~~Mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Grab, rozumiem Twój wpis, ale trochę się z nim nie zgadzam. Pieniądze płynące do Polski - skądkolwiek - mało mnie interesują. Jeśli już, to kto (konkretnie) te pieniądze "przytuli". Jako tzw. zwykłym zjadaczom chleba, ani nam tej kasy nie dadzą, ani jej nie zabiorą. Wiem, o ile więcej mam w portfelu teraz i ile miałem za poprzednich rządów oraz na co mnie stać obecnie i na co mnie było stać w czasach, gdy władzę dzierżyły persony z obecnej opozycji. Uczciwie to jest mi lepiej niż kiedyś i jeśli miałbym ryzykować zmianę władzy, to tylko wówczas, gdy ta inna, polepszy mój los, a jakoś nikt mi konkretnie tego nawet nie obiecuje, a tylko krytykuje to, co jest teraz.
~~Mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Grab, ja rozumiem i w pełni popieram Twoje rozumowanie. Odniosłem się tylko do części zadośćuczynienia, bo to ta część dla konkretnych ludzi. Spójrz natomiast na inne wpisy. Te (zamierzone) wyznawcy opozycji nie rozumieją nawet prostej prośby o napisaniu czegoś na "tak", a nie obelg i wpisów na "nie". I ciągle twierdzą, że na prawicę głosują ci mniej inteligentni :) Najlepszy jest gościu, którego stać na branie "z kupki" po 20 tysięcy na każdy koniec roku (przez 7 lat to "tylko" 140 tys.). Rzeczywiście biedaczek :) Ciekawe co za "mały rodzinny" biznes prowadzi, że za czasów PO-PSL zdążył odłożyć aż tyle kasy.
~~Mieszkaniec Bolesławca napisał(a): Grab, ja rozumiem i w pełni popieram Twoje rozumowanie. Odniosłem się tylko do części zadośćuczynienia, bo to ta część dla konkretnych ludzi. Spójrz natomiast na inne wpisy. Te (zamierzone) wyznawcy opozycji nie rozumieją nawet prostej prośby o napisaniu czegoś na "tak", a nie obelg i wpisów na "nie". I ciągle twierdzą, że na prawicę głosują ci mniej inteligentni :) Najlepszy jest gościu, którego stać na branie "z kupki" po 20 tysięcy na każdy koniec roku (przez 7 lat to "tylko" 140 tys.). Rzeczywiście biedaczek :) Ciekawe co za "mały rodzinny" biznes prowadzi, że za czasów PO-PSL zdążył odłożyć aż tyle kasy.
Zastosowana autokorekta