Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Nightmare niezalogowany
26 lutego 2009r. o 8:00
Potwierdzam: FLESZ z Bolesławca. Grali na moim weselu w październiku i dali czadu :D Polecam :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~slonko niezalogowany
26 lutego 2009r. o 14:23
zespół FLESZ byłam na sylwestra swietna zabawa do bialego rana
~Karolina niezalogowany
26 lutego 2009r. o 17:49
tylko Stece z ocic
~Edi niezalogowany
26 lutego 2009r. o 18:08
o Pireusie też słyszałem, ze fajne...
~koala niezalogowany
9 marca 2009r. o 12:12
poszukuje namiar na zespoł z nowogrodzca
~X niezalogowany
9 marca 2009r. o 12:34
JEZELI CHODZI O ZESPÓL Z NOWOGRODZCA "BIANCO TO NR TEL.604654631- SA ŚWIETNI!!GRALI U MNIE NA WESELU.REWELACJA,SZCZERZE POLECAM
~??? niezalogowany
9 marca 2009r. o 19:32
a co powiedzie na temat remo z łazisk
~zdziwiony niezalogowany
9 marca 2009r. o 19:53
łoł ! Ale się tego nakociło.... Chyba każda wichura w okolicy ma przynajmniej jednego chałturnika... Masakr jakaś to jest :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza