~~Sprawiedliwość plus napisał(a): Przestańcie się kłócić, młode byczki z ua natychmiast powinni być odesłani do domu, na front,pomoc tylko i wyłącznie dla kobiet i dzieci, Białorusini i ruscy natychmiastowa deportacja,bajki że to opozycja są dobre dla elektoratu peło , dosyć tej ściemy,my na nich kasę łożymy a ono nam się w oczy śmieje
~~Polak napisał(a): Ale się ukraińska pijawko zagotowałeś a niepotrzebnie bo jeszcze nam tu zejdziesz i znowu Polska będzie musiała gdzieś cię tu zakopać a ziemia u nas droga. Nawet ta pod cmentarnym płotem.
Przypominam ci że ta twoja Ukraina ledwo dyszy a tymczasem gospodarka Rosji w rok do roku zanotowała wzrost gospodarczy o ponad 5% .
~~To sem ja J23 oryginal napisał(a): Zobaczcie opublikowany 3 godziny temu filmik na YT "Mentzen w debacie budżetowej za 2025 rok"...... Pięknie wyliczone i podsumowane.... Panie Janie masz odwagę obejrzeć te dwie minuty wystąpienia ? Odniesiesz się Pan czy znowu "PiS,PiS, PiS.....złodzieje, rozliczyć" ?
~~ napisał(a): A może tak wypunktuj o ile nadążysz chociaż część afer twojej dawnej władzy. Później popiszemy o sukcesach obecnej.
~~Wymięknie napisał(a):Ktoś napisał: ~~To sem ja J23 oryginal napisał(a): Zobaczcie opublikowany 3 godziny temu filmik na YT "Mentzen w debacie budżetowej za 2025 rok"...... Pięknie wyliczone i podsumowane.... Panie Janie masz odwagę obejrzeć te dwie minuty wystąpienia ? Odniesiesz się Pan czy znowu "PiS,PiS, PiS.....złodzieje, rozliczyć" ?
Yan jest z natury mało odważny i ma zawężone horyzonty. Wiedziałeś konia w klatkach na oczach ? Nie licz że obejrzy coś innego niż tewałem! Taka jego natura !
~~Ochrowy Ogórecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wymięknie napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~To sem ja J23 oryginal napisał(a): Zobaczcie opublikowany 3 godziny temu filmik na YT "Mentzen w debacie budżetowej za 2025 rok"...... Pięknie wyliczone i podsumowane.... Panie Janie masz odwagę obejrzeć te dwie minuty wystąpienia ? Odniesiesz się Pan czy znowu "PiS,PiS, PiS.....złodzieje, rozliczyć" ?
Yan jest z natury mało odważny i ma zawężone horyzonty. Wiedziałeś konia w klatkach na oczach ? Nie licz że obejrzy coś innego niż tewałem! Taka jego natura !
W klatce to ciebie wychowywali pisowski przygłupie .
Dzięki za poprawkę POwski mule