~~Blond Dąbrówka napisał(a): ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Ktoś napisał: ~~Bladofioletowa Budleja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lawendowa Kostrzewa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Alicja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Jakie "potrącona"?! Dotknięta przez samochód poruszajacy się z prędkością 3 km/h!
Karać , karać, karać! Je..na polsza!
3/h czy 40/h?
Jak nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj
40 kmh i bez obrażeń? To musiała być babka jak czołg z grubej stali
Albo miala duzo szczescia:) to nie jest tak ze bez obrazen. Oczywiscie ze obrazenia sa ale nie zagrazaja zyciu.
Oczywiście że obrażeń nie ma, samochód ja lekko popchnął, gdyż prawie stał. Jest za to mandat, choć nie wiem za co. Ludzie łażą teraz jak zombi.
Zombi to pisze Twoje durne komentarze…
Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to lepiej sie zamknij
~~Zgniłozielony Dąb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Dąbrówka napisał(a): ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Ktoś napisał: ~~Bladofioletowa Budleja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lawendowa Kostrzewa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Alicja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Jakie "potrącona"?! Dotknięta przez samochód poruszajacy się z prędkością 3 km/h!
3/h czy 40/h?
Albo miala duzo szczescia:) to nie jest tak ze bez obrazen. Oczywiscie ze obrazenia sa ale nie zagrazaja zyciu.
Oczywiście że obrażeń nie ma, samochód ja lekko popchnął, gdyż prawie stał. Jest za to mandat, choć nie wiem za co. Ludzie łażą teraz jak zombi.
Morda!
~~Blond Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Dąbrówka napisał(a): ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Ktoś napisał: ~~Bladofioletowa Budleja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lawendowa Kostrzewa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Alicja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Jakie "potrącona"?! Dotknięta przez samochód poruszajacy się z prędkością 3 km/h!
3/h czy 40/h?
Twoj tok myslenia jest tak prymitywny ze zaraz pewnie napiszesz ze samochod stal pod Boleslawcem a piesza przyszla na niego skoczyla i sie odbila.
Dobrze się czujesz? Widziałeś to zdarzenie?
Po co zabierasz głos, kiedy nie masz nic do powiedzenia?