Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi
~Monika i Artur niezalogowany 30 czerwca 2008r. o 22:46
Polecam zespół ISTRIA. Grali u nas na weselu i żadna piosenka się nie powtórzyła. Zespół w czasie wesela nie pije, grają bardzo ładnie, wokalistka ma i głos i słuch. Do zespołu dołączył saksofonista - i właśnie w takim składzie polecamy.
A jeżeli zespół będzie czytał tą wypowiedź to jeszcze rad Bardzo dziękujemy.
Dobre,,ich dwoje,, grali w przedszkolu na festynie nikt nie rozumiał co śpiewali,czasem można było sie domyśleć, ale dopiero pod koniec piosenki ,no chyba że to była taka opcja dla przedszkolaków :D
A ja jednak jestem zwolennikiem zespolow ktore nie pija w pracy. Bo to przeciez praca jak kazda inna. A bylam na dwoch weselach gdzie zespol sie uchlal i to byla masakra. Wiec najlepiej nie pic i nikt nie bedzie liczyl kieliszkow.
~antyistrianka niezalogowany 13 lipca 2008r. o 16:57
Miałam na swoim weselu ten zespół.Wczesniej gdy juz go zaklepalismy z męzem byłam na weselu gdzie grali.Byłam załamana bo było za pózno aby znalesc nowy zespół.Graja na maxa duzo jugoslawiaskiej muzyki, dlatego porpsilam aby na moim nie było i owszem dotrzymali słowa.Natomiast grali dużo takich kawałków greckich podjerzdzających pod te ich jugosławniańskie klimaty.Zrobiłam im listę utworów ktore poprosiłam żeby zagrali, owszem moze dużo z nich zagrali ale zaczeli chyba po 1 w nocy.Gdzie Pan młody poszedl i poprosil"grajcie juz te uwory z isty"zagrali chyba za 2 h.Jeden z gosci poszedl i poprosil o jakis utwor.Miał byc za chwile.Jednak nie było go do konca wesela.Po za tym dużo gadaja mało robią.Jak ustalaliśmy warunki to dogadalismy sie czego nie chce na oczepinach, a zrobili zupelnie odwrotnie.Wprowadzili jakis stary obyczaj ktorego ja wyraznie nie chcialam.I ten Pan z orkietry ostro to zapisywał.Generalnie nie polecam tego zespołu, oni są jacyc nienormalni, mowia co innego a robia co innego.Dzieki Bogu wesele i tak sie udało, bo goscią tym starszym podobala sie ta muzyka, miedzy te utwory było wplecionych pare tych moich utworow z listy wiec nie było tak zle.Oczepiny nawet sie udały, bo Pan zszedl do gosci i zabawiał tym konkursem.Powiem tak maja talenty muzyczne graja czysto i spiewaja rownie pienknie, ale nie dotrzymują wczesniej danego słowa, czyli tych rzeczy ktore wspolnie ustalilismy.Po za tym na weselu potrzebni sa wodzirejowe a oni takie troche sztywniaki :/ ;( Na poprawinach grali juz duzo , fajnej muzyki z listy bo ich z rana porosiłam.WNIOSEK Z TEGO TAKI GRAJA DOBRZE ALE NIE UMIEJA POPROWADZIC WESELA.Ja i mąz bylismy zdezorietowani nie wiedzielismy co robic bo w koncu po 1 sie zenimy a oni jakby nie wiem jakie wiele zdziwienie.A szkoda słow.Na szczescie tak to wygladalo od mojej strony, goscie tak tego nie zauwazyli i dlatego czasami ktos taki napisze potem na forum ze zepol jest super.No ale ciesze sie chociaz ze wesele mimo tych moich odczuc sie udało.Goscie sie bawili, a muzyka tez kwestia gustu jeden lubi disko polo inny greckie wiec nie było tak zle, pozdrawiam
~Antyinstrianka niezalogowany 13 lipca 2008r. o 20:16
Ty już nie bądz taki Ę Ą( jak Edward Ącki;)).Forum jest po to aby pomoc ludziom znaleśc zespół na wesele, a nie dogryzać mądralo.Zespół dobrze wiedział co ma robic bo ścisle to zapisywał, tyle ze mu się chyba wesela pomyliły heheh.Banda sztywniaków.Część z tych pozytywnych opinii sami sobie napisali.W bolesławcu wsrod ludzi co organizuja wesela nikt nie znał ISTRI.
OPINIA o ZESPOLE ISTRIA:
- Jak idziesz do nich na spotkanie, to miły Pan w okularach ciagle powtarza "My umiemy wszystko", "To wy jesteście najważniejsi" a na weselu robi co innego niż ustaliliśmy.
-Dajesz gościowi listę utworów które ma zagrać, gdy na weselu robi swoje i gra co potrafi.
- Nie maja w składzie żadnego WODZIREJA, nie potrafią prowadzić zabawy i zachęcać ludzi do tańca. Grają swoje i odliczają do końca.
- Konkursy mają strasznie drentwe jak. Gdy podpisywaliśmy umowę prosiłem ich aby nie było konkursu ze zbieraniem od gości pieniędzy - ........ jak na złość zrobił ten KONKURS.
- UWAGA na koniec. Gdy bierzesz ISTRIE na wesele lub zamierzasz wziąć, weź też dobrego kamerzystę - on będzie prowadził wesele jak w moim przypadku (bez kamerzysty byłaby padaka)
W ramach podsumowania ISTRIA - droga porażka. Chcesz zobaczyć ich w akcji, mam film z wesela który z chęcią udostępnie, dla porówniania mam też z innego wesela z inną orkiestrą ---> NIEBO a ZIEMIA.
@ jegomosc
Skoro szukasz pracy, zadzwoń do zespołu ISTRIA może potrzebują kogoś do ściemniania.
Zmoderowano 14.07.2008 godz.7:10 - powód: (zorki)
"Nigdy nie zapomnij, że Twoim ostatecznym celem jest pokonanie Diablo"
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.