Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Golem na glinianych nogach – czyli Bolesławieckie Święto Ceramiki w pigułce
~~Rafaello niezalogowany
27 sierpnia 2023r. o 10:23
Bardzo inteligentnie napisany tekst, obnażający miałkość podróbek, brawo! Od siebie dodam tylko, jakie zażenowanie czułem jako mieszkaniec, jak fałszywa pseudo-paradka szła przy pomarańczowym wozidle z rzeszy, na codzień worzącym odpady...cóż za wizja "autystyczna" marnych kopii z w ciemię bitą Grażyną na czele...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mm niezalogowany
27 sierpnia 2023r. o 10:54
Bardzo trafny artykuł I miło się go czytało,w końcu ktoś napisał prawdę o tym święcie za które my płacimy a nic z tego nie mamy. Od siebie dodam że miasto emeryta i młodzi do wyborów ruszać głosować bo dalej car dwu imienny będzie okradać nasz piękny Bolesławiec.
~~Płowobrązowa Petunia niezalogowany
27 sierpnia 2023r. o 12:06
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kawowa Mina napisał(a): Bernard startuj na posła. Masz mój głos.
Tylko żeby ci się nie odmieniło po wyborach jak tym co teraz są przy korycie.

Z jednym głosem mogę przegrać : ))tylko wystartować oj dużo głosów będzie oddanych i pewne zagrożenie dla opoz. z pis

29
Bernard
27 sierpnia 2023r. o 13:40
~~Rafaello napisał(a): Bardzo inteligentnie napisany tekst, obnażający miałkość podróbek, brawo! Od siebie dodam tylko, jakie zażenowanie czułem jako mieszkaniec, jak fałszywa pseudo-paradka szła przy pomarańczowym wozidle z rzeszy, na codzień worzącym odpady...cóż za wizja "autystyczna" marnych kopii z w ciemię bitą Grażyną na czele...

Dziękuję.
Fakt, że glinaszoły wiozła jednak firma zajmująca się odpadami jakoś mi nie utkwił. A szkoda : )

Dopisane 27.08.2023r. o godz. 13:40:

~~Mm napisał(a): Bardzo trafny artykuł I miło się go czytało,w końcu ktoś napisał prawdę o tym święcie za które my płacimy a nic z tego nie mamy. Od siebie dodam że miasto emeryta i młodzi do wyborów ruszać głosować bo dalej car dwu imienny będzie okradać nasz piękny Bolesławiec.

Dziękuję za miłe słowo.
Nie powiedziałbym, że nic nie mamy.
I nie powiedziałbym, że ktokolwiek tu kogokolwiek okrada.
Władza robi z nami to, na co jej pozwalamy. Każda władza.

bobrzanie.pl
~~Ognistoruda Kufea niezalogowany
27 sierpnia 2023r. o 13:40
No tekst pierwsza klasa, czekam na riposte foszka krzysia i cioci grazi
29
Bernard
27 sierpnia 2023r. o 13:41
~~Płowobrązowa Petunia napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kawowa Mina napisał(a): Bernard startuj na posła. Masz mój głos.
Tylko żeby ci się nie odmieniło po wyborach jak tym co teraz są przy korycie.

Z jednym głosem mogę przegrać : ))tylko wystartować oj dużo głosów będzie oddanych i pewne zagrożenie dla opoz. z pis

Podjąłem już kiedyś taką próbę, bez powodzenia.
Nie planuję kolejnej.

bobrzanie.pl
~~Piernikowa Kobea niezalogowany
27 sierpnia 2023r. o 13:49
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rafaello napisał(a): Bardzo inteligentnie napisany tekst, obnażający miałkość podróbek, brawo! Od siebie dodam tylko, jakie zażenowanie czułem jako mieszkaniec, jak fałszywa pseudo-paradka szła przy pomarańczowym wozidle z rzeszy, na codzień worzącym odpady...cóż za wizja "autystyczna" marnych kopii z w ciemię bitą Grażyną na czele...

Dziękuję.
Fakt, że glinaszoły wiozła jednak firma zajmująca się odpadami jakoś mi nie utkwił. A szkoda : )
Ktoś napisał: ~~Mm napisał(a): Bardzo trafny artykuł I miło się go czytało,w końcu ktoś napisał prawdę o tym święcie za które my płacimy a nic z tego nie mamy. Od siebie dodam że miasto emeryta i młodzi do wyborów ruszać głosować bo dalej car dwu imienny będzie okradać nasz piękny Bolesławiec.

Dziękuję za miłe słowo.

a jak możemy się temu sprzeciwić?
jak skoro od ilu to lat to ''towarzystwo'' kolesi i ''znajomych króliczka'' na dobrze ''zabetonowało '' swój (?) ''elektorat''?

czy czasem nie od lat kiedy tu rządziła się podobnymi ''prawami'' pewna ''kolorowa'' radna ten stan się tylko pogłębiał?
to były niechlubne początki tej degrengolady jaka opanowała nasz grajdołek...

lata wstecz o tym pisałem i co ?
~~Ciemnopopielata Bakopa niezalogowany
27 sierpnia 2023r. o 14:10
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rafaello napisał(a): Bardzo inteligentnie napisany tekst, obnażający miałkość podróbek, brawo! Od siebie dodam tylko, jakie zażenowanie czułem jako mieszkaniec, jak fałszywa pseudo-paradka szła przy pomarańczowym wozidle z rzeszy, na codzień worzącym odpady...cóż za wizja "autystyczna" marnych kopii z w ciemię bitą Grażyną na czele...

Dziękuję.
Ktoś napisał: ~~Mm napisał(a): Bardzo trafny artykuł I miło się go czytało,w końcu ktoś napisał prawdę o tym święcie za które my płacimy a nic z tego nie mamy. Od siebie dodam że miasto emeryta i młodzi do wyborów ruszać głosować bo dalej car dwu imienny będzie okradać nasz piękny Bolesławiec.

Dziękuję za miłe słowo.

Zastanawia mnie jedno co "artysta" miał na myśli i kto do tego był modelem? :) auto świnka :) Powinien być na nim napis.'Nie ta świnia co ukradła Gliniadę tylko ta co za to nie przeprosiła" :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza