mam motywacji do wiary w opozycję. Proszę zatem o konkretne informacje i wskazówki oraz o niewpisywanie haseł dlaczego nie głosować na ZP czy PiS, bo tego typu wpisów jest na Forum bez liku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnożółty Tojeść niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 8:45
~~Mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Szanowni Państwo, jestem tzw. zwykłym człowiekiem. Mam prośbę do zwolenników obecnej opozycji wobec rządu i w Sejmie. Poinformujcie mnie w jaki sposób polepszy się moje życie, to takie codzienne, gdy w nadchodzących wyborach zagłosuję na inną opcję niż Zjednoczona Prawica. Z tego, co czytam i słyszę, obecna opozycja co najwyżej mówi, że niczego nie zabierze z obecnych świadczeń pomocowych typu 500+, wyprawka szkolna czy np. 13 i 14 dla emerytów i rencistów. Nie rozumiem po co głosować na inną opcję niż obecnie rządząca, skoro te jej przeciwne, nawet nie obiecują społeczeństwu, że za ich rządów będzie mu lepiej (społeczeństwu). Być może czegoś nie wiem i stąd jakoś nie mam motywacji do wiary w opozycję. Proszę zatem o konkretne informacje i wskazówki oraz o niewpisywanie haseł dlaczego nie głosować na ZP czy PiS, bo tego typu wpisów jest na Forum bez liku.
aż tak wysoko ich cenisz u myślisz że ktoś konkretnie odpowie? Bądź poważny...
12 stycznia 2023r. o 8:52
Wiara i nadzieja umierają ostatnie :)
~~Brudnożółty Tojeść niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 9:16
~~Mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Wiara i nadzieja umierają ostatnie :)
no tak... Należy wierzyć ;)
12 stycznia 2023r. o 9:29
W sumie Tojeściu to liczę najbardziej na to, że skoro jest na Forum z ramienia Redakcji jakiś moderator, to on - widząc moją prośbę - jako przedstawiciel tego niezależnego i obiektywnego medium, przekona mnie merytorycznie (a przynajmniej spróbuje przekonać), że ewentualne zagłosowanie na kogoś z opozycji będzie lepszym rozwiązaniem niż głos na kogoś z ZP.
~~Ceglastoczerwona Diaskia niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 9:33
~~Brudnożółty Tojeść napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Szanowni Państwo, jestem tzw. zwykłym człowiekiem. Mam prośbę do zwolenników obecnej opozycji wobec rządu i w Sejmie. Poinformujcie mnie w jaki sposób polepszy się moje życie, to takie codzienne, gdy w nadchodzących wyborach zagłosuję na inną opcję niż Zjednoczona Prawica. Z tego, co czytam i słyszę, obecna opozycja co najwyżej mówi, że niczego nie zabierze z obecnych świadczeń pomocowych typu 500+, wyprawka szkolna czy np. 13 i 14 dla emerytów i rencistów. Nie rozumiem po co głosować na inną opcję niż obecnie rządząca, skoro te jej przeciwne, nawet nie obiecują społeczeństwu, że za ich rządów będzie mu lepiej (społeczeństwu). Być może czegoś nie wiem i stąd jakoś nie mam motywacji do wiary w opozycję. Proszę zatem o konkretne informacje i wskazówki oraz o niewpisywanie haseł dlaczego nie głosować na ZP czy PiS, bo tego typu wpisów jest na Forum bez liku.
aż tak wysoko ich cenisz u myślisz że ktoś konkretnie odpowie? Bądź poważny...

Na pewno opozycja nie ukradnie tyle co kradną pisowcy i na dodatek skłócili nas z całą Europą ,Ziobro zrobił z prokuratury swój folwark i gnębi niewinnych lekarzy za śmierć swojego ojca . Moja mama też zmarła w szpitalu i jakoś nie przyszło mi na myśl ,żeby obwiniać za to lekarzy .
12 stycznia 2023r. o 9:44
Diaskia, z całym szacunkiem, umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie proszę o to, by komentować na "nie" a o podanie argumentów na "tak". Takich pierdół, jak Twój wpis są w internetach :) miliardy. Podaj jeden merytoryczny argument, to pogadamy.
~~Ceglastoczerwona Diaskia niezalogowany
12 stycznia 2023r. o 10:01
Już ci podaję, wprowadzą praworządność ,poprawią stosunki międzynarodowe ,rozliczą tych którzy działają na szkodę Polski ,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza