~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~A to twoja ziemia napisał(a): Właściciel ziemi decyduje a nie byle kto z ulicy.
Właściciel widzi kasę. Sąsiad który ma działki w pobliżu co ma do powiedzenia ?
~~Niebieskawozielony Przetacznik napisał(a): Obecnie w Europie Zachodniej odchodzi się od elektrowni wiatrowych z uwagi na dużą szkodliwość zdrowotną i niską opłacalność (duże dotacje i wysokie ceny prądu), koncentrując się natomiast na innych źródłach energii odnawialnej, takich jak biomasa czy elektrownie wodne.
~~Monika napisał(a): Jestem przeciwko i jako mieszkanka gminy nie wyrażam zgody aby koło mojego domu była farma wiatrowa. Jeśli to już postanowione i ktoś już za tę inwestycję kasę wziął to #temat dla uwagi i tego tak nie zostawię.
~~Butelkowy Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Monika napisał(a): Jestem przeciwko i jako mieszkanka gminy nie wyrażam zgody aby koło mojego domu była farma wiatrowa. Jeśli to już postanowione i ktoś już za tę inwestycję kasę wziął to #temat dla uwagi i tego tak nie zostawię.
Brawo !!! Wielu mieszkańców stanie po Twojej stronie !!! A wejdą do gminy również inne instytucje i przyjźą się jak Wójt gospodaruje publicznymi finansami, powodując szkodę w mieniu. Jestem z Tobą !!!
~~Temu mułowi powyżej napisał(a): Masz auto matole a w nim alternator. To taka sama turbina jak wiatrowa . Weź ty g wyrzuć z auta bo ci na głowę zaszkodziłchodzi o śmigła one wytwarzają te dźwięki jak to napisałeś matole TVN I wyborcza ci nie powiedzieli
~~Temu mułowi powyżej napisał(a): Masz auto matole a w nim alternator. To taka sama turbina jak wiatrowa . Weź ty g wyrzuć z auta bo ci na głowę zaszkodził
~~Butelkowy Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nie dla wiatraków napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burozielona Turzyca napisał(a): Gdzie można złożyć podpis przeciwko tej śmiesznej pseudoinwestycji ??
Sklep Lewiatan Warta BolesławieckaWycieczki po BolesławcuAtrakcje turystyczne w Bolesławcu
~~Biskupi Brokuł napisał(a): Ktoś napisał: ~~Burozielona Turzyca napisał(a): Gdzie można złożyć podpis przeciwko tej śmiesznej pseudoinwestycji ??
W sklepie Lewiatan w Tomaszowie.
W Gminie Warta jest tak źle, że musi działać podziemie antywiatrakowe !!! Idziemy do budynku gminy i tam się wypowiedzmy w referendum.
Byłem w lewiatanie w warcie, żadnej petycji nie ma
~~Ja gut napisał(a):Ktoś napisał: ~~Temu mułowi powyżej napisał(a): Masz auto matole a w nim alternator. To taka sama turbina jak wiatrowa . Weź ty g wyrzuć z auta bo ci na głowę zaszkodził
Czyli jak do masztu wiatraka przymocujemy kierownicę to będzie samochodem?