Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Ania niezalogowany
27 sierpnia 2008r. o 20:13
Potrzebuje namiar na zespół Swing z Legnicy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 września 2008r. o 10:14
mix 0692-469-018 sa najlepsi
~g niezalogowany
9 września 2008r. o 18:54
Najlepsi to są The Rolling Stones :-P
~ niezalogowany
3 października 2008r. o 10:52
~D&K napisał(a): Mam pytanie czy ktoś może wyraźić swoją opinie na temat zespołu " ZODIAK " ze Złotoryji oraz " REFLEX " z Czerwonej Wody. Z góry dzięki.

Słyszałem zespół Zodiak ze Złotoryi. Dwóch Panów i wokalistka. Zero pojęcia o muzyce wszystko leciało z gotowców. Dużo krzyku niepotrzebnego bajeru po 7, 8 piosenek w bloku to akurat nie jest plus bo każda kończyła się po 3, 4 minutach. Wokale takie sobie. Odradzam
~Antyistranka niezalogowany
18 października 2008r. o 23:57
Hej.Ostano byłam na weselu i grał tam zespół EGO.Stanowczo odradzam.Myślałam, że to wiejski festyn, grali utwory z 20 lecia wojennego, po za tym naglośnienie i cala aranzacja była tak nie wyraźna, że nie można było zrozumiec ani jednego słowa.Wogole to nie było złe to było fatalne, gosci byli zszokowani ich brakiem prefesjonalismu.Pili jakby przyszli w gosci.Całe wesele zmarnowali.Dopiero na poprawnach po interewencji jednego z rodzicow cos sie ruszyło, można już było przy czyms zatanczyc.
Przy tym zespole moj ISTRA był rewelacyjny.Zastanwiam sie czy nie za szybko wydałam o nim opinni.Po za tym teraz dzwonia do mnie moi gosci z proźba o numer ISTRI bo komuś chca go polecic, tak im sie podobało.Po za tym weselu co był ten fatalny zespół była rozwniez moja rodzina, ktora okazalo sie była zachwycona, wybawiła sie itd.Także teraz już sama nie wiem czy nie przesadziłm.Może dlatego ,że nastawiłam sie na wiecej konkursów i na to ,że będa bardziej wodzirejowac, a tego wlasnie nie było.Jednak po tym co zaprezentowal zespół EGO doceniłam profesjonalizm w sensie wokalu , naglośnienia, przygotowania odpowiednich bloków.Zespół Ego w trakcie grania zastawaial sie co zagrac następnego.
~ niezalogowany
19 października 2008r. o 0:01
Po za tym na tym weselu co był ten fatalny zespół była rozwniez moja rodzina, ktora okazalo sie była zachwycona, (moja orkiestra)wybawiła sie itd.

Chodzi tu oczywiscie o Istrie i moje wesele.Bo tak niejasno tu napisałam
~:) niezalogowany
19 października 2008r. o 8:58
Witam, ja również jestem w trakcie poszukiwania orkiestry na wesele, bardzo prosiłabym o namiary na zespół BIANCO i TAKIE TRIO????
~ niezalogowany
19 października 2008r. o 17:01
u mnie na weselu też Istria grała, i też ja osobiście nie byłam zadowolona bo nie wywiązali się z wcześniejszych ustaleń, choć goście nie narzekali bo o niczym nie wiedzieli, jeśli wybieracie się do nich nie wierzcie że zagrają co chcecie, zagrają co oni chcą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza