~~Zielonobrunatna Daglezja napisał(a): Tak jest żenada z pewną rodzinką z Milikowa która nie może pogodzić się że interesy i układy się skończyły. To jest żenada
~~Alabastrowa Sanwitalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Daglezja napisał(a): Tak jest żenada z pewną rodzinką z Milikowa która nie może pogodzić się że interesy i układy się skończyły. To jest żenada
Nie przesadzasz ?
~~Alabastrowa Sanwitalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Daglezja napisał(a): Tak jest żenada z pewną rodzinką z Milikowa która nie może pogodzić się że interesy i układy się skończyły. To jest żenada
Nie przesadzasz ?
~~Cień Swider napisał(a):Ktoś napisał: ~~Alabastrowa Sanwitalia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Daglezja napisał(a): Tak jest żenada z pewną rodzinką z Milikowa która nie może pogodzić się że interesy i układy się skończyły. To jest żenada
Nie przesadzasz ?
Nigdy nie opuści , zawsze będzie … jak ktoś komu zarzuca układy to sam je będzie tworzył, bo tak postrzega otoczenie… a sam fotka z tym prezesem od wędkowania już śmierdzi ze sceny
Nie wiem dlaczego wstydzi się fotki z tymi którzy ją przez 10 lat promowali i tułali się w jej sprawie po Sądach .
~~Zielonobrunatna Daglezja napisał(a): A niech im się powodzi. Zawistny nie jestem. Mam swoje i dobrze mi . Tylko ciągle się Tośka we wszystko wtrąca w gminie . Wie wszystko najlepiej a zamiast budować nowoczesną gminę to budują z Grześkiem i innymi skansen