Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ewelinka niezalogowany
22 lipca 2008r. o 15:07
moim zdaniem najlepszy na wesela jest zespół SUMPTUASTIC !!
grają fajną muzykę z pogranicza disco-polo i są zabawni :D
tylko nie wiem ile teraz biorą za wesele ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ktos niezalogowany
23 lipca 2008r. o 14:34
zespół BIANCO - gorąco polecam!!!grali u mnie na wesleu i wszystkim naprawde bardzo sie podobalo!goscie byli zadowoleni i my takze.potrafia rozbawic towarzystwo - naprawde super!jeden z panow jest tez organista i gral tez w kosciele podczas slubu i bylo naprawde pieknie!az zapieralo dech w piersiach.naprawde bardzo polecam - sama sie przekonalam na wlasnym slubie i weselu:)
2519
#nana nieaktywny
23 lipca 2008r. o 15:05
tez polecam BIANCO
~Antyistrianka niezalogowany
23 lipca 2008r. o 18:54
Też słyszałam,że ten Bianko jest super. Jak ja szukałam zespołu na wesele było już za późno.Pozałam jednego z Panów, był bardzo sympatyczny,Chodz Ci z Istri też sa i co z tego:-(
~gość3 niezalogowany
23 lipca 2008r. o 19:45
polecam zespół Precedens, na moim weselu byli i super zabawa
~ niezalogowany
23 lipca 2008r. o 20:13
Polecam bardzo goraco zespół BIANCO i TAKIE TRIO .
~Ruda niezalogowany
6 sierpnia 2008r. o 17:01
Zna ktoś może zespół Fraglesi Band??
http://www.fraglesiband.pl/index.html

albo Prestiż??
~Ruda niezalogowany
22 sierpnia 2008r. o 13:12
Ma ktoś namiary na zespół MIX z Węglińca?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza