Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Proboszcz Bazyliki Maryjnej ks. Andrzej Jarosiewicz odchodzi z parafii w Bolesławcu
~~qwerty niezalogowany
30 listopada 2023r. o 11:45
Zadzwoniłem do kolegi z Węglińca i powiedziałem mu ,że ma do Węglińca przyjść ksiądz Jarosiewicz z Bolesławca nie wiedział ,że pierwsze słyszy bo miał przyjść jakiś starszy emerytowany ,w trakcie rozmowy powiedział cholera nie tak dawno dali do Ruszowa gmina Węgliniec księdza który dostał wyrok kilka lata więzienia za czyny lubieżne z dziećmi .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowawożółty Wyżlin niezalogowany
30 listopada 2023r. o 12:03
Kiedyś sekretarze PZPR odchodzili ze względu na stan zdrowia. A teraz piszą że odchodzi na własną prośbę, bo czuje się wypalony. Jaką własną prośbę? Za to co na Plebanii wyrabiał i w Dubaju dostał kopa w d.... ę i won. Tylko pieniądz mu był w głowie. Po księdzu św. pamięci Rączce taki nygus trafił do Bolesławca. Paniczek niedostępny. Najwyższa pora. On w ogóle z kapłaństwa powinien być wyrzucony. Dość zamiatania pod dywan.
~~Fioletowoczarna Dynia niezalogowany
30 listopada 2023r. o 16:24
Jarosiewicz też ma za uszami i to sporo to ludzie się zebrali żeby go stąd wyrzucić teraz będzie tam gorszyl i wyzywał
~~Czarnobrązowy Lilak niezalogowany
30 listopada 2023r. o 19:23
~~Fioletowoczarna Dynia napisał(a): Jarosiewicz też ma za uszami i to sporo to ludzie się zebrali żeby go stąd wyrzucić teraz będzie tam gorszyl i wyzywał

W poniedziałek kobiety i rada parafialna z Węglińca jadą do Legnickiej Kurii żeby bronić obecnego proboszcza .
~~Szarobrązowa Kapusta niezalogowany
1 grudnia 2023r. o 4:09
~~qwerty napisał(a): Zadzwoniłem do kolegi z Węglińca i powiedziałem mu ,że ma do Węglińca przyjść ksiądz Jarosiewicz z Bolesławca nie wiedział ,że pierwsze słyszy bo miał przyjść jakiś starszy emerytowany ,w trakcie rozmowy powiedział cholera nie tak dawno dali do Ruszowa gmina Węgliniec księdza który dostał wyrok kilka lata więzienia za czyny lubieżne z dziećmi .

NIE PISZ GLUPOT.EMERYT TYLKO MOZE BYC REZYDENTEM!!!!!!!
~~Kruczoczarny Driakiew niezalogowany
1 grudnia 2023r. o 6:00
To się w głowie nie mieści, nie mogę uwierzyć że to prawda bo ja nie z tej parafii
~~Bolesławiec niezalogowany
1 grudnia 2023r. o 17:59
Proboszcz z Węglińca to awansował, ale proboszcz Bolesławieckiej Bazyliki Maryjnej nie powiedziałbym że to awans a degradacja. Bolesławiec się cieszyć ma z czego, koniec człowieka bez serca. Postawcie zasieki i murem brońcie Kościoła nawet z TVN bo szybko tyrana nie wygnacie.
~~Żółtoruda Rzeżucha niezalogowany
1 grudnia 2023r. o 18:14
To może dać księdza z Łazisk nieskazitelny .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.