Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ukraina przegrywa wojnę, a Biały Dom maluje się na czerwono [OPINIA]
~~Kupiłem nick niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:09
Piwny Śnieżnik.
Przecież Europa jest przez tą wojnę rozbrojona. Chińczycy jakby nas napadli to nie musieliby używać broni, czapkami nas by zasypali.
To nie Władek z Rosji jest zły , to Amerykanie są złem. Gdzie pojawia się Ameryka tam jest wojna. Były prezydent Biden , pompował miliardy euro w Ukrainę , Europa tak samo. Ukraińskie elity wille za te pieniądze sobie wybudowali lub kupili. Ale komik z Ukrainy wiedział ze może ciągnąć od starego tetryka pieniądze i broń to tez mu zależało żeby wojna się nie kończyła. Przyszedł Trump , gdzieś ma komika z Ukrainy , gdzieś ma Szoltza , Urszulę , Tuska , i Holendra Rute.
Putin wyleczył świat od covid a Trump podzielił z ruskimi i Arabami Ukrainę a Załański nic nie ma z Europejczykami do gadania. Za chwile popłynie gaz i ropa w Rosji chociaż cały czas płynęła ale teraz będzie płynęła legalnie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piwny Śnieżnik niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:12
~~Kupiłem nick napisał(a): Piwny Śnieżnik.
Przecież Europa jest przez tą wojnę rozbrojona. Chińczycy jakby nas napadli to nie musieliby używać broni, czapkami nas by zasypali.
To nie Władek z Rosji jest zły , to Amerykanie są złem. Gdzie pojawia się Ameryka tam jest wojna. Były prezydent Biden , pompował miliardy euro w Ukrainę , Europa tak samo. Ukraińskie elity wille za te pieniądze sobie wybudowali lub kupili. Ale komik z Ukrainy wiedział ze może ciągnąć od starego tetryka pieniądze i broń to tez mu zależało żeby wojna się nie kończyła. Przyszedł Trump , gdzieś ma komika z Ukrainy , gdzieś ma Szoltza , Urszulę , Tuska , i Holendra Rute.
Putin wyleczył świat od covid a Trump podzielił z ruskimi i Arabami Ukrainę a Załański nic nie ma z Europejczykami do gadania. Za chwile popłynie gaz i ropa w Rosji chociaż cały czas płynęła ale teraz będzie płynęła legalnie.

wojna zawsze jest w jakimś celu kasa wiadomo ............... tylko my zawsze na wszystkim jestesmy do tyłu
~~Płowy Cedr niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:13
Jak zakończyć wojnę? Bardzo prosto, nie wspierać sprzętem i finansowo Ukrainy, szybko podpiszą rozejm. Nie zmienia to faktu że tereny zajęte przez Rosjan należą już do nich, takie prawo wojny i walki.
~~pinochet niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:27
I pomyśleć ,że za takie nieprawomyślne wpisy jak powyżej dwa lata temu redakcja by panowała dożywotnio.
~~DobroByt niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:29
Sami Ukraińcy nie chcą walczyć,miliony tych dezerterów w Polsce, więc po co takim pomagać i pompować w nich miliardy jak i tak część z tego ukradną,taka prawda niestety
~~Eryk niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:35
Panie Gołębiowski ten temat Pana przerasta. Należy poznać genezę konfliktu. Więc co się działo na terenach Ukrainy po zakończeniu drugiej wojny światowej. Przekazanie Krymu i itd a nie walić na oślep.
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:38
Uaktywnili się rosyjscy trolle. I tyle w tym temacie. Płacą im zapewne za te wpisy.
~~Były Bolesławianin niezalogowany
20 lutego 2025r. o 10:39
Panie Gołębiewski to co pan pisze nie ma nic wspólnego z prawdą ,a rzetelność u dziennikarza a tym bardziej historyka to podstawa.Odpiszę panu jak będę miał trochę wolnego czasu ,odpowiedź będzie długa, bo nie mogę spokojnie czytać takich zmanipulowanych i nie prawdziwych tekstów. mogę też dodać linki jeśli c.e.n.z.o.r mi puści
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Villaro zaprasza