Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

525
#MX nieaktywny
20 października 2008r. o 18:06
~Jontek napisał(a):
MX napisał(a):
~ napisał(a): a znacie może zespół Meritu z okolic Lwówka?wiem, że często grywaja na weselach w Brunowie.Może ktos ich słyszał?

czemu nie zapytasz w Pałacu Brunów?

To ironia była ? Czy to nie jest przypadkiem zespół skoligacony z właścicielami tego lokalu ???

żadna ironia :) zwykła rada.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jaa niezalogowany
20 października 2008r. o 19:06
ja znam super zespół ze Zgorzelca "Plus", byłam na weselu u kolezanki w tamtym roku i grał ten zespół, było super. Zamówiłam go na swoje wesele w przyszłym roku:)
~ niezalogowany
20 października 2008r. o 20:38
Do zadowolonej ok rozumiem że zespół to nie szafa grająca ale jeśli wcześniej prosisz o przygotowanie jakiś utworów i zespół odpowiada na to nie ma sprawy prosze przynieść płyte z wybranymi piosenkami po przesłuchhniu których, zespół stwierdza, że wszystkie utwory będą zagrane no może oprócz jednego, ale to nic, a na weselu Państwo z orkiestry proszeni kilka razy o zagranie jakiejś pioseni z płyty za każdym razem mówili za chwile, i tak do końca wesela.Goście może bawili się dobrze, ale z perspektywy młodych z którymi była inna rozmowa wcześniej już nie jest tak kolorowo jak miało być.
~ niezalogowany
20 października 2008r. o 20:40
oczywiście mowa tu o ISTRI
~zadowolona niezalogowany
21 października 2008r. o 4:52
I pewnie przez to nie udało się wam wesele. Pewnie ludzie narzekali. że muzyka do kitu, że długie przerwy itd.
Powiem inaczej: ,, cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie,,
Szkoda ze nie trafił sie wam ten zespól o którym pisałam wczesniej. Załatwili by wam na amen całe wesele, przed pólnocą nie wiedzieli by co grają itd.
Ludzie czy wy jesteście niepoważni przecież sami piszecie ze gością sie podobało, to o co wam chodzi. Chcielibyście zeby było inaczej???
Ja ich słyszałam i wiem co i jak grają. No chyba ze wam sie nie podoba ze grają często i z krótkimi, że grają muzyke z różnej beczki, czy wreszcie to że do konca wiedzą co grają.
Bez sensu. A tak w ogóle to rzeczywiscie powinni to forum zamknąc jeśli takie bzdury się wypisuje.
~~x niezalogowany
21 października 2008r. o 6:44
Do ~:) to namiary na BIANCO sa świetni grali u mnie na weselu rewelacja!!tylko długie terminy mają:/tel. 0 604 654 631
~;) niezalogowany
21 października 2008r. o 11:54
Słyszeliście o takim zespole jak DREAM ze Lwówka Śląskiego, nie jestem pewna nazwy, zespół 3 osobowy: 1 pani chyba Krystyna, w dwóch panów???? Ktoś się bawił przy ich muzyce?
~tylda niezalogowany
21 października 2008r. o 14:30
a grywa też czasem na flecie ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza