Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ja niezalogowany
7 stycznia 2009r. o 23:40
~ja napisał(a): noin pytaniem najlepiej popytajcie sie wsrod znajomych swoich, moze akurat ktos byl na jakiejs imprezie, a teraz np na sylwku i slyszal jakas orkiestre... ja tak wlasnie wybralam zespol na wesele i jestem bardzo zadowolona.
bo tu to roznie moze byc, nikt nie wie kto daje te opinie, a moze ktos z zespolu? by sie wyreklamowac?
pozdrawiam ;) ;) :)

sorki "moim zdaniem"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~też tak sądzę. niezalogowany
8 stycznia 2009r. o 6:34
I słusznie uważasz. To forum służy raczej do autoreklamy lub walki między zespołami niż do wiążącej informacji.
54
#picasso nieaktywny
8 stycznia 2009r. o 8:35
Na wszystkich forach jest podobnie. Moim zdaniem połowę postów piszą same zespoły a będąc oczywiście obecny na wszystkich ważnych forach ślubnych w kraju zdążyłem poznać paru adminów, więc to moje zdanie jest poparte pewną wiedzą ;) ... c'est la vie ...

[img=1231399994_64av2cm.jpg]

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
648
#Gnat nieaktywny
7 lutego 2009r. o 15:40
Myśle, że pod tą "zadowoloną" podszywa sie ktoś z ISTRI lub ktos przyjazny im.Oczywiście to moje subiektywne odczucie i mogę sie mylić.Bo zaraz Pan z ISTRI zacznie mnie sądem straszyć:-))

"Nigdy nie zapomnij, że Twoim ostatecznym celem jest pokonanie Diablo"
~tym razem zadowolony niezalogowany
7 lutego 2009r. o 19:12
Ty jesteś chory człowiek i błaźnisz się. Nie tylko brak ci kultury, ale i rozumu. Myślisz, że oni nie mają co robić tylko zajmować się takimi .... Nie skończę, bo wytną.

Zmoderowano 07.02.2009 godz.19:22 - powód: słownictwo! (emem)
~już mężatka niezalogowany
7 lutego 2009r. o 21:54
Gorąco polecam ATU grali na moim weselu i jestem bardzo zadowolona a później na wielu innych (u znajomych a także w rodzinie) i nie słyszałam negatywnych opinii ale wiadomo że przy ok 170 osobach zawsze znajdzie sie ktoś kto będzie szukał dziury w całym
~Czarek niezalogowany
8 lutego 2009r. o 4:16
Bardzo słuszna uwaga. Dlatego myślę (już o tym pisałem), że każda opinia tu pisana jest na swój sposób stronnicza. Myślę,że powinno się zamknąć ten i temu podobne tematy. A moderator nie będzie musiał cenzurować postów, gdyż nie tylko brzydkie słownictwo może urazic drugiego człowieka, ale przede wszystkim treść jednostronnej wypowiedzi. proponuję zastanowić się nad tym. Pozdrawiam
~kiciunia niezalogowany
8 lutego 2009r. o 13:31
Istria nie pije ??może ?? hahaa -zabierzcie im mikrofony,dalej będą śpiewac.Tak strasznie się zapierają że grają na żywo a to pełen wypas pleybek show !! bylam na weselu,zawsze znajdzie sie ktos kto mniej lub wiecej zna sie na muzyce.Nikt nie jest głupi.Niech kazdy gra jak gra,tylko bez głupich tekstów że tylko Istria i Kwadrat gra na "żywo".Pozdrawiam wszystkie kapele !! !! !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.