~~Żółtobiała Bazylia napisał(a): Świat odwraca się o tych prymitywnych źródeł energii a bandycka Rosja przyspieszyła ten proces.
~~J23 napisał(a): Ja przynajmniej mam odwagę powiedzieć, że boję się że Polska zostanie wplątana w wojnę i moi synowie będą musieli walczyć....
Zastosowana autokorekta
~~J23 napisał(a): Jak zwał tak zwał.
~~J23 napisał(a): Wysłałeś syna albo córkę aby walczyli o Ukrainę
PIS-PO-PRL napisał(a): ty powiedziałeś że obojętne ci, jaki sztandar będzie nad nami powiewał
tak kupczy..i czy owaki...
~~Bananowa Goryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobiała Bazylia napisał(a): Świat odwraca się o tych prymitywnych źródeł energii a bandycka Rosja przyspieszyła ten proces.
Niemcy nie chcą oddawać broni. Wyszli na ulice BerlinaW Berlinie 10 tys. ludzi protestowało przeciwko uzbrajaniu przez Niemcy Ukrainy. Organizatorem pokojowej manifestacji wokół Bramy Brandenburskiej była jedna z liderek lewicowej partii Die Linke. Porządku strzegło 1, 4 tys. funkcjonariuszy policji.
Kreml ma takie wpływy w tym mieście,a dla ściemy nie pokazywali swoich ruskich flag żeby było że to niemiecki protest
~~J23 napisał(a): Wiesz dla czego ? Bo w przeciwieństwie do ciebie nie ufam politykom. Nie mam zamiaru ginąć za ich interesy.......
PIS-PO-PRL napisał(a): a ty zegniesz karku i poprosisz o miskę ryżu... byle spokój mieć
;))
PIS-PO-PRL napisał(a): zaklinaj dalej rzeczywistość. Pierwszy krok uczyniony. W mentalną niewolę się oddałeś.
ty na pewno jakimś lewakiem nie jesteś czy coś?
:D
~~J23 chorąży napisał(a): a w przeciwieństwie do Ciebie dwadzieścia kilka lat w mundurze " ku chwałę ojczyzny" Służyć i chronić a w zamian ? ...... na emce w kabinie śpię, żeby rodzinę utrzymać......