~~Czarnofioletowy Aster napisał(a): Na ostatnim zdjęciu widać, że poza złamanym krzyżem, grob nie został uszkodzony, nawet świeżej ziemi z wykopanego obok grobu na nim nie widać. Więc chyba firma odpowiednio go zabezpieczyła. Przecież kopiąc obok gdzieś muszą ziemię odłożyć.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~ratel napisał(a): Pokrzywdzony: "Ksiądz nie zrobil tego świadomie, żałobnicy też nie wiedzieli że tam jest zakryty grób, do nich nie mam żalu, ale pracownicy firmy pogrzebowej, cmentarza i policjanci wiedzieli co tam się dzieje - mówi rozgoryczony bolesławianin."
Be/nek jestes w stanie wyjaśnic sens i motywację uzasadniającą tytuł artykułu zamieszczonego przez redakcję ?
Tak wygląda polowanie na czarownice ! Brawo ateiści !
~~Czarnofioletowy Aster napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kalinowykardynalska Psianka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~uczestnik napisał(a): Proszę Państwa ,w poniedziałek uczestniczyłem w pogrzebie świeckim Śp Jacka ,miałem przyjemność po raz pierwszy w życiu być na tak pięknym pochówku ,Jacku spoczywaj w spokoju .
Jeśli śp (świętej pamięci) Jacek, to chyba pogrzeb nie był świecki?
Świeckiej pamięci
A której z 250 płci był szanowny nieboszczyk?
~~Niebieski Cypryśnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zgniłozielona Cieszynianka napisał(a): Już jest to na lamach " Fakt" w internecie. Tam dopiero jest rozwinięty temat. Jestem w szoku. Współczuję p. Wojciechowi i Rodzinie. Myśleliście że temat zamiecie ie pod dywan?
Szukać winnych wśród Miejskiego Zakładu Gopodarki Mieszkaniowej nadzorującej cmentarz oraz firmie Fenix. Ciekawe czy MZGM wiszą jeszcze krzyże i czy FeniX to ateisci czy katolicy ? Czy redakcja może to ustalić ?
~~Czarnofioletowy Aster napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnofioletowy Aster napisał(a): Na ostatnim zdjęciu widać, że poza złamanym krzyżem, grob nie został uszkodzony, nawet świeżej ziemi z wykopanego obok grobu na nim nie widać. Więc chyba firma odpowiednio go zabezpieczyła. Przecież kopiąc obok gdzieś muszą ziemię odłożyć.
Zabezpieczyli go układając jakieś deski i wykładzinę. Nawet trawa porastająca bujnie ten grób nie została pognieciona.
~~Udać glupiego napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ratel napisał(a): Pokrzywdzony: "Ksiądz nie zrobil tego świadomie, żałobnicy też nie wiedzieli że tam jest zakryty grób, do nich nie mam żalu, ale pracownicy firmy pogrzebowej, cmentarza i policjanci wiedzieli co tam się dzieje - mówi rozgoryczony bolesławianin."
Be/nek jestes w stanie wyjaśnic sens i motywację uzasadniającą tytuł artykułu zamieszczonego przez redakcję ?
Tak wygląda polowanie na czarownice ! Brawo
PO co to roztrząsać ?
Dokładnie po co to roztrząsać pana ojciec leży 2 metry niżej,a warunki na polskich cmentarzach są jakie są.
~~Niebieski Cypryśnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zgniłozielona Cieszynianka napisał(a): Już jest to na lamach " Fakt" w internecie. Tam dopiero jest rozwinięty temat. Jestem w szoku. Współczuję p. Wojciechowi i Rodzinie. Myśleliście że temat zamiecie ie pod dywan?
Szukać winnych wśród Miejskiego Zakładu Gopodarki Mieszkaniowej nadzorującej cmentarz oraz firmie Fenix. Ciekawe czy MZGM wiszą jeszcze krzyże i czy FeniX to ateisci czy katolicy ? Czy redakcja może to ustalić ?