Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

2988
#jagoda nieaktywny
10 marca 2009r. o 20:26
nie sądzisz,że możesz kogoś urazić swoją wypowiedzią?
jak ktoś lubi i potrafi, to czemu miałby nie wykonywać takiego zawodu? a tym bardziej, że jest na to popyt
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~HMMM niezalogowany
10 marca 2009r. o 21:56
jesli szukacie wmiare taniej i dobrej orkiestry(facet i dwie mlode dziewczyny)podaje nr.0757354167
~nati niezalogowany
14 marca 2009r. o 16:22
A słyszał ktoś o zespole Mix z Węglińca?
~Sekret z Chojnowa? niezalogowany
14 marca 2009r. o 23:52
a może grał u kogoś na weselu "Sekret" z Chojnowa? jak wrażenia?
~weselnik z innego regionu niezalogowany
16 maja 2009r. o 21:08
Przede wszystkim: nie zalewać pały, nie walić durnia, nie zamulać, jak Wam się Para Młoda nie podoba to znajdźcie inną na ten termin czyli robić dobrą robotę jak nie to dobre wrażenie chociaż, wstyd mi za Was ciamajdy. Takiego zespołu ja bym w ofercie nie ujął, także zdziwiłbym się, gdyby tak pochwaliła Was większość młodych par.

W moim regionie za 3000-3500 tys pln złotych netto zespół pól-instrumentalny, zależy od umiejętności wokalnych i prowadzenia w dużej mierze oraz od ilości osób w zespole; uwaga standard dla lepszego zespołu - ubrani schludnie, najnowsze grają, nie robią łachy, a konkursy jak marzenie, zawsze pytają czy para młoda chce taniec za pieniądze i czy muzyka nie-zbyt-głośna W razie gdyby były jakieś pytania - numer gadu mogę podać - 13443246 z dopiskiem:
"Dobrze Pan mówi, mam takie pytanie"

Za 5000 to zespół weselny powinien albo prowadzić bardzo kolorowe, ambitne, wyrafinowane, bezdyskusyjne weselicho z 4 instrumentami, albo przyjechać pełnym żywym składem prawie jak orkiestra i zaiwaniać równo chociaż przez 4 godziny extra koncert

Jak ktoś gra we dwie osoby za 1200 zł to bierze co popadnie
Albo słabe ma gadane
Albo nie zależy im na dobrej opinii
Za trzy osoby taka socjalna wypłata to 2000, dla jednego DJ te 1200 złotych to jest standard

Dj - 5 godzin jako dodatek 500min
Dj wesele całe - 1000min
Dj + wokal 1300min
wokal + wokal - 1500 min
3 osoby - 2000min
4 osoby - 2500min
5 osób - 3000min
i po 500zł dla każdego następnego muzyka należałoby, wypadałoby, trzeba dorzucić

UWAGA ZESPÓŁ NIE MUSI GRAĆ WSZYSTKIEGO CO WY MYŚLICIE ŻE TO JEST TAKIE HOP-SIUP

KRYTERIA OCENIANIA ZESPOŁÓW:
1PROFESJONALIZM I ELEGANCJA,
2WIDOWISKOWOŚĆ I NOWOCZESNOŚĆ,
3 OK15MINUT MAX20 - TYLE POWINNA TRWAĆ PRZERWA
SZEF ZESPOŁU ZAWSZE TEGO POWINIEN PILNOWAĆ SAM
DOCENIAJCIE PRACE WSZYSTKICH CZŁONKÓW ZESPOŁU JEŻELI NA TO ZASŁUGUJĄ,
W DOBRYM ZESPOLE ZWYCZAJEM JEST PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM WOKALISTOM I MUZYKOM Z OSOBNA, CI LUDZIE MUSZĄ GODNIE SIĘ PREZENTOWAĆ OD GODZINY 9 RANO KIEDY WSTAJĄ I PAKUJĄ SPRZĘT NA SALĘ

~Ewelina niezalogowany
24 sierpnia 2009r. o 9:26
22-08 2009 na moim weselu grał zespół EGO z Wrocławia. Super profesjonalizm, piekny głos Pani Marty - podobało się kazdemu i młodemu i starszemu. Piosenki od Maryli Rodowicz po Dodę - super zaśpiewane czystym i pieknym głosem. Mogę szczerze polecić. I przede wszystkim niedrogo w porównaniu do innych zespołów.
29
Bernard
24 sierpnia 2009r. o 14:05
~Sekret z Chojnowa? napisał(a): a może grał u kogoś na weselu "Sekret" z Chojnowa? jak wrażenia?

wdziałem w akcji
pozornie niepozorni
ale doskonałe opanowanie sali i nastrojów weselników
od pierwszego tańca parkiet pełny i zajefajna zabawa
byłem bardzo pozytywnie zaskoczony
widac ogromne doświadczenie w zabawianiu ludzi
plus światełka dymy itp

co do świetnego zespołu na wesele to w pierwszej lidze albo nad nią u nas na pewno jest FOREST

a jak się komuś chce szukać dalej super kapeli to KULAKI z Wałbrzycha lub okolic
wcale nie jest drogo, bo tam ceny niższe jak u nas
a show na maksa atrakcje dodatkowe, cztery osoby i cztery wokale, skrzypce saksofon, gitara,
i atrakcje specjalne : )

bobrzanie.pl
~Twój cieńńńńń niezalogowany
2 września 2009r. o 23:08
Beniu, takiś już cieniutki? To taką robisz drogę do ,, kariery'' swojej żonkosi??? Utnij już teraz. PLAMA? Może nie... W piątek się dowiedzą wszyscy...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza