~~Strażnik ZK napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/pozegnanie-z-panstwem-kaczynskiego-opinia/qjrl8vk,79cfc278
8 lat demolowania, złodziejstwa, kłamstwa. Czas na rozliczenia
~~Jurek und Jurek napisał(a): ~~Fiołkowa Facelia napisał(a): Ktoś napisał: ~~Turkusowy Nachyłek napisał(a): PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): PanM
Przemku pozwolę sobie jednego kamyczka wrzucić do ogródka , dlaczego Belgia i Niemcy mają najwyższe podatki , a żyje się nie najgorzej …
******************************************************************************************************************************
Przemku tego oczekiwałem , więc zawalczmy by zarobki były wyższe , a podatki były są i będą , więc jak to ugryźć ??
Jurek ...ty myślisz nad tym co piszesz?
odpisałem ci szerzej na ten twój post ale z niezrozumiałych dla mnie powodów cenz.or nie puścił tego w obieg...;D
Pewnie wyczuł że bzdury piszesz ….:)
dlaczego Niemcy i Belgia mając najwyższe podatki , a ich obywatele żyją całkiem dostatnio ..?
Przemek zrozumiał odpowiadając prosto i zrozumiale ..
" NIKT WAM NIC NIE DA . WSZYSTKO CO CHCECIE MUSICIE WYPRACOWAĆ SAMI "
Czy to takie trudne do zrozumienia ….?
~~Fiołkowa Facelia napisał(a): ~~Jurek und Jurek napisał(a): ~~Fiołkowa Facelia napisał(a): Ktoś napisał: ~~Turkusowy Nachyłek napisał(a): PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): PanM
Przemku pozwolę sobie jednego kamyczka wrzucić do ogródka , dlaczego Belgia i Niemcy mają najwyższe podatki , a żyje się nie najgorzej …
******************************************************************************************************************************
Przemku tego oczekiwałem , więc zawalczmy by zarobki były wyższe , a podatki były są i będą , więc jak to ugryźć ??
odpisałem ci szerzej na ten twój post ale z niezrozumiałych dla mnie powodów cenz.or nie puścił tego w obieg...;D
dlaczego Niemcy i Belgia mając najwyższe podatki , a ich obywatele żyją całkiem dostatnio ..?
myślę że nie puścił bo też z tego nic nie zakumał ...;D
co ty teraz powołujesz się na czyjś post? ...skoro tak ci przypadł do gustu to uciekaj ;D z Niemiec o wysokich podatkach do Polski o niziutkich no i ''cfaniaku '' ekonomisto ;D próbuj tu coś wypracować ....:D
to takie trudne do zrozumienia?...przecież sam tu pisałeś jakie to tu ''eldorado'' ...;D
ty jak typowy piSSdzielec...
Unia dla ciebie ''be'' ale ''ojro'' już ''cacy''....;D
to się nazywa hipokryzja....;D
~~Jurek und Jurek napisał(a): ~~Fiołkowa Facelia napisał(a): ~~Jurek und Jurek napisał(a): ~~Fiołkowa Facelia napisał(a): Ktoś napisał: ~~Turkusowy Nachyłek napisał(a): PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): PanM
myślę że nie puścił bo też z tego nic nie zakumał ...;D
co ty teraz powołujesz się na czyjś post? ...skoro tak ci przypadł do gustu to uciekaj ;D z Niemiec o wysokich podatkach do Polski o niziutkich no i ''cfaniaku '' ekonomisto ;D próbuj tu coś wypracować ....:D
to takie trudne do zrozumienia?...przecież sam tu pisałeś jakie to tu ''eldorado'' ...;D
ty jak typowy piSSdzielec...
Unia dla ciebie ''be'' ale ''ojro'' już ''cacy''....;D
to się nazywa hipokryzja....;D
Zacznij mniej poświęcać klikaniu bezproduktywnym , a zajmij się pracą
politykowanie pozostaw dla tych co są do tego conajmniej podstawowo przygotowani ,
BO NIKT CI NIE DA ……
~~Jurek napisał(a): ja mam się zająć pracą?....mam emeryturkę i nie muszę pracować...;D
no chyba że już tak się nudzę że ...
A ja mam wracać do Polski na dwa lata przed
Emeryturą …?
ciekawe jakiego zwrotu użył by Hopkins …?
~~Jurek napisał(a): ja mam się zająć pracą?....mam emeryturkę i nie muszę pracować...;D
Emeryturą …?
Emeryturą …?