Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Skrajny nacjonalizm-zagrożenie Europy ?

~~Bananowa Goryczka niezalogowany
25 lutego 2023r. o 21:44
~~Żółtobiała Bazylia napisał(a): Świat odwraca się o tych prymitywnych źródeł energii a bandycka Rosja przyspieszyła ten proces.

Niemcy nie chcą oddawać broni. Wyszli na ulice BerlinaW Berlinie 10 tys. ludzi protestowało przeciwko uzbrajaniu przez Niemcy Ukrainy. Organizatorem pokojowej manifestacji wokół Bramy Brandenburskiej była jedna z liderek lewicowej partii Die Linke. Porządku strzegło 1, 4 tys. funkcjonariuszy policji.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
25 lutego 2023r. o 22:29
~~J23 napisał(a): Ja przynajmniej mam odwagę powiedzieć, że boję się że Polska zostanie wplątana w wojnę i moi synowie będą musieli walczyć....

nie
ty powiedziałeś że obojętne ci, jaki sztandar będzie nad nami powiewał
tak .....i czy owaki... byle mieć spokój
narodowy patriotyzm hehe :D

Zastosowana autokorekta

PIS=PO=PRL
18442
PIS-PO-PRL
25 lutego 2023r. o 22:47
~~J23 napisał(a): Jak zwał tak zwał.

Nie
to nie jest "jak zwał tak zwał"
jest ci zwyczajnie obojętne, czyj but będzie ci na łbie stał... byle pan dał coś do jedzenia
świetny narodowiec z ciebie. Koledzy muszą być dumni... oby się nie dowiedzieli :D
po takich deklaracjach nie powinieneś pisać zbyt wiele o "silnej, niezależnej polsce" bo to tylko śmiechem będzie można cie zabić ;)
ale że ty raz to, a raz to, a raz tamto... no stałość w poglądach nie jest twoją mocną stroną. No przecież to wiemy :D:D

~~J23 napisał(a): Wysłałeś syna albo córkę aby walczyli o Ukrainę

a czemu mam ich wysyłać. Ukraińcy mają o siebie walczyć. My im możemy pomagać bo czemu by nie.
jeżeli ukraińcy przegrają... no cóż. Będziemy mieli ruskich od północy i południa przy granicy.
chociaż czesi zaanektowali Kaliningrad w WOLNYM I DEMOKRATYCZNYM referendum.
Oprych potwierdzi, bo to fan takichplebiscytów... wolnych i demokratycznych ;))

PIS=PO=PRL
~~J23 niezalogowany
25 lutego 2023r. o 22:49
PIS-PO-PRL napisał(a): ty powiedziałeś że obojętne ci, jaki sztandar będzie nad nami powiewał
tak kupczy..i czy owaki...

Wiesz dla czego ? Bo w przeciwieństwie do ciebie nie ufam politykom. Nie mam zamiaru ginąć za ich interesy.......
Wiem, wiem......Ty patriota/ wyborca Kukiz nie czujesz się oszukany i ufasz.....:D
Ty będziesz ginął w obronie ich interesów....
Świec panie nad twoją duszą ! :D
Dobranoc wojowniku .... hehe :-)
~~Liliowoczerwony Żylistek niezalogowany
25 lutego 2023r. o 22:53
~~Bananowa Goryczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtobiała Bazylia napisał(a): Świat odwraca się o tych prymitywnych źródeł energii a bandycka Rosja przyspieszyła ten proces.

Niemcy nie chcą oddawać broni. Wyszli na ulice BerlinaW Berlinie 10 tys. ludzi protestowało przeciwko uzbrajaniu przez Niemcy Ukrainy. Organizatorem pokojowej manifestacji wokół Bramy Brandenburskiej była jedna z liderek lewicowej partii Die Linke. Porządku strzegło 1, 4 tys. funkcjonariuszy policji.
Kreml ma takie wpływy w tym mieście,a dla ściemy nie pokazywali swoich ruskich flag żeby było że to niemiecki protest

18442
PIS-PO-PRL
25 lutego 2023r. o 22:54
~~J23 napisał(a): Wiesz dla czego ? Bo w przeciwieństwie do ciebie nie ufam politykom. Nie mam zamiaru ginąć za ich interesy.......

a ten sztandar co powiewa nad tobą kto będzie trzymał?
POLITYK
:D

a ty zegniesz karku i poprosisz o miskę ryżu... byle spokój mieć
;))

zaklinaj dalej rzeczywistość. Pierwszy krok uczyniony. W mentalną niewolę się oddałeś.
ty na pewno jakimś lewakiem nie jesteś czy coś?

hehe... kukiz kukiz kukiz
no bo co możesz napisać :D

PIS=PO=PRL
~~J23 chorąży niezalogowany
25 lutego 2023r. o 23:06
PIS-PO-PRL napisał(a): a ty zegniesz karku i poprosisz o miskę ryżu... byle spokój mieć
;))

PIS-PO-PRL napisał(a): zaklinaj dalej rzeczywistość. Pierwszy krok uczyniony. W mentalną niewolę się oddałeś.
ty na pewno jakimś lewakiem nie jesteś czy coś?

Patriota się znalazł ... :D. Ja w przeciwieństwie do Ciebie dwadzieścia kilka lat w mundurze " ku chwałę ojczyzny" Służyć i chronić a w zamian ? ...... na emce w kabinie śpię, żeby rodzinę utrzymać......
Dobranoc !
18442
PIS-PO-PRL
25 lutego 2023r. o 23:10
~~J23 chorąży napisał(a): a w przeciwieństwie do Ciebie dwadzieścia kilka lat w mundurze " ku chwałę ojczyzny" Służyć i chronić a w zamian ? ...... na emce w kabinie śpię, żeby rodzinę utrzymać......

a mi kukiza będzie wypominał :D

jan sfrajerzył się wierząc, że ruskie u nas są by nas bronić
a ten, uwierzył monowi... i robił to 20 lat

hehe
orły sokoły

a mnie rozbawiłeś na wieczór :D
dobranoc ;))

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza