~~ZABLOKOWANY niezalogowany 2 kwietnia 2023r. o 15:26
a ty jaką?...czarną przyozdobioną purpurą? ;D
jakiś oszołom pyta mnie o jakieś kremówki...inny czy coś wrzuciłem do jakiegoś koszyczka...jeszcze inny pyta jak spędzam jakieś święta...
a ty mnie zarzucasz ''kacapską propagandę''?
chcesz mi przez to powiedzieć że twoja jest lepsza niż moja?
kiedyś Kazik podsumował takich jak ty i tych których tu popierasz...''twój ból jest lepszy niż mój''
~~ZABLOKOWANY niezalogowany 2 kwietnia 2023r. o 15:42
oj tam...myślisz że od kleryka po biskupa któryś z nich się tym przejmuje?
w ilu łożach musiał zalegać pewien pedofilski księciuniu mając zarzuty pedofili w 80 -u przypadkach?
a taki Kornel Morawiecki...zostawił żonę i poszedł do dawnej swojej kobiety...
żył sobie z nią bez rozwodu do samej śmierci i nic nie stało na przeszkodzi by odbył się jego pogrzeb z pełnym kościelnym ceremoniałem...
~~Błękitnozielony Bodziszek niezalogowany 2 kwietnia 2023r. o 16:02
W nocy z 1 na 2 kwietnia 2023 nieznani sprawcy oblali czerwoną farbą pomnik św. Jan Pawła II stojący na placu katedralnym przed bazyliką archikatedralną w Łodzi. Twarz Ojca Świętego została wymalowana żółtą farbą fluorescencyjną, a na postumencie, na którym stoi postać Papieża znalazły się trzy napisy MAXIMA CULPA.
Trwają poszukiwania sprawców zdarzenia.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.