Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~~11111 niezalogowany
7 października 2007r. o 20:01
takie trio sie nie rozpadło tylko ma nowy skład. a kasia gra teraz z krzyskiem w nowym zespole i tez sa dobrzy.polecam oba zespoly. a decyzja nalezy do pary mlodej a nie do tych co tak szargaja opinie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pipi niezalogowany
8 października 2007r. o 14:53
Zatrudnijcie PIREUS
zrobią na życzenie piosenkę a zabawa będzie super
oto namiary 605649926
~ niezalogowany
15 listopada 2007r. o 13:23
~obiektywny napisał(a):
~aniołek napisał(a): Jan uważam że kazdy zespół jest dobry ale na swoj sposób. Jednak uważam że TAKIE TRIO jest najlepsze w końcu wokalistka została zmieniona śpiewa jak anioł i wygląda jak anioł ma zaledwie 18 lat ale rewelacyjnie spiewa dodaje calemu zespołowi uroku cała soba jestem kobietą ale bylam tydzień temu jak grali na weselu i jeszcze tydzień wcześniej i moj mąż nie mógł przestac o niej mówic wiele ludzi mówiło że sie tam jej talent marnuje. namiar na ten zespoł to 696622446 TAKIE TRIO naprawde warto nikt nie pożałuje :) :) :) !! !! !!
amiolek a ja uwazam ze robisz autoreklame tak sie sklada ze bylem na weselu gdzie szopke odstawilo takie trio sa dwie nowe osoby kopletnie niezgrane dlugie przerwy miedzy piosenkami w kazdym bloku totalna kicz dobre no ognisko a nie wesele JA TAKIE TRIO ODRADZAM !! !! !! !! !! !! !! !! !! to niejest ten sam zespol co kiedys (wstarym skladzie byli rewelacyjni) !! !! !! !! !! i jak mozna nazywac aniolem kogos kto wygladem przypomina kaczynskich niemiecka gazeta uzyla innego porownania

Obiektywny jak się patrzy... ;P
Widze, ze i z stara część zespołu się odezwała...
Stara wokalistka robiła cyrki i dlatego się pożegnała z zespołem, potrafiła wyjść obrażona w trakcie wesela, ale dlaczego teraz takie rzeczy wypisuje na aniolka?
Autoreklama, obiektywna jak cholera.
~D&K niezalogowany
5 stycznia 2008r. o 21:56
Mam pytanie czy ktoś może wyraźić swoją opinie na temat zespołu " ZODIAK " ze Złotoryji oraz " REFLEX " z Czerwonej Wody. Z góry dzięki.
~nowożeniec:) niezalogowany
6 stycznia 2008r. o 13:10
u mnie na weselu grała super kapela krzysztof kucharczyk i jeszcze jakiś drugi facet. grali fajnie wszystko o co sie poprosilo i tanio biora. moj sasiad jak bral kapele to tak bulil jak nie wiem a ja tu grosze placilem. macie namiary: 602 686 997 - krzysztof kucharczyk
polecam! :)
2005
#Przemo22 nieaktywny
6 stycznia 2008r. o 17:27
Jeśli zespół na wesele to tylko PIREUS :) nowe kawałki jak i zarówno stare dobre przeboje, ponadto muzyka grecka, latino, świetni wokaliści, jednym śłowem dobrze rozkręcają zabawę :) polecam !!!
~Picasso MGI niezalogowany
6 stycznia 2008r. o 17:35
Aaa juz daaawno tu nie byłem a widze, że wątek ciągle żywy :o)

W międzyczasie popełniliśmy nowe demo więc:

http://www.picasso.com.pl/dow/picasso_summerof69.mp3
http://www.picasso.com.pl/dow/picasso_kulig.mp3
~laszek niezalogowany
20 stycznia 2008r. o 19:31
A ja polecam zespół,, Moment'' który bawił nas na balu sylwestrowym w I Ogólniaku-kto ich słyszał to nie ma watpliwości.Podobno są juz zapisy na nastepny bal sylwestrowy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.