Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
19 października 2008r. o 17:04
Ale ja się w ogóle nie dziwię. Jedyny zespół który zagra wszystko co chcecie nazywa się DJ.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zadowolona niezalogowany
20 października 2008r. o 7:12
Właśnie wróciłam z wesela na którym grał zespół istria i wiecie co powiem?? Dawno tak sie nie wytanczyłam. Grali baaaardzo długie bloki muzyczne, fajne konkursy ( brałam w jednym udział ) robili krótkie przerwy. A tak nawiasem mówiąc poprosiłam ich by zagrali mi mój ulubiony utwór, ale niestety nie mieli go w swoim repertuarze. Zresztą przecież zespół to nie szafa grająca, że zagra wszystko wybrałam inną piosenkę.
Nie znam zespołu ego o którym ktoś mówił wcześniej ale powiem tej osobie że faktycznie brak ci chyba troszeczkę trzeźwego spojrzenia na świat. Zespół jest po to aby bawił przybyłych gości a skoro gościom się podobało jak piszesz to może czas abyś zmieniła zdanie o kapeli istria( zdaje się ze zaczynasz to rozumiec ). Być może nie sprostali twojej wygórowanej ambicji. Przemyśl to.
Ja z pełną świadomością polecam istrie i z tego co zauważyłam na weselu naprawde wszyscy goście zrobili by to samo!
Powiem jeszcze jedno. Miesiąc temu byłam na weselu z chłopakiem gdzie grał zespół z okolic Bolesławca i okolo godziny 22 zespół nie wiedział co gra. Tak byli pijani.
Na poprawiny młodzi ściągnęli sprzet audio a zespołowi podziękowali. W przypadku istrii jest zupełnie inaczej.
Pozdrawiam cały zespół.
Ktoś pytał o zespół bianco. Również mogę polecic bo świetnie grają.
~kelner niezalogowany
20 października 2008r. o 10:05
UWAGA WSZYSCY SZUKAJĄCY ZESPOŁU.

NAJLEPIEJ ZAPYTAJCIE TYCH, KTÓRZY CO TYDZIEŃ PRACUJA Z INNYM ZESPOŁEM, ONI NAJLEPIEJ WIEDZĄ, KTÓRY ZESPÓŁ JEST BARDZO DOBRY A KTÓRYM NIE WARTO SOBIE GŁOWY ZAPRZĄTAĆ. (Mam tu na myśli kelnerki, kucharki, kamerzyści, fotografowie) oni co tydzień pracują z innym zespołem, najczęściej maja swoje zdanie w tej kwestii. jak dobrze popytacie znajomych to znajdziecie kogoś takiego, kto zna wiele zespołów, bo tu na forum bardzo możliwe, że same zespoły piszą o sobie w samych superlatywach. Wiem coś o tym.
~Łukasz niezalogowany
20 października 2008r. o 10:21
Święte słowa Kelner !
Żaden problem iść do pierwszego z brzegu lokalu i zapytać ! Najbliżej centru np. do Hotelu Piast do Kaskady w sobotę było tam wesele, idźcie zapytajcie Pań Kelnerek, Barmana, Kucharza, albo w Starówce - przynajmniej dowiecie się obiektywnej prawdy a nie tego co zespoły piszą same o sobie. Obsługa wesel wie najwięcej, bo widzieli i słyszeli o wiele więcej "kapel" niż każdy z was szanowni Goście Weselni i mają do tego zawodowe podejście.
Pozdrawiam
54
#picasso nieaktywny
20 października 2008r. o 10:27
~Łukasz napisał(a): Święte słowa Kelner !
Żaden problem iść do pierwszego z brzegu lokalu i zapytać ! Najbliżej centru np. do Hotelu Piast do Kaskady w sobotę było tam wesele, idźcie zapytajcie Pań Kelnerek, Barmana, Kucharza, albo w Starówce - przynajmniej dowiecie się obiektywnej prawdy a nie tego co zespoły piszą same o sobie. Obsługa wesel wie najwięcej, bo widzieli i słyszeli o wiele więcej "kapel" niż każdy z was szanowni Goście Weselni i mają do tego zawodowe podejście.
Pozdrawiam

To prawda co piszecie, ja tez mam takie zdanie o postach na różnych forach a samemu będąc muzykiem śledzę ich kilkadziesiąt. Natomiast co do polegania na guście kucharek czy kelnerów (w niczym im nie ujmując broń Boze bo to często świetni ludzie od których też mnóstwo zależy) w kwestii wyboru oprawy muzycznej mojego "jedynego dnia" to juz bym dyskutował ...

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
~ niezalogowany
20 października 2008r. o 11:00
a znacie może zespół Meritu z okolic Lwówka?wiem, że często grywaja na weselach w Brunowie.Może ktos ich słyszał?
525
#MX nieaktywny
20 października 2008r. o 13:02
~ napisał(a): a znacie może zespół Meritu z okolic Lwówka?wiem, że często grywaja na weselach w Brunowie.Może ktos ich słyszał?

czemu nie zapytasz w Pałacu Brunów?
~Jontek niezalogowany
20 października 2008r. o 16:05
MX napisał(a):
~ napisał(a): a znacie może zespół Meritu z okolic Lwówka?wiem, że często grywaja na weselach w Brunowie.Może ktos ich słyszał?

czemu nie zapytasz w Pałacu Brunów?

To ironia była ? Czy to nie jest przypadkiem zespół skoligacony z właścicielami tego lokalu ???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza