Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta potrącona na przejściu dla pieszych
~~Bladofioletowa Budleja niezalogowany
15 listopada 2023r. o 13:52
~~Lawendowa Kostrzewa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Alicja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Jakie "potrącona"?! Dotknięta przez samochód poruszajacy się z prędkością 3 km/h!
Karać , karać, karać! Je..na polsza!

3/h czy 40/h?
Jak nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj

40 kmh i bez obrażeń? To musiała być babka jak czołg z grubej stali

Albo miala duzo szczescia:) to nie jest tak ze bez obrazen. Oczywiscie ze obrazenia sa ale nie zagrazaja zyciu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kierowczyni niezalogowany
15 listopada 2023r. o 13:57
Rano jest ciemno, jak diabli. Gdy pada dodatkowo deszcz, robi się rzeźnia. Ludki na czarno i granatowo poubierani, gonią, zero odblasków. Miazga.
~~Ciemnokasztanowa Śliwa niezalogowany
15 listopada 2023r. o 14:06
Pani się przewróciła, byłem przy tej sytuacji. Nie odleciała ani w górę, ani do przodu, samochód kierowcy zatrzymał się minimalnie na pasach. Ciemnica totalna, deszcz, korki do jednych i drugich świateł, 15 km/h dzisiaj rano jechaliśmy od świateł. Wina jest miasta ewidentna. Jak w taką pogodę dopuszczają do sytuacji gdzie latarnie nie działają?! Niech ich szlag jasny trafi!
~~Zgniłozielony Dąb niezalogowany
15 listopada 2023r. o 14:25
~~Bladofioletowa Budleja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lawendowa Kostrzewa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Alicja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Jakie "potrącona"?! Dotknięta przez samochód poruszajacy się z prędkością 3 km/h!

3/h czy 40/h?

Albo miala duzo szczescia:) to nie jest tak ze bez obrazen. Oczywiscie ze obrazenia sa ale nie zagrazaja zyciu.

Oczywiście że obrażeń nie ma, samochód ja lekko popchnął, gdyż prawie stał. Jest za to mandat, choć nie wiem za co. Ludzie łażą teraz jak zombi.
~~Zgniłozielony Dąb niezalogowany
15 listopada 2023r. o 14:26
~~Ciemnokasztanowa Śliwa napisał(a): Pani się przewróciła, byłem przy tej sytuacji. Nie odleciała ani w górę, ani do przodu, samochód kierowcy zatrzymał się minimalnie na pasach. Ciemnica totalna, deszcz, korki do jednych i drugich świateł, 15 km/h dzisiaj rano jechaliśmy od świateł. Wina jest miasta ewidentna. Jak w taką pogodę dopuszczają do sytuacji gdzie latarnie nie działają?! Niech ich szlag jasny trafi!

Otóż to!
~~Blond Dąbrówka niezalogowany
15 listopada 2023r. o 15:13
~~Zgniłozielony Dąb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladofioletowa Budleja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lawendowa Kostrzewa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Alicja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Jakie "potrącona"?! Dotknięta przez samochód poruszajacy się z prędkością 3 km/h!

3/h czy 40/h?

Oczywiście że obrażeń nie ma, samochód ja lekko popchnął, gdyż prawie stał. Jest za to mandat, choć nie wiem za co. Ludzie łażą teraz jak zombi.

Zombi to pisze Twoje durne komentarze…
Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to lepiej sie zamknij
~~Blond Dąbrówka niezalogowany
15 listopada 2023r. o 15:16
~~Blond Dąbrówka napisał(a): ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Ktoś napisał: ~~Bladofioletowa Budleja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lawendowa Kostrzewa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Alicja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Jakie "potrącona"?! Dotknięta przez samochód poruszajacy się z prędkością 3 km/h!

3/h czy 40/h?

Zombi to pisze Twoje durne komentarze…
Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to lepiej sie zamknij

Twoj tok myslenia jest tak prymitywny ze zaraz pewnie napiszesz ze samochod stal pod Boleslawcem a piesza przyszla na niego skoczyla i sie odbila.
~~Brązowawy Oczar niezalogowany
15 listopada 2023r. o 15:21
~~Kierowczyni napisał(a): Rano jest ciemno, jak diabli. Gdy pada dodatkowo deszcz, robi się rzeźnia. Ludki na czarno i granatowo poubierani, gonią, zero odblasków. Miazga.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza