M21W2 napisał(a):
Odpisując dalej brniesz , źle odczytałem Twój wpis , nie odczytałem jak sugerujesz źle , piszesz poprawnie i jest bardzo łatwo zrozumieć co piszesz , inny temat to insynuacje do których się nie odniosę , Ty i Janusz napisaliście bliźniaczo podobne teksty , teksty w stylu przekupek na targowisku .
***************************************************************************************************************************
Lucjanie , przeczytałeś prawidłowo jednak pojmujesz wszystko po swojemu. Nikt tu z wyrachowaniem n ie pisze aby Ci dokuczyć. Po prostu różnica i światopoglądu i na eterze.
" PODOBNE TEKSTY" - skoro osoby mają niemal takie samo zdanie w określonym temacie to i wpisy są bliźniaczo podobne.
Widzę że zmuszasz mnie do pisania jak krowie na rowie i jak chłop do Chłopa.
Dawno mnie ani nie dziwią ani zaskakują ani interesują Twoje poglądy polityczne ani ich geneza. Dziwi jedynie determinacja . Lucjanie , to polityka , wybory , partie a nie wojna Polsko Polska . Czy nie potrafisz polemizować merytorycznie ? Ja piszę że prezydent Polski to doopa Bo w czasie 1,5 kadencji ani razy nie był reprezentantem wszystkich Polaków . Pokazał się jako przyboczny PiS oraz kapciowy prezesa i kleru.
Drugi Doopa związkowiec niegodny komentarza.
To moja opinia . Teraz Ty Lucjanie masz prawo stanąć w obronie czci obu panów . Chętnie poczytam.