Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Monika i Artur niezalogowany
30 czerwca 2008r. o 22:46
Polecam zespół ISTRIA. Grali u nas na weselu i żadna piosenka się nie powtórzyła. Zespół w czasie wesela nie pije, grają bardzo ładnie, wokalistka ma i głos i słuch. Do zespołu dołączył saksofonista - i właśnie w takim składzie polecamy.
A jeżeli zespół będzie czytał tą wypowiedź to jeszcze rad Bardzo dziękujemy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~SYLWIA niezalogowany
30 czerwca 2008r. o 23:54
Dobre,,ich dwoje,, grali w przedszkolu na festynie nikt nie rozumiał co śpiewali,czasem można było sie domyśleć, ale dopiero pod koniec piosenki ,no chyba że to była taka opcja dla przedszkolaków :D
~Kajka niezalogowany
1 lipca 2008r. o 1:23
A ja jednak jestem zwolennikiem zespolow ktore nie pija w pracy. Bo to przeciez praca jak kazda inna. A bylam na dwoch weselach gdzie zespol sie uchlal i to byla masakra. Wiec najlepiej nie pic i nikt nie bedzie liczyl kieliszkow.
~antyistrianka niezalogowany
13 lipca 2008r. o 16:57
Miałam na swoim weselu ten zespół.Wczesniej gdy juz go zaklepalismy z męzem byłam na weselu gdzie grali.Byłam załamana bo było za pózno aby znalesc nowy zespół.Graja na maxa duzo jugoslawiaskiej muzyki, dlatego porpsilam aby na moim nie było i owszem dotrzymali słowa.Natomiast grali dużo takich kawałków greckich podjerzdzających pod te ich jugosławniańskie klimaty.Zrobiłam im listę utworów ktore poprosiłam żeby zagrali, owszem moze dużo z nich zagrali ale zaczeli chyba po 1 w nocy.Gdzie Pan młody poszedl i poprosil"grajcie juz te uwory z isty"zagrali chyba za 2 h.Jeden z gosci poszedl i poprosil o jakis utwor.Miał byc za chwile.Jednak nie było go do konca wesela.Po za tym dużo gadaja mało robią.Jak ustalaliśmy warunki to dogadalismy sie czego nie chce na oczepinach, a zrobili zupelnie odwrotnie.Wprowadzili jakis stary obyczaj ktorego ja wyraznie nie chcialam.I ten Pan z orkietry ostro to zapisywał.Generalnie nie polecam tego zespołu, oni są jacyc nienormalni, mowia co innego a robia co innego.Dzieki Bogu wesele i tak sie udało, bo goscią tym starszym podobala sie ta muzyka, miedzy te utwory było wplecionych pare tych moich utworow z listy wiec nie było tak zle.Oczepiny nawet sie udały, bo Pan zszedl do gosci i zabawiał tym konkursem.Powiem tak maja talenty muzyczne graja czysto i spiewaja rownie pienknie, ale nie dotrzymują wczesniej danego słowa, czyli tych rzeczy ktore wspolnie ustalilismy.Po za tym na weselu potrzebni sa wodzirejowe a oni takie troche sztywniaki :/ ;( Na poprawinach grali juz duzo , fajnej muzyki z listy bo ich z rana porosiłam.WNIOSEK Z TEGO TAKI GRAJA DOBRZE ALE NIE UMIEJA POPROWADZIC WESELA.Ja i mąz bylismy zdezorietowani nie wiedzielismy co robic bo w koncu po 1 sie zenimy a oni jakby nie wiem jakie wiele zdziwienie.A szkoda słow.Na szczescie tak to wygladalo od mojej strony, goscie tak tego nie zauwazyli i dlatego czasami ktos taki napisze potem na forum ze zepol jest super.No ale ciesze sie chociaz ze wesele mimo tych moich odczuc sie udało.Goscie sie bawili, a muzyka tez kwestia gustu jeden lubi disko polo inny greckie wiec nie było tak zle, pozdrawiam
41
#jegomosc nieaktywny
13 lipca 2008r. o 17:27
Jesli w podobny sposob mowilas do nich jak piszesz na forum to sie nie dziwie, ze nikt cie nie zrozumial...

www.djdowynajecia.pl
~Antyinstrianka niezalogowany
13 lipca 2008r. o 20:16
Ty już nie bądz taki Ę Ą( jak Edward Ącki;)).Forum jest po to aby pomoc ludziom znaleśc zespół na wesele, a nie dogryzać mądralo.Zespół dobrze wiedział co ma robic bo ścisle to zapisywał, tyle ze mu się chyba wesela pomyliły heheh.Banda sztywniaków.Część z tych pozytywnych opinii sami sobie napisali.W bolesławcu wsrod ludzi co organizuja wesela nikt nie znał ISTRI.
648
#Gnat nieaktywny
13 lipca 2008r. o 23:08
OPINIA o ZESPOLE ISTRIA:
- Jak idziesz do nich na spotkanie, to miły Pan w okularach ciagle powtarza "My umiemy wszystko", "To wy jesteście najważniejsi" a na weselu robi co innego niż ustaliliśmy.

-Dajesz gościowi listę utworów które ma zagrać, gdy na weselu robi swoje i gra co potrafi.

- Nie maja w składzie żadnego WODZIREJA, nie potrafią prowadzić zabawy i zachęcać ludzi do tańca. Grają swoje i odliczają do końca.

- Konkursy mają strasznie drentwe jak. Gdy podpisywaliśmy umowę prosiłem ich aby nie było konkursu ze zbieraniem od gości pieniędzy - ........ jak na złość zrobił ten KONKURS.

- UWAGA na koniec. Gdy bierzesz ISTRIE na wesele lub zamierzasz wziąć, weź też dobrego kamerzystę - on będzie prowadził wesele jak w moim przypadku (bez kamerzysty byłaby padaka)

W ramach podsumowania ISTRIA - droga porażka. Chcesz zobaczyć ich w akcji, mam film z wesela który z chęcią udostępnie, dla porówniania mam też z innego wesela z inną orkiestrą ---> NIEBO a ZIEMIA.

@ jegomosc
Skoro szukasz pracy, zadzwoń do zespołu ISTRIA może potrzebują kogoś do ściemniania.

Zmoderowano 14.07.2008 godz.7:10 - powód: (zorki)

"Nigdy nie zapomnij, że Twoim ostatecznym celem jest pokonanie Diablo"
525
#MX nieaktywny
14 lipca 2008r. o 1:25
jegomosc napisał(a): Jesli w podobny sposob mowilas do nich jak piszesz na forum to sie nie dziwie, ze nikt cie nie zrozumial...

trafna uwaga, raz narzeka, raz się podoba.. chyba żaden zespół jeszcze nie zadowolił "wszystkich" gustów..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!