Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

29
Bernard
29 września 2009r. o 11:50
~ napisał(a):
~zgadnijkto napisał(a): a ma ktoś jakieś linki co do zespołu sekret z chojnowa

Jeśli to jest dwóch Panów to niestety dużo piją na weselu

Dziwne bo ja widziałem na weselu zespół Sekret, pana i panią, którzy przez całe wesele nie wypili ani kieliszka i zajefajnie bawili ludzi. Wyczucie sali i tego co się na niej dzieje u pan z tego zespołu pierwsza klasa.

Ale zawsz ejakiś anonim musi obrobić komuś dupę nie?

bobrzanie.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~grali u nas na weselu niezalogowany
29 września 2009r. o 19:51
nie prawdą jest ze zespół Sekret z Chojnowa upija się :) wrecz przeciwnie pan Grzegorz jest bardzo skromy, ma ogromne doświadczenie w prowadzeniu wesel, bardzo ładnie śpiewa (pani z zespołu również) i prowadzi super zabawy. Na poprawinach 100% gości było obecnych, co rzadko się zdarza. Polecamy bardzo!
~zgadnijkto niezalogowany
6 października 2009r. o 20:48
chodzi mi o panią i pana ...wiem ze ładnie grają ...
525
#MX nieaktywny
6 października 2009r. o 22:50
ja z kolei slyszalem, ze zespol Sekret jest z Boleslawca i jest tam trzech panów, grają niezle a zabawy wymyslaja nietypowe i dobrze przy tym bawia ludzi..
~agnes niezalogowany
18 października 2009r. o 12:08
Witam czy ma ktoś namiary na zespół - takie trio z bolesławca lub Flesz .
~edyta niezalogowany
18 października 2009r. o 13:53
nie mam namiarów na Flesz ale na takie trio owszem, 696622446.
słyszałam ,ze jeden i drugi dobrze gra
~agnes niezalogowany
18 października 2009r. o 16:32
Czy możecie doradzić zespol na wesele...
Tki który gra... fajnie gra dla młodych i dla starszych
taki co nie pije :)
~ niezalogowany
18 października 2009r. o 16:44
Na dożynkach parafialnych w Zebrzydowj grał jeden chłopak.Jest fantastyczny.Namiary będą u sołtysa tel.0757363157.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza